Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kasım anaları ve yavruları hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
biz bugün dr a gidecez oğluşumu görecem
inşallah herşey yolundadır
a.s. günaydınnnnnnnn
günaydın asebammmm hadi hayırlı haberlerle git gel tatlışımmmmm
zerenimmm sanada gunaydınnn biz iş böcükleri karga kahvaltısını etmeden geldük gene tükanlara ahh ahhh :sinifsinif:
aseba, cerin, karakızz, zeren06 hepinize günaydın güzel kasım anneleri...
sanada günaydın murada cım nasılsın
günaydın sanadaa.s. günaydınnnnnnnn
zerenimmm sanada gunaydınnn biz iş böcükleri karga kahvaltısını etmeden geldük gene tükanlara ahh ahhh :sinifsinif:
ayy bende çook ösledim bebişimigünaydın asabem
hadi hayırlı haberlerle ile git gör oğluşunu biz haftaya gideceğiz kızımı görmeye ama ben çok özledim ya bir an önce zaman gecsede gitsem :sinifsinif:
Sağol tatlım idare ediyoruz. Sabahın bu saatinde evde uyumak isteyen bir çalışan nasıl olursa öyleyim.Gözümden uyku akıyor diyebilirim. Eskiden uykuya düşgün olmayan biriydim şimdi yataktan çıkmak istemiyorum.:çok üzgünüm:
a.s. günaydınnnnnnnn
slm kıslar... dün doktora gittim %100 kız (zeynep bade'm geliyor) ama bi sorunumuz var moralim çok bozuk geçen ay (4. ayda) kordon boynunda dedi dr ama bişi olmaz dedi ! bu ayda (5. ay) yine kordon boynunda biraz korktumtesadüfmü yoksa o şey hepmi boynunda diye ... dr hala bi risk yok diyo amam ileride devam ederse olur diyo.. benim bebeğim çok hareketli şuan yazarken bile yediğim tekmeler sayısız :) ama korkuyorum ya beslenemezse ve orda kalırsa diye.
arkadaşlar bildikleriniz varsa lütfen paylaşın 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım....
Bayanlar bu hamilelik boyunca herhalde butun egzantrik olaylar benim basıma geliyo:)))
Göbek fıtığı krizimi henüz atlatmıstımki bugün yeni bir vukuatla yine hastaneye tasındık sabahın köründe...
Sabah uyandım, bir güzel eşimle kahvaltı yaptım sonra eşim giyinmek için yatak odasına gidince bende peşinden gittim bir yandan sohbet ediyoruz bir yandan o hazırlanıyordu ben şöyle yataga uzandınki, eşim söyle bir bakıp, aaaaa sortun ıslanmıs dedi. Bende nasıl yani dedim. Birseymi döktün filan derken, bak bakiim çamaşırın ıslakmı dedi. Tuvalete gittimki çamasırda ıslak. Tabii derhal internete daldık bu ne ki diye. Oooo bir sürü akıntı çeşiti ve birsürü sebep var, ama benimkisi çok şüpheli, çünkü renksiz, kokusuz, ve kıvamsız yani bildiğiniz su gibi.... İnternettede diyorki bebeğin kesesi boşalıyor olabilirmiş bu durumda. Tabiii apartopar hastaneye yine. Neyse muayene filan yapıldı, keseye bakıldı. Dr bile panik oldu yazık, benim kafamdan milyon sey geciyo o sırada "daha olamaz, çok erken" diye.
Neyse su seviyesi iyiymiş, bebek daha aşağıya inmemiş, herhangi bir açılma olmamış, daha bebişimin cok yolu varmış.
Tam olarak neden olduğunu anlayamadık, dr bize hani kısın üşüyünce burnunuzdan bir sıvı akar ama sümük olmaz ya bunun onun gibi bir sey sadece salgılama dedi. Neyse ne olduğunu tam anlamasakta paniğimiz gecti en azından. Birkaç gün hiçbir iş yapma dışarı cıkma sadece ıstırahjat et dedi. Sanki burada hayatımda baska birsey varda:)) Ama bu kızımın bana 2. oyunu benim ne zaman dr randevum olsa kızım beni bir önceki günü apar topar hastaneye götürtüyor illaki..
kızlar, şu cinsiyetleri yazmayan ve epeydir uğramayanları kontrol edeyim dedim.
Mercan76 bebeğini düşürmüş 5. ayda.:a015: Haberimiz olmamış ben listede düzenleme yaptım. bilginiz olsun... Umarım başka tatsızlıklar çıkmaz ..:Saruboceq:
kötü haberci gibi oldum ama söylemem gerek..
mazbut un ikizlerinden birinin de geçen hafta kalbi durmuş, diğeri iyiymiş, mesaj yollamak isteyen olabilir diye yazıyorum. Bu arada miniği kızmış![]()
hade kızlar ben çıkıyom uyuyam artık yaaa
cersu
zeytün
dilmuh
edoşum nan özleyecem haaa
allaha emanet olun bebelere iyi bakın hakkınızı helal edin bilmeden kalbinizi kırdıysam özürdilerim herbişey şakaydı walla sadece eğlenmek amacıylan yapıyom bilişsiniz
beni özleyin nacım taaamı ben sizi özleyecem kesin sizleri çok sewiyorum
yarın diğer gacılar gelince aynı şeyleride onlara iletin olurmu onlarda haklarını helal etsinler kimsenin kalbini kırmış olarak gitmek istemem herkesi öpüyom
özgecim tubişim canlızım cerünüm ay alklıma daha gelmii tüm kızları öptüm allasımarladık allah kazasız belasız kawuşmayı nasip etsin
ŞenizŞenizŞeniz
kızlar bu arada size de haberleri vereyim....
dün dr. uma gittim.. toksoplazma tetkikini tekrarlamıştık tahlil sonuçlarımız temiz çıktı... sonraaa pazartesi poposunu dönmüştü bebeğim bu sefer sereserpe yatmıştı... kız olduğu kesinleşti.... :teytey:listede erkek yazam bölümü değiştirelim bari
sonra 3 kilo almışım geçen aydan bu aya... kilo alımın çok güzel dedi... sadece hava sıcak ,yanında su ve tuzlu kraker bulundur zayıf olduğun için tansiyonun düşebilir dedi...
yani herşey yolunda çok şükür.... opuyorumnanaktan
ay beeenn heeeçde kafayı yememm evimde bebemlen ohhhhhhhhhhh yat uzan gez dolaşş allahımmmmmm kaydirigubbakcemile2
Gözün aydın tatlım iyi haberler almak kadar güzel bir şey yok dimi ? Bu arada nerdeki hangi doktora gidiyorsun ?![]()