2009 Kasm Anneleri

Kızlar hepinize selam a.s. a.s. a.s. Ve tatlı bebişlerinizede a.s. a.s. a.s.

Biz az önce doktorumuzdan geldik herşey yolunda çok Şükür kızımız çok iyi Allaha emanet :nazar:

Kilosu herşeyi tam zamanında gidiyor 5 hafta sonra tahilillerim var idrar yolları kan hapı iyimi yeterlimi şeker testi vs gibi rutin kontroller ..Vitamini kesti bol bol protein et azıcık kasacak bu beni ama mecbur tuttu ..Olsun yeriz napalım azda olsa baklagiller, süt ,yumurta beyazı idare ederiz :kedi:
Kısacası yaramaz bir durum yok şükürler olsun..:nazar: :nazar:

kıslar slm
ishalden başım dertte
çok halsiz kaldım
sadece papates haşlaması yedim bu saate kdr
dünden beri devam ediyo
başka yemem gereken bişey varmı kıslar
midem de bulanıyo
doktora girmek de istemiyom
zaten çok halsizim habire yatıyom
başımı kaldıramıyom yawww
yardım edin nolarrrr

gecmis olsun canim. ortalikta dolasan birsey var ama Allah beterinden korusun. patates, kahve, gazoz icine aspirin vs... iyi gelir derler ama hamileykende hersey yenip icilmezki. yarina kadar gecmezse doktoruna gorun canim.

Kızlar hepinize selam a.s. a.s. a.s. Ve tatlı bebişlerinizede a.s. a.s. a.s.

Biz az önce doktorumuzdan geldik herşey yolunda çok Şükür kızımız çok iyi Allaha emanet :nazar:

Kilosu herşeyi tam zamanında gidiyor 5 hafta sonra tahilillerim var idrar yolları kan hapı iyimi yeterlimi şeker testi vs gibi rutin kontroller ..Vitamini kesti bol bol protein et azıcık kasacak bu beni ama mecbur tuttu ..Olsun yeriz napalım azda olsa baklagiller, süt ,yumurta beyazı idare ederiz :kedi:
Kısacası yaramaz bir durum yok şükürler olsun..:nazar: :nazar:

gozun aydin canim. hep boyle haberler duymayi nasip etsin Rabbim.opuyorumnanaktan

Aminnnn gülüm aminn cümlemize inşallah..

Çok geçmiş olsun ishal olan arkadaşlarıma su ihtiyacınızı bol bol karşılayın direk kesek bir su bardağı bunun çeyreği çay çeyreği soda yarımıda cola bu 3 lüyü karışıtırp içiyorsunuz bütün kaybettiğiiz mineral dengeniz vs anında düzeliyor çocuklarımızda 1 çaybardağı işe yaradı bi denersiniz olmazsa doktorunuza başvurun tabiki en önemlisi neden olduğunu bulmanız..ıshal bu sonuçta ihmal edilmeyecek a.s.

hepinize tüm isalzedelere geçmiş olsunn
sağol cnm
Aminnnn gülüm aminn cümlemize inşallah..
Çok geçmiş olsun ishal olan arkadaşlarıma su ihtiyacınızı bol bol karşılayın direk kesek bir su bardağı bunun çeyreği çay çeyreği soda yarımıda cola bu 3 lüyü karışıtırp içiyorsunuz bütün kaybettiğiiz mineral dengeniz vs anında düzeliyor çocuklarımızda 1 çaybardağı işe yaradı bi denersiniz olmazsa doktorunuza başvurun tabiki en önemlisi neden olduğunu bulmanız..İshal bu sonuçta ihmal edilmeyecek a.s.
sağol nazlımm denicem eve gidince yaaa kimse de yok yakınımda bi ilgilencek beaa offf var ya bütün vücuduma dikenler batıyo başım dönüyo ben nasıl bu kadar üşüttüm acab anlamadımm-tatlicadiarzu-

Kıyamam çok geçmiş olsun Lütfen dikkat et birtanem kendine ve tabiki bebişede..
Ben şimdilik öpüyorum canlarım sizleri..Sonra görüşürüz tekrar gelmiş geçmiş olsun inşallah a.s. a.s.

Merhaba, bugün 50 mg lık şeker yüklemem yapıldı ve sonucum 114 çıkmış. Bu testin normal degerleri hangi aralıkta bileniniz varmı?

Merhaba, bugün 50 mg lık şeker yüklemem yapıldı ve sonucum 114 çıkmış. Bu testin normal degerleri hangi aralıkta bileniniz varmı?

geçmiş olsun canım benim bildiğimde 50 mg seker yuklemesinde 140 ın üzerinde cıkarsa 100 mg lık istiyorlar seninki normal canım

Ben Türkiyede yasamıyorum canım.
Birde simdi arastırıyorum mesela normalde hiç glukoz içirilmedende kan alınıyormus orada burada beni direkt içirip sadece 1 saat sonra kan aldılar.

Birde zilli kızım tam 715 gr olmus. Maaşallah kızıma:nazar:
Ama su gelme olayından ötürü 1 hafta yatacakmısım:(

Birde zilli kızım tam 715 gr olmus. Maaşallah kızıma:nazar:
Ama su gelme olayından ötürü 1 hafta yatacakmısım:(

oy maşllah prensese ben girmedim ultrasona bugün doktorum yoktu benim oğluşumda okadar olmuşmuudur günlerimiz yakın çünküü

bende bugün 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım 80 çıktı doktor iyyi dedii çok hafif bir kanda az lık var dedii canım bu su gelmesii sandığımız gibi birşeymii doğum başlangıcıı çok geçmiş olsunnopuyorumnanaktan

Ben Türkiyede yasamıyorum canım.
Birde simdi arastırıyorum mesela normalde hiç glukoz içirilmedende kan alınıyormus orada burada beni direkt içirip sadece 1 saat sonra kan aldılar.

canım benden önce kan aldılar sonra glükoz içip bi assat bekledikten sonra tekarar kan aldılar

mende zor zahmet gelebildim
ama yine fazla dayanamayabilirim
çok hastayım çoooooooooook
martcım suyun mu geldi hayırdır gızzz
neden öle olmuş varmı bir sıkıntısı şuan

mende zor zahmet gelebildim
ama yine fazla dayanamayabilirim
çok hastayım çoooooooooook
martcım suyun mu geldi hayırdır gızzz
neden öle olmuş varmı bir sıkıntısı şuan

gitmiş canım bende yasdım marta ama inşş iyidirr sana ne oldu canım geçmiş olsunn ishalmii benim herzaman yaşadığım bir olay olduğu için alışkınım bol su iç ve beyaz leblebii yee başka bi şey kesmiyor bi hap var hamilleikten önce kullanıyordum hamillerde kullanılabilirmi bilmiyorum benimki kronikk maalesef

karazeytin canım geçmiş olsun inş.biranönce normale dönersin....
sadece patatesle kalma canım muz felan da yeee...

sıcaklardan bende de halsizlik varr o yüzden bu aralar pek giremiyorum ama
senin durum ishalden sanırsam...iyi bak kendine..

Back
X