2009 Kasm Anneleri

nehircim bildiğim kadarıyla o sargı bezi yerine işte göbek bağı bandı kullanılıyomuş artık.ya daha rahattır o herhal.ay sargı bezi alamda ben ne olur ne olmaz

ben battaniye aldım.bi tane kalın battaniye,bi tane fermuarlı battaniye,bi tanede ince var zaten.yeter o kadar.bide beşiğini aldım ben onun içindede uyku seti var almadım başka.

nehircim bildiğim kadarıyla o sargı bezi yerine işte göbek bağı bandı kullanılıyomuş artık.ya daha rahattır o herhal.ay sargı bezi alamda ben ne olur ne olmaz

he baktım chiccoda varmıs okaa mühim bişe değil sargıbezide aynı işi görüooo sonuctaaa önemli olan göbek düşene kadar ii bakmak mikroplandırmammak .. bu uni falan ilk asamada kullancam zaten hassas oluolar ilk döenmde sonra yavas yavas değişiriz bok bezi sonucta okaa para vermeye luzum yok onun yerine başka bi hacetini görürüsss bebeklerimizin opuyorumnanaktan

ay canım valla haklısında işte ilk bebiş ya ne yapcaz hiç bilemiyoz abartıyoz biraz.ilk aylarını atlatınca gerisi kolay o zamna.hem fazla üstüne titrememek lazım bebişlerin dimi.

ay canım valla haklısında işte ilk bebiş ya ne yapcaz hiç bilemiyoz abartıyoz biraz.ilk aylarını atlatınca gerisi kolay o zamna.hem fazla üstüne titrememek lazım bebişlerin dimi.

öle tabi ya abartmammak lazım ben bunları cok arastırdım buldum hamileiğimin basındab beri sora sora bu listeyi cıkardım .. vucudun mikrobada ihtyacaı var ilk 3-- 5 ay ondan sonra değişirizz:lepi:mendili

iyi ya valla mikrobada ihtiyacı var.bağışıklık kazansın kuzucuklarrr.ayyyy yerim ben onları ya çooooooook şirin şeyler ya.

kız ben küvet aldım ama filesini almadım.çünkü filesini küvetin üstüne geriyosun onu ilk aylarda nasıl kullancazki.ben beceremem onu diye almadım.ay küvetin üstünü kapatıyo bebişi onun üstüne yatırsan e su dökünce ağzına kaçar olmaz dedim.maşrafa ve kova hiiiiiç aklıma gelmedi valla

eee neylen dökecen suyu yer kovasıylan mı :roflol::roflol:

valla bilmiyomki sen söyleyince aaaaaaaa dedim neynen dökcem.valla neynen dökcektim hiiiiiiç bilmiyooom

:) ben kacıom bacım uykum geldi sabah halılarımı yıkamadan getirdiler erken kalkyım esnemekten ağzım yırtıldı kactım ben cnm ii geceler görüşürssssssssssssssss

arkadaslar hepinizi cok ozledim. nasilsiniz? bebisler iyiidr insallah? ben hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim.doktorum bu ay daha kalp atisini dinleyecegimizi soyledi.ben sizi geriden takip ettigim icin biten konulari tekrar acmak istemiyorum. artik sizinkileri okuyup teselli olmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…