2009 Kasm Anneleri

sanada y şimdi doğum videsunu syrettim öf ya nasıl doğuracam korkuyorum inanın ki ağlıyorum zaten içimde bir sıkıntı vardı hep bir duş aldım rahatladım

anacım ne seyredyon öle şeylerii:oklava:

ay valla tuğbacım haklısın.yakında bikaç kilo olcaklar bakalım nasıl taşıycaz.ayyy bebişim ters duruyomuş benim ya.doktor döner dedi ama dönmezse sezeryan olur dedi.hangisinden daha çok korkuyorum emin değilim.

kız daha erken korkma onlar doğuma kadar daha ne kadar döncekler :emir_bebek:

kızııımm en sonda olanlarımız bilene üç buçuk ay sora doğuracak nannnnnnn bırakalımda büyüsün demi amaaaaaaaaaaaaaa

bişey demedik nan :dilcikar:

yarem bende izlemiştim doğum videosu ilk hamiş kaldığımı öğrendiğimde çok lazımmış gibi :kedi: ama şöyle bi durum var ben izleyince normal doğum yapmaya karar verdim eğer nasip olursa çünkü o kadar sancı ve sıkıntının ardından o bebeğin ordan çıkışını hissetmek çokkk farklı ve güzel bir his olmalı anne olmak kolay değilllll allah yardımcımız olsun hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin hangi şekilde bebeğimde bende daha sağlıklı olcaksam öyle bir doğum olur işallah kendimi hhiç bişeye şartlandırmak istemiyom bakalım hayırlısıııııııııı

aynen bende normal doğumdan yanayım. hem normal doğumu izledim hemde sezeryanı. açıkçası sezeryan bana daha kötü geldii delikafadulden

size hayırlı akşamlar eşimin yanına gidem

iyi akşamlar yaremcim

kızlar bende resim eklemeye çalışıyom daha resim çekemedim ama özgeme almayı duşunduğum beşiğin resmini koymayı deniyem bare :)))

930bebeksallanirbuyuyen.jpg

cerincim çok güzel.benim oğluşuma aldığıma çoooook benziyo.hemen hemen aynısı gibi.kociş kurunca beşiği eklerim resmini.

ne demek şekerim siz ekleyin foto yeterki.gıııııı uzun zamandır göbiş ekleyen yok dimi.benmi eklesem.ay yakın zamanda çekem fotoda ekleyem

sanada y şimdi doğum videosunu syrettim öf ya nasıl doğuracam korkuyorum inanın ki ağlıyorum zaten içimde bir sıkıntı vardı hep bir duş aldım rahatladım

arkadaşım allah herkese kolaylık veriyo...

doğum dayanılmaz olsaydı normal yada sezeryan herkes 1 tane doğururdu...
ee 2. bebekler yapıldığına göre o kadarda zor değil.

benimde 2. bebeğim olucak inş....23.haftamdayım...

cerincim benim kalmış iki buçuk ayım.nasıl tutuştum anlatamam.ay bide son günlerde ne yatabiliyom ne kalkabiliyom.kociş eve vinç alcak onla kalkıp oturcam.karnım zorluyo beni.alışık değiliz ya biraz zor geliyo.sizde benim gibimisiniz.

kıs ne ikibucuk ayı benm 100 günüm var ben senden öndeyim sat 23 olcak

yaa bebişlerimiz ne kadar çabuk büyüyo dimi yaa 50-60grlardan bahsediyoduk şimdi maşallah en küçüğü yarım kilo :nazar: rekor 650grla nehiriverin bebişndeydi ama mşallah dilmuhunki onu geçmiş maşallah maşşalah :nazar:
he gı ama 23 haftada 600 dü şimdi 26 haftanın içindeyim 1 kg gecmiştir ayın 3nde kontrolüm var karnım acaip büyüdü :kedi:

naber kızlaaaaaar.aaaaa nerdesiniz.kimsecikler yok ortada.bende dün doktora gittim oğluşum 736 gram olmuş ve boyu normalden biraz uzun olacakmış.5 gün önden gidiyomuş.ayyy besleyemiyorum diye ne üzülüyodum anlatamam.haftaya şeker yüklemem var 100lük.bakalım o nasıl çıkacak.varmı doktora giden bakem

gözün aydın tatlım bende beslenmiom die düşünüodum ama benim bebeşimde 23 haftalıkken gayet ii çıktı çok şükür maşallah bebişlereeee:nazar::nazar::nazar:

nehircim düz hesap yap bacım azalsın günler.şimdi altı buçuk aylığım yaaaaaaa ordan şeyettim anaaaaaaaa hevesimi bıraktım kursağımda cadı karı

nehircim düz hesap yap bacım azalsın günler.şimdi altı buçuk aylığım yaaaaaaa ordan şeyettim anaaaaaaaa hevesimi bıraktım kursağımda cadı karı

ne bilem gı sasırdım anam 2.5 ay deyince benim haftaya doğurmam lazım deyiii:roflol::roflol::roflol:

tekim valla yaremcim.ay midene ne oldu gıııııı.belki uykudan uyandın diye kötü olmuştur.tuzlu bişeyler atıştırsan geçer belki dene istersen

Back
X