kizlar ben bugun 12 de doppler e gidicem bakacaklar
cunku halen bebegi goremediler 8+6 yim ben bugun.
eger bir umut varsa bekleyecegiz yoksa bu aksam alacaklar bebegi diyemiyorum cunku ortada bebek yok sadece kese var
hepinize saglik saglik saglik mutluluk ve huzur dolu bir hamilelik diliyorum,
Kızlar haberler iyi.oktor normal gebelik dedi... Hcg yaptırdım değer ikiye katlamış çok mutlu oldum sırnaşık şey
kizlar ben bugun 12 de doppler e gidicem bakacaklar
cunku halen bebegi goremediler 8+6 yim ben bugun.
eger bir umut varsa bekleyecegiz yoksa bu aksam alacaklar bebegi diyemiyorum cunku ortada bebek yok sadece kese var
hepinize saglik saglik saglik mutluluk ve huzur dolu bir hamilelik diliyorum,
canim uzulmuyorum zaten..
Allahin takdiri buymus
tek uzuldugum nokta yasim 36 tekrar hamile kalsam dogurana kadar 37 :)
fazla olgun bir anne olucam :)
bu arada oglum da olacak 16 yasinda , walla utaniyom kizlar :)
günaydın güzel hamişler daha kahvaltı yapmadım önce size bakıyim dedim nasıl rahatsızlığı olaan varmı bulantı falan inş herkes sorunsuz bir hamileli geçirir. dün bir şey okudum erken gebelikte 10haftaya kadar bulantı varsa bebek kız bulantı yoksa baş ağrısı varsa erkekmiş bende kokuya hassaiiyet oldu ama istifra olmadı hiç rahatım bu konuda eğlencesine yazdım bi dahaki ay cinsiyet belli olur Rabbim hepimize sağlıklı mutlu akılıı evlatlar versin cinsiyet önemli deil ilk bebeğim:))
günaydın güzel hamişler daha kahvaltı yapmadım önce size bakıyim dedim nasıl rahatsızlığı olaan varmı bulantı falan inş herkes sorunsuz bir hamileli geçirir. dün bir şey okudum erken gebelikte 10haftaya kadar bulantı varsa bebek kız bulantı yoksa baş ağrısı varsa erkekmiş bende kokuya hassaiiyet oldu ama istifra olmadı hiç rahatım bu konuda eğlencesine yazdım bi dahaki ay cinsiyet belli olur Rabbim hepimize sağlıklı mutlu akılıı evlatlar versin cinsiyet önemli deil ilk bebeğim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?