kizlar ben bugun 12 de doppler e gidicem bakacaklar
cunku halen bebegi goremediler 8+6 yim ben bugun.
eger bir umut varsa bekleyecegiz yoksa bu aksam alacaklar bebegi diyemiyorum cunku ortada bebek yok sadece kese var
hepinize saglik saglik saglik mutluluk ve huzur dolu bir hamilelik diliyorum,
canim uzulmuyorum zaten..
Allahin takdiri buymus
tek uzuldugum nokta yasim 36 tekrar hamile kalsam dogurana kadar 37 :)
fazla olgun bir anne olucam :)
bu arada oglum da olacak 16 yasinda , walla utaniyom kizlar :)
tekrardan hosbulduk:)
benim bir sorunum var aranızda cilt sorunu yasayan varmı??? cildim korkunc durumda ve hiçbir anlam veremiyorum hamilelikle ilgisi olabilirmi acaba?
ayy canım hadi sen de katıldın kervana kaydirigubbakcemilekızlar geçmişi okumadım daha...inşallah herkes iyidir keyifler yerindedir....önce yazıyım sonra okuyım dedim :)
nihayet biz de duyduk kalp atışlarınıkaydirigubbakcemile2 ayy çok duygulandımmm......senağlama minicik şeyin kalbi güm güm nasıl atıyo ! allahım sana şükürler olsun... darısı bekleyenlerin başına :Saruboceq:
ben şimdi eskileri okuyım bakim neler olmuş :)))
tekrardan hosbulduk:)
benim bir sorunum var aranızda cilt sorunu yasayan varmı??? cildim korkunc durumda ve hiçbir anlam veremiyorum hamilelikle ilgisi olabilirmi acaba?
Ammada cok konustum bugün:) Birde cok uyku sorunu olanlar için söylüyorum; son dr randevuma kadar hayatım uyuyarak geciyordu, hatta soran herkese karpuzda yata yata büyür diyordum. Ama cts dr'um bir vitamin verdi benimde gözlerim açıldı. Hatta dün yürüyüşe bile çıktım (sonuç kötü oldu eşim beni almaya geldiğinde zırıl zırıl ağlıyodum ama olsun en azından yürüyüs yaptım) neredeyse 1 saat yavas yavas yürüdüm durdum:)
canım kurumu cildin benimki inanılmaz derecede kuru ve pul pul dökülüyo dr bana excipil krem yazdı onu aldım ama açıkçası kullanmadım cildime korkuyorum sanırsam bebişime zarar verir diye birde eşim bana çatlaklar için krem almış ama onuda kullanmadım henüz
Destna hosgeldin biz cok yakınız sanırım:) bebeğin kaç günlükken 1,5 cm di??? Gelişimleri anlamaya calısıyorumda:)[/QUOT
hoşbulduk canım 8 hafta 2 günlükken 1buçuk cm.di bende çok araştırıyorum hafta hafta gebelik bilgilerinden bakıyorum netten bu hafta neler olucak diyee cilt problemleride bu hafta olabilir bol su iç meyve yee canım seninki ne kadarlık
kartanesi ve mart sizin kızınız olacak kız annenin güzelliğini alırmış öyle derler.
bide hamileik maskesi diyolar doğumdan sonra gecer diyorlar
canım kurumu cildin benimki inanılmaz derecede kuru ve pul pul dökülüyo dr bana excipil krem yazdı onu aldım ama açıkçası kullanmadım cildime korkuyorum sanırsam bebişime zarar verir diye birde eşim bana çatlaklar için krem almış ama onuda kullanmadım henüz
ben de göbeğim çatlamasın diye badem yağı kullancam ama daha başlamadım 3 ay sonra başlamak daha doğru diye okuduğumu hatırlıyorum sanki
az kaldı kızlar hayırlısı ile 12 13 haftaları geçelim zaten bebişlerimizi daha net görecez inş şimdi birşey de anlamıyoruz et parçası gibi oluyor sanırım yani kitaplarda yada internette göründügü gibi görünmüyor sanrırım...haftaya benimde kontrolüm heyecanla bekliyorum bakalım herşey yolundamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?