selam kızlar beni listeden çıkarırsanız sevinirim maalesef yine olmadı
bebeği göremedik
allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
kıs kartanesi ne cigarası o bakem püfür püfür şimdi geliyo oklavaklava:
bende bugün eczaneden test aldım pozitif çıktı. Yarın doktora gidicem kısmetse 2009 Kasım da anneyim:)
kartanesi hangi dr. gidiyosun ? doğumu nerde planlıyosun ? bi de ben 3 yıldır Ankaradayım Zekai Tahir Burak hastanesi nasıl bir hastane bilgin var mı?
canım ben fatih ünv. hastanesine gidiyorum orada dr.um da doğumu da orda planlıyorum. Bi tanıdık orda çalışıyo tavsiye etti gittik memnunum şimdilik
Zekai Tahir için de çok iyi diyorlar bikaç arkadaşım orada yaptı gayet memnunlar ama önemli olan orada çalışan dr.un özeline gitmek. Yalnız zekai tahirde bi arkadaşa dr.u girmemiş doğumda baya kalabalık bir ortammış fatih nasıl hiç bilmiyorum
Kartanem, sinema-tv deyim, geçen sene bitecekti ama düşük mevzusu olunca sağlam bir depresyona girmiştim, sınavlara girmemiştim. Uzadı bu sene 3 ay bişey kaldı, hatta bir yandan proje yapıyorum, ben bitirmeyecem de kim bitircek şu gözünü sevdiğimin okulunu :hooray:neslicim nerde okuyosun sen canım son senen falan mı?
allah yardımcın olsun
hem okuyup hem evli olup bi de üstüne çalışmanın zorluğunu bilirim ama hamilelikle nasıl olur düşünemiyorum -tatlicadiarzu-
sürekli uykum var çünkü benim bi de akşama ders çalışmak ooofff allah kolaylık versin
kızlar geçmişi okumadım daha...inşallah herkes iyidir keyifler yerindedir....önce yazıyım sonra okuyım dedim :)
nihayet biz de duyduk kalp atışlarınıkaydirigubbakcemile2 ayy çok duygulandımmm......senağlama minicik şeyin kalbi güm güm nasıl atıyo ! allahım sana şükürler olsun... darısı bekleyenlerin başına :Saruboceq:
ben şimdi eskileri okuyım bakim neler olmuş :)))
bugün de iyi geçti, sabahları var ciddi şekilde, öğlenleri ise hap alıyorum, katlanılabilir bulantılarla günü kapatıyorum. Sen ne durumdasın, unique fenaydı, azalmıştır umarım.........neslü cüm inş sende hayrılısı ile bu bulantı kusma sayfasını kapatırsında rahatlarsız çogu kişinin temennisi valla..
terbiye yoksunu çatlak hamiş, bi de büyük harflerle yazmış kaydirigubbakcemile3Karakız Çok yoĞunum canım ıŞ yerınde o yÜden gıremıyourm....Ülen ÇıŞımı bıle zor yapıyom ..... Ama bu hafta rahatlıyacam ınŞallahhh
ben perŞembe gÜnÜ doktora gıdecem allah ızın verırse pıt pıtlarını gÖrecemmmmm
ben badem yağından huylanıyorum, hani kirpik vs uzasın sağlamlaşsın diye kullanırız ya, sanki tüylenme yapacakmış gibi geliyoCADIARZUkrem diil de ben badem yağı kullanıcam galiba doğal olduğu için ama bi ara araştırmıştım daha erkendi 3-4 ay diye hatırlıyom
iyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlar gidiorum daha 3 km yürüyceeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?