aslında ben orda görev yapan bir dr. özel muayenehanesine gittim 1-ultrasonu falan yok elle muayene ediyo sadece, 2- bana pko teşhisi koydu ancak tedavi için ilaç önermedi sadece kilo ver dedi aslında bu tedavi doğru ama sonraki gittiğim 4 dr. 4 ü de bende pko olmadığını hormon tahlillerim ve ultrason görüntülerime dayanarak söylediler o yüzden çok kafam karışık aslında hastane tam bi doğum hastanesi ama.... orda ne ile karşılaşırım bilmiyorummm
Kartanem, sinema-tv deyim, geçen sene bitecekti ama düşük mevzusu olunca sağlam bir depresyona girmiştim, sınavlara girmemiştim. Uzadı bu sene 3 ay bişey kaldı, hatta bir yandan proje yapıyorum, ben bitirmeyecem de kim bitircek şu gözünü sevdiğimin okulunu :hooray:
ben badem yağından huylanıyorum, hani kirpik vs uzasın sağlamlaşsın diye kullanırız ya, sanki tüylenme yapacakmış gibi geliyoCADIARZU
evet kuzum dombik olurum o zamana kadara.siyi neslüüm az kalmış bitirene kadar 5 aylık mı olceen kaydirigubbakcemile2
valla öle dimi nesli yaa acaba bebe yağımı kullansakkü
hadi ordan iyiymişmiş :jeyyar:aman maşallah diyelim nazlı bende iyiyim dunde bugünde ne bulantı nede başka bişi yok çok şükür yalnızca yorgunum ve uyumak istiyorummmmmm
kızlar ben dün ilk kontrolüme gittim..ultrasonda kesesi göründü.kalp atışlarınıda duymam grekmiyormuydu?
3 hafta sonra gel dedi doktor
kızlar ben dün ilk kontrolüme gittim..ultrasonda kesesi göründü.kalp atışlarınıda duymam grekmiyormuydu?
3 hafta sonra gel dedi doktor
benimde 13şubat
normal mi oluyor yani..
birde doktorun sana kaç haftalık olduğunu söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?