hıı şimdi anladım teşekkür ederim nazlımm bende yemeğe gidip geleyim okuyam bari senin okuduğun yerleri
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun a.s.
:CüvCüv:Ay ben senin cicilerini yerim yerim,o içindeki meleğide yerim hemide çıtır çıtır..kaydirigubbakcemile3
Bunlar aldığım ciciler
minik kelebek bencede hemen bir bebek takvimi yap sen :ecrin_bebek:
Bunlar aldığım ciciler
:CüvCüv:Ay ben senin cicilerini yerim yerim,o içindeki meleğide yerim hemide çıtır çıtır..kaydirigubbakcemile3
Rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah birtanemŞeniz
kizlar ben kurtaj oldum dun gece
iyiyim simdi evde dinleniyorum
merak etmeyin diye yazayim dedim
destekleriniz icin sonsuz tesekkurşer
kizlar ben kurtaj oldum dun gece
iyiyim simdi evde dinleniyorum
merak etmeyin diye yazayim dedim
destekleriniz icin sonsuz tesekkurşer
slm kızlar,ben geldim aranızaaa..
benim sat 27 şubat.aralık 4 die görünüyo doğum ama bence kasım sonu gelir bebeğim.sağlıklı olsun inşallah..o yüzden arada sizede uğrayacağım..
2gün önce öğrendim gebeliğimi.4+5iz.
hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minişlerimizi inşallah..
minik kelebeğim hoşgeldın canım ya çok sevındımm...sağlıklı bir hamılelık diliyorum tatlımm....hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsın....:1hug:
buarada nazlıcım kıyafetlerin çok güzel güle güle giy cicilerini.canım sen pantalon işini naptın
kısss nazlııı ne ara aldın bunları sen nerden aldın ayy bak alışveriş krizim tuttu görüyomusun dövcem seni alışverişe aşerdim bak kaydirigubbakcemile.ayyy ne yakışır onlar şimdi sana güle güle giy güzel günlerde giy
su ne güzel ya hem hava aldın hemde anneciğinde miss gibi yemekler yedin yarasın -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?