Adaşımın ellerinden sevgiyle öperim canım çok selamlar anneciğinea.s.Nazlım;ohh valla içime sular serpildi.
Bu arda annemle adaşsınız anemin adıda nazlı
su canım ben gecen c.tesi gittim 7+2 de karından ultrason ile gördük kalp atışlarını sende karından görebilirsin merak etme tatlım.:1hug:
nazlı sen banamı sordun bu kadar tahlili niye yaptırıyo diye dr bana sordun farzedip cevap veriyorum
bunlar normal testlermiş hamileliliğin bu haftalarında yapılan tahlilier benden bir kaç hafta önce hamile olan arkadaşımda yaptı aynı tahlilleri. :1hug:
Canım ben ilk kontrolum 6+ 6 diyelim tam 7 haftaya geçişti ozaman kalp atşını keseyi kendisini hepsini görmüştüm ama doktordan memnun kalmadım ne tahlil ne birşey hoş oğluşumdada olmamıştılaelaelaelaelae en son bebek hızla büyünce şeker testi yapılmıştı bende.Gideceğim bu hafta içinde ama eşim illa gelicem diyor oğluşta ailecekkk:roflol:Hadi bakalım zamanı uymuyor diğer taraflarda uzak diyorlaR az kaldı delirtecekler beninazlıcım merhaba nasılsın sen hala gidemedin doktora galiba ben cumartesi için randevu aldım inşallah kalp atışlarını duyarız bu sefer karından bakıcak keseyi alttan görmüştük dünden beri bi korku bastı içimi ya duyamazsak diye bilmiyorum endişeliyim
nazlıcım merhaba nasılsın sen hala gidemedin doktora galiba ben cumartesi için randevu aldım inşallah kalp atışlarını duyarız bu sefer karından bakıcak keseyi alttan görmüştük dünden beri bi korku bastı içimi ya duyamazsak diye bilmiyorum endişeliyim
sgumuscum canım ya ikimizde c.tesi doktora gidicez inş duyarız ya kalp atışlarını demııı :Saruboceq:
canım niye endişelisin gerçi diyene bak bende gidene kadar endişeliydim pıtpıtları görünce rahatladım bir ohh çektim sende göreceksin merka etme tatlım içini ferah tut:CüvCüv:a.s.
sgümüşüm hep aynı korkular Rabbim izin verirse sağlıkla alacağız kucaklarımıza
canım benım ilk kontrolumdede doktor karından bakmıştı,budefada karından bakacak tatlım Allahım inşş bizde duyarız pıtpıtları duysak rahatlıcaz demı tatlımm
evet herhalde hiç bir şeyi beklememişdir bu kadar minicik şeyler daha şimdiden neler yapıyorlar valla
demi canım hepimizin bebeği sağlıkla gelsın kucağımıza alalım bak nasıl sevcez onları bak neler yaptırcaklar bize...Rabbım korusun tüm hamişlerimizi ve bebişlerimiziii
amin canım :Saruboceq:
geçmişte okudum herkezin canı ekşi falan istiyormuş ya ben acayip beyaz peynir yiyorum bıraksan 1 kg peynir yicem bi oturuşta
aynen bende öyle kahvaltım 1 tabak beyaz peynir bazen kaşarda yiyorum tatlı canım hiç<istemiyoo evi toparliyim çamaşırda var görüşürüz kızlar
Adet döneminde oluyor canım belde ağrılar ara arada oluyor bende şimdi hafta hafta gebelik kısmını okuyordum endişelenecek birşey yok genelde doğum olana kadar bile sürüyormuş.
slm kızlar,ben geldim aranızaaa..
benim sat 27 şubat.aralık 4 die görünüyo doğum ama bence kasım sonu gelir bebeğim.sağlıklı olsun inşallah..o yüzden arada sizede uğrayacağım..
2gün önce öğrendim gebeliğimi.4+5iz.
hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minişlerimizi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?