karakız gaddarlık yapma oz mans ende hele eşin dayanamazsa hiç ısrar etme ..ben böyle birşey okumuştum bir yerlerde doguma eşide girmiş o günkü gördüklerinde çok etkilenmiş ve uzun süre o etki ile yaşamış eşine fazla yaklaşamamış sanırım dogumda gördüklerini uzun süre kafasından atamamış..valla ben duydum böyle yanlış anlamayın sadece aklıma geldi yazayım dedim.. kartanesi sen nerde çalışıyorsun cnm.?hafta sonu eger bir aksilik çıkmazsa kötü olmazsam kızılaya gidecem bende panatalon falan bakmak için izgi demiştin degilmi nerede bu valla çok gebelik pantalonlarına şimdi bakmak istemiyorum hem büyük geliyor hemdne çok pahalı oluyorlar bakalım bir kaç yer var uygun diye söylemişti görümcem eger işe yarar birşeyler varsa sanada söylerim..
mazbutcum gozun aydin arkadasim..
walla ben tekrar hamile kaldıgımda ikiz istiyorum kizlar iki tane olsun aradan ciksin bir daha ugrasmayayim hamilelik falan :)[/QUOo
olsun canımm inşallahhhhhhhh ikizin olurrr:lepi: bi taşla iki kuş biri kız biri erkek olsun hatta:1hug:
Merhaba kızlar. Doktordan simdi geldim. Bebişler büyümüş. Kalp atışlarınıda gördüm. Ailelere söylememiştik daha. Şimdi ablama söyledim cok sevindi.Akşamda kayınvalidelere babamlara söyleyeceğim.Çok heyecan verici cok güzel bir duyguymuş. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Listeyi değiştirebilirmisiniz ben kurcalamayayım şimdi. Bulantılarım birkaç gündür azaldı. Doktora yinede bulantı ilacı yazdırdım. bir zararı yok dedi. Sizler kullanıyormusunuz.
:CüvCüv:
Kartanesi orada fiyatlar nasıl??? Daha almayı düşünmüyorum (3 aydan önce) ama gecen burada bir hamile bermudası gördüm cok begendim ama fiyatı 125 dolardı. Eğer Türkiyede çok farklıysa anneme sipariş verip buraya yollatıcam.
Hepinize iyi günler okuduklarımdan sonra anca toparlıyorum kendimi isyan etmiyorum yine!
İnşallah bundan sonra bu sayfalara güzel haberler yazmak nasip olur herkeze iyi haberle sağlıkla mutlulukla Allahım korusun hepimizi:Saruboceq:
Dün gece azıcık zor geçti mide ağrımdan.Ya kızlar uyku tutmuyor sanki adetmiş gibi 11,30 yatıyorum gecenin yarısı kalkıyorum uyumak için ağlıyorum resmen yok böyle birşey herşey tepemde sağa dön sola dön nedir bu yok yok gram uyku yok haddiii sabaha karşı uyuyorum zorla kalkıyorumm bu seferde bugün midem ağzımda yine dün yediğimden olsa gerek ağır geliyor ilk kez değişik birşey yedim olmadı olmadı :çok üzgünüm:
karakız gaddarlık yapma oz mans ende hele eşin dayanamazsa hiç ısrar etme ..ben böyle birşey okumuştum bir yerlerde doguma eşide girmiş o günkü gördüklerinde çok etkilenmiş ve uzun süre o etki ile yaşamış eşine fazla yaklaşamamış sanırım dogumda gördüklerini uzun süre kafasından atamamış..valla ben duydum böyle yanlış anlamayın sadece aklıma geldi yazayım dedim.. kartanesi sen nerde çalışıyorsun cnm.?hafta sonu eger bir aksilik çıkmazsa kötü olmazsam kızılaya gidecem bende panatalon falan bakmak için izgi demiştin degilmi nerede bu valla çok gebelik pantalonlarına şimdi bakmak istemiyorum hem büyük geliyor hemdne çok pahalı oluyorlar bakalım bir kaç yer var uygun diye söylemişti görümcem eger işe yarar birşeyler varsa sanada söylerim..
günaydın nazlıcım valla bu sabah bende öyleyim gece sağa dön sola dön uyku tutmadı zaten sabaha karsıda uynadım dahada gözüme uyku girmedi :çok üzgünüm:
Neden öyle oluyor canım yaa sanki böyle sıkıntıyla kalkıyorum ama oda filan üstüme üstüme geliyor şimdi öyler melunn melun bakıyorum yeminlebenneyaptımki
nazlıcım geçmiş olsun ...mart sende fazla üzülme lütfen her ne kadar cvp vermesende bana o kadar yazdım ayol aşkolsun..sen çok pahalı ise dokunma anacım biz göndeririz istersen..çok pahalı degildir ama gebe kıyafetleri satılan yerlerde pantalonlar 8o tl den başlıyor bildigim kadarıyla...işte biizm bua ralar daha çok beli lastikli pantalon bulmamaız lazım.. bu arada geçen gezdigimde oxxo diye bi magaza var biliyorsunuz kesimleri bol biraz normalde çok bol kesim pantalon giyemem ama bir oanatlon buldum kesimi hoş guruyordu denedim m olanı beli kumaş kısmı düşük bel gibi ama üstünde lastigi var neredeyse gebe pantalonu gibi çünkü nerden baksanız 1 karış kadar lastıgı uzun bayagı gebe pantalonuna benziyor ama ben L olanı bulamadım m oldu ama malum bizde şişecez o yüzden geri bıraktım l sini de henüz bulamadım isterseniz oraya da bakabilirsiniz..ama fiyatıda 49 flandı...onu uzun zman giyeceginize inanıyorum..
evt haklısın.ben de oxxo giyinirim ama kalıpları büyük olduğu için bedeninden bir küçük olanı alman gerekiyor.hatta xs pantolan bulmak bile kolay orda.ben de o pantolonlardan çok önce denemiştim ama zayıf olduğum için olmamıştı bana .şimdi hamişiz ya ilerde giyilebilir bir kıyafet bence süper.renkleri de mevcut.sadece oxxo ürünlerini çok düşük ısıda ters çevirerek yıkamaınızı öneririm.özelliği öle sonradan rengi biraz soluklaşabiliyor
benim öle 2 pantolonum var ve hala giyiyorum belden de düşük desene hamişkende kullanacam onları:teytey:
evet cnm öyle ama ben biraz kilo aldım bebkten önce pkodan dolayı o yüzden m giydim oldu hatta ordaki görevli ban a açar biraz dedi iyi açarda ben böyle kalmayacamki şimdi rahat olmalı ki bana sonra açarsa açar biraz..cnm düşük bel dedim ama kumaş bitim yeri yani kemer kısmı düşük ama üstüne neredeyse bir karış lastik var ..yani dşük bel pantalon degil sadece öyle görünüyor valla siyahını bulursam hemen alacam da yok bulamadım..
Selam kasım anneleri...Allah tamamına erdirir dilerim..
Bende iki kayıptan sonra (1 dış gebelik 1 gebelik bozulması) dün tekrar hamile olduğumu öğrendim.
Bhcg 488 çıktı tam adet günümde baktırdım yani henüz günüm geçmeden.Randevum bu akşam keseyi görürüm diye umuyorum.
İnşallah bu kez herkesin ve benim herşey yolunda giderde kavuşuruz bebişlerimize.
Burda sizlerle sohbet etmekten zevk alıcağıma eminim
Herkese sevgilerkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?