hoşgeldin canım aramıza.umudunu yitirme canım.şu nada tam kaç haftalıksın.umarım keseni de sonra kalp atışlarını da görürsün.zamanı geldiğinde de hepimiz bebişlerimizi kollarımıza alabiliriz.:dance:
Tam 4 haftalık tatlım. Amin hepimiz inşallah :sm_cool:
Hoşgeldin canım 4 haftalık hayırlı uğurlu olsun inşallah canım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim lakin Aralık annesi görünüyorsun 4 haftalıkta son Sat mart olmalı 4 haftalıksan yanlışmı hesaplıyorum son satın nedir?
Çok teşekkürler :)
Satım Mart 1 canım, döngüm 32 günde bir detaylı hesaplamada yapmadım ama yanlışmı olduki :uhm:
Şimdi detaylı hesaplatınca Aralık çıktı kızlar..
Hepinize kolay doğumlar inşallahben gider :)))
uyuyamayanlar bende sizdenim gece uykum hiç yok
kız yatırır oğlan kaldırırmış kocakarı lafı gerçii bu ara bunlara taktım bende ya biri beni durdursunnn:)))
nazlıcım geçmiş olsun ...mart sende fazla üzülme lütfen her ne kadar cvp vermesende bana o kadar yazdım ayol aşkolsun..sen çok pahalı ise dokunma anacım biz göndeririz istersen..çok pahalı degildir ama gebe kıyafetleri satılan yerlerde pantalonlar 8o tl den başlıyor bildigim kadarıyla...işte biizm bua ralar daha çok beli lastikli pantalon bulmamaız lazım.. bu arada geçen gezdigimde oxxo diye bi magaza var biliyorsunuz kesimleri bol biraz normalde çok bol kesim pantalon giyemem ama bir oanatlon buldum kesimi hoş guruyordu denedim m olanı beli kumaş kısmı düşük bel gibi ama üstünde lastigi var neredeyse gebe pantalonu gibi çünkü nerden baksanız 1 karış kadar lastıgı uzun bayagı gebe pantalonuna benziyor ama ben L olanı bulamadım m oldu ama malum bizde şişecez o yüzden geri bıraktım l sini de henüz bulamadım isterseniz oraya da bakabilirsiniz..ama fiyatıda 49 flandı...onu uzun zman giyeceginize inanıyorum..
anaam biz baya büyümüşüz yaw göbek büyümesi normal yaane kaydirigubbakcemile3
annem 5 aya kadar eteklerimi giymiştim dedi geçen ben daha 3 ayı doldurmadım sığamıyom yaa şişkomuyum been
öğlen lcw den beli lastikli bi kot aldım 38 mi ne fiyatı bol kesim
Güle güle giy tatlım büyüyoruz tabi maşallah hepimizeNormaldede hep beden ölçüsünde giyiyoruz o yüzdende çabucak kıyafetlerimiz darlaşıyor diyeceğim ama çokta çabuk değil canım yaa 2 ay 2 hafta 3 aya dönüyoruz :teytey::teytey:
Bu arada demin yazdığınada çok güldüm haklısın
Ye ekşiyi bul Ayşeyi kız olacak
Popo büyüdü hadi buda kız
Mide bulantısı kız
Uyuyamama erkek
vsvsv uzuyor gidiyor hepsini okudum bende ama yok bunlarla cinsiyet hiççç anlaşılmıyor ya tutarsa hesabi hepsi şaka bir yana 1 ay sonraaa zaten belli olacak:teytey::dance::dance:
sgumus canısı arada ses ver işlerin yoğun tahminimce unique hala göremedim merak ediyorum nasıl olduki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?