2009 Kasm Anneleri

canim, bende park yatak alicam insallah. katlayip yazligada goturebilmek icin. zaten iki sene sonra besik kullanissiz olmaya basliyo, hele hele hareketli bir bebekse.kaydirigubbakcemile3
aaa bak bu özelliğini bilmiyordum aslında iyi fikir çünkü bende doğumdan sonra annemlerde kalacağım belki oraya alırım 1 tane

kendi oğluşumun adını yazdım ama bakalım olmuş mu olmazsa nazlı teyzesi halleder artıkkaydirigubbakcemile3

nazlımm iş yerinde ki pc den göremiyom ben senin resmini nan sabahtan beri çatladımmm akşam da eve gitmiyces yarın bakçam artık hofffff yaaa sen beni gördün mü?

Ben seni görmezmiyimmmm yorumda yazdım ebiscem diye ya çok yakışıyor hamilelik canım yaa yüzünde berrak su gibi maşallahhh Allaha emanetsiniz sende kuzucuğunda opuyorumnanaktan

Kesinlikle herkez hemfikir olursa buradan kopyalarız listemizi tatlı tatlı doktora giden konun altına yazar o işe bakacak olan arkadaşımızda günceller gönüllümüzü seçeriz kim olmak isterse :1hug: :lepi:
sen bi konu ac 2009 kasim annelerinin güncel bilgileri ve listesi diye hergün doktora gidenler bebeginin gelisim durumunu oraya yazsin ve bu isi üstüne alan kisi ilk sayfada güncellesin

hergün aktif olan ve bilgileri karistirmayan biri olmasi gerek....
ben bazen kim kimdi neyi olcakti falan diye karistiriyorum..öyle kalabalik listemiz varkikafamçokkarıştı..elbet biri gönüllü cikar

kıslar biri benide eklesin şu listeye aynlış bişey yapcam diye elleyemiyom.
nehiriver zate kısdı iyice bu sefer beni yolar mazallah
kaydirigubbakcemile3

sat 09,şubat,2009
doğum tarihi 16 kasım
yaş 36
cinsiyet erkek
güncel notları bugün şeker yüklemem yapıldı.iyi çıktı:)

Öncelikle ASEBA cnm benim başın sağolsun,allah ananeciğinin mekanını cennet eylesin :Saruboceq:

slm cnmm;
özlettin kız kendiniii Şeniz

hee nan bi teşekkür etmedin banaa :mymeka:
emme şimdi etmişin aferinn kaydirigubbakcemile3
ayyy kocişin gözleri pörtledi haaa delikafaduldendelikafadulden

valla başardım kızzz :lepi: bende tertemiz olduuummmm :lepi:

cok iyiyim canım bugun seker yuklemesi yapıldı cok sükür sonuclarım cok iyi cıktı o yuzden mutluyum birazdan annemle pazara gidicez
sen nasılsın canım?

hadi gözün aydın cnmmm opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: allaammm mokunumu çıkardın kızzz :roflol:

Mureda nerde kızlar hiç görmedim bugün onu yaa merak ettim şiimdi biryeremi gidecekti?

cnm nazlııımmmm opuyorumnanaktan seker yüklemeye gittimmm opuyorumnanaktan

gitse gitse yuzmeye gitmistir. nereye gitcek baska.sırnaşık şey

:mymeka: günahımı aldın nann

gözün aydın cnmm opuyorumnanaktan

kızlar tahlil ve idrar kültürü sonuçlarımı doktoruma götürücem.inşallah iyi çıkar.dua edin olur mu?

slm kızlaarr ben geldiiimm :lepi:
yaptırdım şeker testimi dr.yarın bakıcak izmirde malum benim dr..
anaaaaamm hala ağzımda tadı o şekerli suyun yaaa :sinifsinif::sinifsinif: iğrençmiş,inşallahh çıkmazda 100 lüğe gerek kalmazz :Saruboceq::Saruboceq:
ağdacıyada gittim,tertemiz oldum ama göremiyomm :roflol::roflol::roflol:

hadi geçmiş olsun umarım temiz çıkar opuyorumnanaktan

sıhatler olsun bu aradaaaakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun sonucu da iyi çıkar merak etme.bu arada ağdacı işi hoş.güle güle kullan.acımıyomu?ben cesaret edemiyorum.bacaklarıma yaptırdımda:..:))))))))

yarin mi alican sonuclari? neyse ben onceden tebrik ettim, yarin etmem artik.:roflol:

o gittigin yere benimde gitmem lazim, hala gidicem.:bbo:

Bebeto hayırlısı canım..

Muredammmm birtanem inşallah güzel sonuç çıkacak birtanem benim..

Kızlar ben listeyi en son sayfadaki gibi aldım konuyu açtım

Değişiklikleri altına yazarsanız geldiğim hergün oraya bakıp düzenlerim Hep göz önünde olur hata olmaz nasipse ben yokkende yetkili arkadaşıma söylerim takip eder zaten böylece sorun olmaz diye düşünüyorum inşallahhhh:)

2009 Kasım Anneleri Listesi Ve Güncellemeler - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Şimdi hepinizi öpüyorum gelir gelmez bakacağım bütün düzenlemeleri tek tek yaparız.Oğluşumla ilgilenme vakti teyzeleri hepinizi tek tek öperim a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…