hoşgeldiiiin kuzum inş.temiz çıkar sonucunslm kızlaarr ben geldiiimm :lepi:
yaptırdım şeker testimi dr.yarın bakıcak izmirde malum benim dr..
anaaaaamm hala ağzımda tadı o şekerli suyun yaaa :sinifsinif::sinifsinif: iğrençmiş,inşallahh çıkmazda 100 lüğe gerek kalmazz :Saruboceq::Saruboceq:
ağdacıyada gittim,tertemiz oldum ama göremiyomm :roflol::roflol::roflol:
yine 3 ağustos olmus yaa ne diyim ben sizee :))))))))))))))))))
slm kızlaarr ben geldiiimm :lepi:
anaaaaamm hala ağzımda tadı o şekerli suyun yaaa :sinifsinif::sinifsinif: iğrençmiş,inşallahh çıkmazda 100 lüğe gerek kalmazz :Saruboceq::Saruboceq:
Bebeto hayırlısı canım..
Muredammmm birtanem inşallah güzel sonuç çıkacak birtanem benim..
Kızlar ben listeyi en son sayfadaki gibi aldım konuyu açtım
Değişiklikleri altına yazarsanız geldiğim hergün oraya bakıp düzenlerim Hep göz önünde olur hata olmaz nasipse ben yokkende yetkili arkadaşıma söylerim takip eder zaten böylece sorun olmaz diye düşünüyorum inşallahhhh:)
2009 Kasım Anneleri Listesi Ve Güncellemeler - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Şimdi hepinizi öpüyorum gelir gelmez bakacağım bütün düzenlemeleri tek tek yaparız.Oğluşumla ilgilenme vakti teyzeleri hepinizi tek tek öperim a.s. a.s. a.s. a.s.
canim, sonuc kagidinda normal degerlerde yazar. az cok anlarsin ordan sonuclari.
hoşgeldiiiin kuzum inş.temiz çıkar sonucun
tertemiz oldun haaa güle güle kirlet:roflol::roflol::roflol:
kıs biz kendimizinkini düzeltiyoz seninkide değişmek istiyor heral oda karışıyor araya:roflol:
tahlilleri anlıyomda idrar kültürü tamamen tıp dili ve inggilizce.internetten epey bi araştırdım ama bulamadım.ne karışık adamlar bu doktorlar.
hepsi farkli demekki. benimkinde bakteri uremedi yaziyordu sadece.:bbo:
heee, cikarmisim kiz. benden de bu beklenirdi.:roflol::roflol:
seninde temiz cikmis herhalde. hadi gozun aydin.:lepi:
geçmiş olsun sonucu da iyi çıkar merak etme.bu arada ağdacı işi hoş.güle güle kullan.acımıyomu?ben cesaret edemiyorum.bacaklarıma yaptırdımda:..:))))))))
yarin mi alican sonuclari? neyse ben onceden tebrik ettim, yarin etmem artik.:roflol:
o gittigin yere benimde gitmem lazim, hala gidicem.:bbo:
Bebeto hayırlısı canım..
Muredammmm birtanem inşallah güzel sonuç çıkacak birtanem benim..
Kızlar ben listeyi en son sayfadaki gibi aldım konuyu açtım
Değişiklikleri altına yazarsanız geldiğim hergün oraya bakıp düzenlerim Hep göz önünde olur hata olmaz nasipse ben yokkende yetkili arkadaşıma söylerim takip eder zaten böylece sorun olmaz diye düşünüyorum inşallahhhh:)
2009 Kasım Anneleri Listesi Ve Güncellemeler - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Şimdi hepinizi öpüyorum gelir gelmez bakacağım bütün düzenlemeleri tek tek yaparız.Oğluşumla ilgilenme vakti teyzeleri hepinizi tek tek öperim a.s. a.s. a.s. a.s.
hoşgeldiiiin kuzum inş.temiz çıkar sonucun
tertemiz oldun haaa güle güle kirlet:roflol::roflol::roflol:
kıs biz kendimizinkini düzeltiyoz seninkide değişmek istiyor heral oda karışıyor araya:roflol:
edacım hadi gecmiş olsun canım tahlil sonuclarını vermedilermi
ben hemen aldım
inş. sorun cıkmaz canım ac karnına resmen tatlı surubu gibi ılık içtim
sesim nefesim kesildi Allahtan cıkarmadım :Saruboceq:
ben de bakteri ile ilgili bir yazı aradım ama bulamadım.çünkü türkçe yok.hayırlısı bi tanem inşallah sorunsuz çıkar.
sonuç çıktı cnm amaaa dr.yarın bakıcaak zemuszemuszemuszemus
ayy ben çok öğürdüm emmeee çıkmadı allahtan :roflol::roflol:
canım aclık kan sekeri 70 le 110 arası olacak
tokluk kan sekerinde 140 dan asagı olacak
verdikleri sonucta yazıyordur opuyorumnanaktan
canım aclık kan sekeri 70 le 110 arası olacak
tokluk kan sekerinde 140 dan asagı olacak
verdikleri sonucta yazıyordur opuyorumnanaktan
açlık 83 öbürü 144 yaaavv mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
güzel haberlerle dönersin insallah süphelendigin bi durum mu varki???kızlar tahlil ve idrar kültürü sonuçlarımı doktoruma götürücem.inşallah iyi çıkar.dua edin olur mu?
ohh sende atlattin igrenc seker testini sira yaptirmayanlarda..sonucunda güzel cikar insallahslm kızlaarr ben geldiiimm :lepi:
heyyyyyttt ben nazlim ellerine saglik artik litse nerde diye aramak yokKızlar ben listeyi en son sayfadaki gibi aldım konuyu açtım
benim açlıkta toklukta hep düşük çıkıyor
açlık 70 den yukarı olmadı hiç sadece şeker ölçümünde 73 çıkmıştı
inş.bu yaptıracağımda da birşey çıkmaz:Saruboceq:
açlık 83 öbürü 144 yaaavv mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aclıkta benim 72 cıktı
sekerli sudan sonra 119 cıktı
cıkmaz inş. canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?