yaaaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama
yavrucum üzülme en fazla bi kere daha içcen sekerli suyu
o kaa kötü deil yaa sadece cok tatlı opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama
yemek yaptim geldim nettiniz gacilar
yok anammm ben almiyayim herif zaten düz duvara tirmancak hale geldikaydirigubbakcemile3..ben hallederim kendi isimi kendimşakkıdı
:roflol::roflol::roflol:
kızz git yaptı allah aşkına bi kuaföree,boyun fıtığı olursun vallaaa :roflol::roflol:
anam bi çocuk doğuracaz diye adamcağızları ihmal ettiniz haaaalmaz:
ne var yapıversin gözü gönlü açılır:roflol::roflol::roflol::roflol:
ewet çoooooooooooooooooooook tatlı:roflol::roflol:
çatlamam nan yaglanıyoz ya delüüüüüüüüüüüüüüüü :mymeka: :roflol:
hee kızzz ağzının suyu aktıı :roflol:
çatlamazsın emme küttt diye gidiverisinn :roflol::roflol:
nerden bulcam ben elin gavur memleketlerinde kuaförü lannnn:mymeka:
bu pisler aliyo öyle orasini buarsini killi dolaniyolar:dilcikar:
mecbru kendim yapicam
ihmal degil sekercigim mecburiyet desek daha dogru....hem sanki o düz duvara cikcakta biz asagidami kaliyoz yok ama mecbru doguma kadar sabir
nerden bulcam ben elin gavur memleketlerinde kuaförü lannnn:mymeka:
bu pisler almiyo öyle orasini buarsini killi dolaniyolar:dilcikar:
mecbur kendim yapicam
ihmal degil sekercigim mecburiyet desek daha dogru....hem sanki o düz duvara cikcakta biz asagidami kaliyoz yokkaydirigubbakcemile3 ama mecbur doguma kadar sabir:çok üzgünüm:
bizim gönlümüz olcak diye kizimi riske ataman
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tatlııııııı :bbo::bbo: ve sıcaaaaaaaaaaakkkk :bbo::bbo:
hee kııı ben onu unuttum,alacan gari kendin netcen zemuszemus
yada sende oranın modasınas ayak uydurcan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nerden bilion hacı öle pis dolaştıkalrını :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben soğuk suyla karıştırmıştım birazda limon sıkmıştım tek nefeste içmiştim
bunda da öle yapacağımzemuszemus
öle bi modamı varmış gııııı:roflol:yok ben almayım o modayı kocişim sağolsunopuyorumnanaktan
hee kııı ben onu unuttum,alacan gari kendin netcen zemuszemus
yada sende oranın modasınas ayak uydurcan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
birkackez alman karilarla muhabbetimiz oldu onlar öyle kilsiz tüysüz olunca cocuk giib hissediyolarmis...hem gözümlede cok kez sahit oldum koltuk altlari erkeginki gibi dolanan birsürü kari var ..koltuk altlari öyleyse assalari nasildir :uhm:nerden bilion hacı öle pis dolaştıkalrını :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tahmin etti heral:roflol:
kız karı elime karışmış verdi benim yarımlık pet şişeyi verdi elimee,eda hanım bunu kusmadan için dediii :roflol::roflol::roflol:
anaaam kocama yaptıramam beennlmaz:
lmaz:
lmaz:
hayattaaa bide o halini görsün garrriiii ayyyyy yazııkkk :kedi::kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tahmin etti heral:roflol:
yok ben almiyayim bu moda pek hos degil..banada hic uygun degil alismisim her ay düzenli temizlemeye simdi göremeyince icim aciyo:çok üzgünüm:
birkackez alman karilarla muhabbetimiz oldu onlar öyle kilsiz tüysüz olunca cocuk giib hissediyolarmis...hem gözümlede cok kez sahit oldum koltuk altlari erkeginki gibi dolanan birsürü kari var ..koltuk altlari öyleyse assalari nasildir :uhm:
kız karı elime karışmış verdi benim yarımlık pet şişeyi verdi elimee,eda hanım bunu kusmadan için dediii :roflol::roflol::roflol:
anaaam kocama yaptıramam beennlmaz:
lmaz:
lmaz:
hayattaaa bide o halini görsün garrriiii ayyyyy yazııkkk :kedi::kedi:
umuyorumki :roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs benim kocişim yapıo hemde çok hosafına gidio adamın şekli kaydı gecen günüüüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
umuyorumki :roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs benim kocişim yapıo hemde çok hosafına gidio adamın şekli kaydı gecen günüüüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: