2009 Kasm Anneleri

yemek yaptim geldim nettiniz gacilar

yok anammm ben almiyayim herif zaten düz duvara tirmancak hale geldikaydirigubbakcemile3..ben hallederim kendi isimi kendimşakkıdı

:roflol::roflol::roflol:

anam bi çocuk doğuracaz diye adamcağızları ihmal ettiniz haaaa:olmaz:
ne var yapıversin gözü gönlü açılır:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızz git yaptı allah aşkına bi kuaföree,boyun fıtığı olursun vallaaa :roflol::roflol:

nerden bulcam ben elin gavur memleketlerinde kuaförü lannnn:mymeka:
bu pisler almiyo öyle orasini buarsini killi dolaniyolar:dilcikar:
mecbur kendim yapicam

anam bi çocuk doğuracaz diye adamcağızları ihmal ettiniz haaaa:olmaz:
ne var yapıversin gözü gönlü açılır:roflol::roflol::roflol::roflol:

ihmal degil sekercigim mecburiyet desek daha dogru....hem sanki o düz duvara cikcakta biz asagidami kaliyoz yokkaydirigubbakcemile3 ama mecbur doguma kadar sabir:çok üzgünüm:
bizim gönlümüz olcak diye kizimi riske ataman

yavrucum üzülme en fazla bi kere daha içcen sekerli suyu
o kaa kötü deil yaa sadece cok tatlı opuyorumnanaktan

ewet çoooooooooooooooooooook tatlı:roflol::roflol:

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tatlııııııı :bbo::bbo: ve sıcaaaaaaaaaaakkkk :bbo::bbo:

çatlamam nan yaglanıyoz ya delüüüüüüüüüüüüüüüü :mymeka: :roflol:

hee kızzz ağzının suyu aktıı :roflol:

çatlamazsın emme küttt diye gidiverisinn :roflol::roflol:

çatlar catlar kolestrlden sekerden yağdan çatlar ıyy bacaklarıda selülit dolar sadece bacaklarımı göbeğii taaaaaaaaaaaaa boynuna kadar seyi bilem yağ bağlar nan bukaa kızartmayaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

bu pisler aliyo öyle orasini buarsini killi dolaniyolar:dilcikar:
mecbru kendim yapicam

ihmal degil sekercigim mecburiyet desek daha dogru....hem sanki o düz duvara cikcakta biz asagidami kaliyoz yok ama mecbru doguma kadar sabir

hee kııı ben onu unuttum,alacan gari kendin netcen zemuszemus
yada sende oranın modasınas ayak uydurcan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu pisler almiyo öyle orasini buarsini killi dolaniyolar:dilcikar:
mecbur kendim yapicam

ihmal degil sekercigim mecburiyet desek daha dogru....hem sanki o düz duvara cikcakta biz asagidami kaliyoz yokkaydirigubbakcemile3 ama mecbur doguma kadar sabir:çok üzgünüm:
bizim gönlümüz olcak diye kizimi riske ataman

nerden bilion hacı öle pis dolaştıkalrını :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tatlııııııı :bbo::bbo: ve sıcaaaaaaaaaaakkkk :bbo::bbo:

ben soğuk suyla karıştırmıştım birazda limon sıkmıştım tek nefeste içmiştim
bunda da öle yapacağımzemuszemus

yada sende oranın modasınas ayak uydurcan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

öle bi modamı varmış gııııı:roflol:yok ben almayım o modayı kocişim sağolsunopuyorumnanaktan

ben soğuk suyla karıştırmıştım birazda limon sıkmıştım tek nefeste içmiştim
bunda da öle yapacağımzemuszemus

kız karı elime karışmış verdi benim yarımlık pet şişeyi verdi elimee,eda hanım bunu kusmadan için dediii :roflol::roflol::roflol:

öle bi modamı varmış gııııı:roflol:yok ben almayım o modayı kocişim sağolsunopuyorumnanaktan

anaaam kocama yaptıramam beenn :olmaz::olmaz::olmaz:
hayattaaa bide o halini görsün garrriiii ayyyyy yazııkkk :kedi::kedi:

yok ben almiyayim bu moda pek hos degil..banada hic uygun degil alismisim her ay düzenli temizlemeye simdi göremeyince icim aciyo:çok üzgünüm:

nerden bilion hacı öle pis dolaştıkalrını :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
birkackez alman karilarla muhabbetimiz oldu onlar öyle kilsiz tüysüz olunca cocuk giib hissediyolarmis...hem gözümlede cok kez sahit oldum koltuk altlari erkeginki gibi dolanan birsürü kari var ..koltuk altlari öyleyse assalari nasildir :uhm:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tahmin etti heral:roflol:

umuyorumki :roflol::roflol::roflol::roflol:

kız karı elime karışmış verdi benim yarımlık pet şişeyi verdi elimee,eda hanım bunu kusmadan için dediii :roflol::roflol::roflol:

kıs benim kocişim yapıo hemde çok hosafına gidio adamın şekli kaydı gecen günüüüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok ben almiyayim bu moda pek hos degil..banada hic uygun degil alismisim her ay düzenli temizlemeye simdi göremeyince icim aciyo:çok üzgünüm:

birkackez alman karilarla muhabbetimiz oldu onlar öyle kilsiz tüysüz olunca cocuk giib hissediyolarmis...hem gözümlede cok kez sahit oldum koltuk altlari erkeginki gibi dolanan birsürü kari var ..koltuk altlari öyleyse assalari nasildir :uhm:

he anam ne bilem bende tek teka cıp baktn sandım bi an cok tırstım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben başlıyorum nasıl alcam ne yapacam diye homurdanmaya walla bizimki teklif edince kıramıyorum yaniiii benimde işime geliyor:jeyyar:

umuyorumki :roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs benim kocişim yapıo hemde çok hosafına gidio adamın şekli kaydı gecen günüüüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ullllan utanmiyonmu herife yaptirmaya helede simdi hamilelikten rengi bilem degisti normal zaman olsa neysse

Back
X