kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ullllan utanmiyonmu herife yaptirmaya helede simdi hamilelikten rengi bilem degisti normal zaman olsa neysse
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ullllan utanmiyonmu herife yaptirmaya helede simdi hamilelikten rengi bilem degisti normal zaman olsa neysse
ulen sıze ulaşmak icin cep tlf baglaniyom
sanki normalde görmüyor mu :roflol:
aksam teklif edicem bakalim sekere bulanmis bi sekilde reziilligimizi yazarim artikkaydirigubbakcemile3...becerebilcegini sanmiyorum amaCADIARZUbak adam dediğin böle olacak:roflol::roflol:
nan ne utancam onun bana ihtiyacı olsa ben yaptırmıycammı bebeği koyarkene utanmadıkta şimdimi utancas seninkinin rengi nasıl değişti bilmem ama benimki bembeyazz misss gibi vallaa:kedi:zemuszemuszemuszemus
aksam teklif edicem bakalim sekere bulanmis bi sekilde reziilligimizi yazarim artikkaydirigubbakcemile3...becerebilcegini sanmiyorum amaCADIARZU
cocugu koyarken sartlar baskaydi kizim simdi ayni deel ki
hem benimkim ayiptir demesi accikin koyulasti hormonlardan normalmis :kedi:
umuyorumki :roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs benim kocişim yapıo hemde çok hosafına gidio adamın şekli kaydı gecen günüüüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben başlıyorum nasıl alcam ne yapacam diye homurdanmaya walla bizimki teklif edince kıramıyorum yaniiii benimde işime geliyor:jeyyar:
ulen sıze ulaşmak icin cep tlf baglaniyom
sanki normalde görmüyor mu :roflol:
aksam teklif edicem bakalim sekere bulanmis bi sekilde reziilligimizi yazarim artikkaydirigubbakcemile3...becerebilcegini sanmiyorum amaCADIARZU
cocugu koyarken sartlar baskaydi kizim simdi ayni deel ki
hem benimkim ayiptir demesi accikin koyulasti hormonlardan normalmis :kedi:
nan nie kalksın içi sankim bomba patladı seyimde aynısı gibi duruo valla :roflol::roflol: hem aynısı gibi durmasa adam okaa mest olrumu benden önce atlıo ben yapıımm dieee:roflol::roflol::roflol:yaa şimdi herkesin görüşü farklı ama ben o halde kocişime açamam,istemem içi kalksın ve öyle hatırlasınlmaz:
tercih meselesi tabii cnmmm zemuszemus
yok nan ben yaptırmam kocişimee,o hep pamık gibin gördü böle görmesiinnlmaz:
anaaammm bravo nannn :lepi:
nan normalde ölemi görüyoo delüüüüü :mymeka::mymeka:
beni söyletcek kötü kötüüüüüüü :mymeka:
annemlerdeyim kenya ne yapti testi
nan nie kalksın içi sankim bomba patladı seyimde aynısı gibi duruo valla :roflol::roflol: hem aynısı gibi dutmasa adam okaa mest olrumu benden önce atlıo ben yapıımm dieee:roflol::roflol::roflol:
nan nie kalksın içi sankim bomba patladı seyimde aynısı gibi duruo valla :roflol::roflol: hem aynısı gibi durmasa adam okaa mest olrumu benden önce atlıo ben yapıımm dieee:roflol::roflol::roflol:
ben ona öyle kıllı görünmek istemem tatlım :kedi::kedi: oyüzden aynı hali olmuyo yaniiiii.
ne bileyim yaaa herkesin bi tarzı var ben istememlmaz:
ben ona öyle kıllı görünmek istemem tatlım :kedi::kedi: oyüzden aynı hali olmuyo yaniiiii.
ne bileyim yaaa herkesin bi tarzı var ben istememlmaz:
ulen ne konusuyonuss böle :kedi:
ayıp deelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?