2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ullllan utanmiyonmu herife yaptirmaya helede simdi hamilelikten rengi bilem degisti normal zaman olsa neysse

nan ne utancam onun bana ihtiyacı olsa ben yaptırmıycammı bebeği koyarkene utanmadıkta şimdimi utancas seninkinin rengi nasıl değişti bilmem ama benimki bembeyazz misss gibi vallaa:kedi:zemuszemuszemuszemus

bak adam dediğin böle olacak:roflol::roflol:
aksam teklif edicem bakalim sekere bulanmis bi sekilde reziilligimizi yazarim artikkaydirigubbakcemile3...becerebilcegini sanmiyorum amaCADIARZU

nan ne utancam onun bana ihtiyacı olsa ben yaptırmıycammı bebeği koyarkene utanmadıkta şimdimi utancas seninkinin rengi nasıl değişti bilmem ama benimki bembeyazz misss gibi vallaa:kedi:zemuszemuszemuszemus

cocugu koyarken sartlar baskaydi kizim simdi ayni deel ki
hem benimkim ayiptir demesi accikin koyulasti hormonlardan normalmis :kedi:

kıs sen yapamıyom falan de o atlar zaten ben yapıyım diye senin teklif etmene gerek yok:roflol:

umuyorumki :roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs benim kocişim yapıo hemde çok hosafına gidio adamın şekli kaydı gecen günüüüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaa şimdi herkesin görüşü farklı ama ben o halde kocişime açamam,istemem içi kalksın ve öyle hatırlasın lmaz:
tercih meselesi tabii cnmmm zemuszemus

ben başlıyorum nasıl alcam ne yapacam diye homurdanmaya walla bizimki teklif edince kıramıyorum yaniiii benimde işime geliyor:jeyyar:

yok nan ben yaptırmam kocişimee,o hep pamık gibin gördü böle görmesiinn lmaz:

ulen sıze ulaşmak icin cep tlf baglaniyom

anaaammm bravo nannn :lepi:

sanki normalde görmüyor mu :roflol:

nan normalde ölemi görüyoo delüüüüü :mymeka::mymeka:
beni söyletcek kötü kötüüüüüüü :mymeka:

olsun anam bidekoyu koyu görsün ne olcak :roflol::roflol::roflol: valla ben utanmam kocam o sonucta iyi günde kötü günde dedik ben makinayla alıodum normalde şimdi belim tutmuo eğilemiom göremiom napıcam kimsede yok baska yapacak mecbur kocişim kocişim benim herseyim allah basımdan eksiketmesin onuuuuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

nan nie kalksın içi sankim bomba patladı seyimde aynısı gibi duruo valla :roflol::roflol: hem aynısı gibi durmasa adam okaa mest olrumu benden önce atlıo ben yapıımm dieee:roflol::roflol::roflol:

nan nie kalksın içi sankim bomba patladı seyimde aynısı gibi duruo valla :roflol::roflol: hem aynısı gibi dutmasa adam okaa mest olrumu benden önce atlıo ben yapıımm dieee:roflol::roflol::roflol:

ben ona öyle kıllı görünmek istemem tatlım :kedi::kedi: oyüzden aynı hali olmuyo yaniiiii.
ne bileyim yaaa herkesin bi tarzı var ben istemem lmaz:

neyse bırakak kılı tüyü herkesin bi tarzı var sallayın yahuu kılı tüyüü :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…