ewet normal doğumdu son ana kadar birşey anlamadım zaten doğumhaneye alınınca biraz arttı zaten 10 dak.sonrada oğluşum doğdu
ewet normal doğumdu son ana kadar birşey anlamadım zaten doğumhaneye alınınca biraz arttı zaten 10 dak.sonrada oğluşum doğdu
walla bilmem ne olduğunu ama kocişim çok sağlıklı doğmuş düşündüğüm yere bak:jeyyar:
bende korkmuyorum walla
herkes ayıla bayıla anlatıyo yaa
sanki öle cok sancılar acılar cekmicekmişim gibi geliyo
herkesin agrı eşiği farklı olurmus
seninki yüksek herhalde
kolay dogurcam kolay dogurcam kendimi
motive ediyorum a.sa.s
oğluşlarımla duşa girip geliyorum
hergün 7 sayfa yaz kııızzzz ..
ben bebişi yazdımdııı :lepi:
yazalım o zaman yaww opuyorumnanaktan
ulen itek biliyon işi koca gelmeye yakın duş alıyoki güzel koka bu bi düzüne cocugu nasıl yaptı ya :roflol:
ulen itek biliyon işi koca gelmeye yakın duş alıyoki güzel koka bu bi düzüne cocugu nasıl yaptı ya :roflol:
bende geliyom bi duş alıp 2dk.
ben geliyom susuyonuz ben gidiyom lak lak edıyonuz ne ayak nan bu konusun beeeeeeeeee kaydirigubbakcemile
hee meydan bana kaldu akşam netsekki yawww naniknanik naniknanikyaz vallaa :lepi:
heeeeee cakalll :jeyyar::jeyyar:
sen naptın nannn :jeyyar::jeyyar: kaynana gitttti meydan kaldı sana zemuszemuszemuszemus
sıhhatler olsun sanada bacımmmopuyorumnanaktan
yiyin yiyin bana gecen bir tanıdık bol bol patates ye cok şişko cocugun olsun dedi
kadın hamileliğinde bol bol patates yemiş masallah kendide patates gibiydi :))
4.5 kilo dogurmus bebegi
ayyyyyyyy, azcik gecmisi okuyim dedim, fenalik geldi herkesin seyinden be. ne renkmis, ne modelmis, kim ne yaparmis. icim karardi. ozelde yapin naparsaniz kardesim aaaaaa.lmaz:
hee meydan bana kaldu akşam netsekki yawww naniknanik naniknanik
yawwwwww murede karusuna bakkkkk :1shok:
oda kocay ahazırlanıyıoooo sen getmeyon mu kenyacık
bu kadin sekerine baktirmis mi hic canim. patates yiye yiye sekeri ciktigindan dogurmus olmasin 4,5 kilo cocugu.:roflol:
hosgeldin gıııııııı
yaa walla midem bir yanıyorki dün geceden beri 50 kere uyandım
gaz var yaaa cok rahatsız ediyo
böle giderse hiç iyi olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?