2009 Kasm Anneleri

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi an fotoshopmus nan üstünde tek bir oynama varsa allah belamı versin neysem oyum lmaz:

ahanda allah belanı verecek nehir yavrum yandın şimdi :roflol:
üstünde tek bir oynama varsa allah belamı versin neysem oyum dedın ama kafanı kesmıssın kızım bacanın gerısı nerde nan kesmıssın oynamıssın ıste neysen o deılsın çarpılcan simdi kötükedihüso kötükedihüso

:roflol::roflol: yaaa öle değil nannn :mymeka:
çok güzel hareketlere gidecem yaa ondan dedimm lülülülülülü

heee ya bkm mutfak sizin orada bugün
şöle seksi şeyler giy gııııı kameraya falan çıkarsın belkim:roflol::roflol:

he o değil kastım manyak fotoshop falan nan beni nekaa büyüttünüz ben bişe diommu 155 boyuna 80 kg olanlar var a.s:roflol::roflol: ben yüzüncü kes sölüom ben buyum karnımda cocukla yemin ediom size allah belamı versinki o resimler dün aksam cekildi atıldı oraya diğeride gecen cumartesi dneizde kocişim cektilmaz: kıskananlar ortadan yarılsın :roflol::roflol:

ben kıskanmıyorum valla çok memnunum halimdenzemuszemus

:roflol::roflol: yaaa öle değil nannn :mymeka:
çok güzel hareketlere gidecem yaa ondan dedimm lülülülülülü

orda gülmekden erken dogum yaparsın nan sen simdi -tatlicadiarzu-
ne gıysem diyor sankı gardolabını görüyok da cıplak gıt daha degısık olur :roflol: :roflol:

kızzz camdan gördüm ben karıyı yaaaaavvv,aynen öleeee maşallaahhh
heçte bi fazlası yok kızzz
kızdırmayın karıyııı

orda gülmekden erken dogum yaparsın nan sen simdi -tatlicadiarzu-
ne gıysem diyor sankı gardolabını görüyok da cıplak gıt daha degısık olur :roflol: :roflol:

yok nan allah korusun,
giyinince bi foto koyam nan kaydirigubbakcemile3

yavrularım ben cıkıyorum malum annemdeyim
kib
optum hepcinizi
by by

byby cnmmmm opuyorumnanaktan

155 boy 80 kılo dıye kıme dıyon nan muredeye mı :roflol: :roflol: :roflol:
kızzz camdan gördüm ben karıyı yaaaaavvv,aynen öleeee maşallaahhh
heçte bi fazlası yok kızzz
kızdırmayın karıyııı

kız bak nehır san ane dedı duydun mu kısa şişko dedı haa haberın olsun :roflol: :dance: :dance: sen bu söledıklerını bırdaha düşün derım

sakın seni kastetmiş olmayam nan kızartma manyagııı:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…