opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi an fotoshopmus nan üstünde tek bir oynama varsa allah belamı versin neysem oyumlmaz:
:roflol::roflol: yaaa öle değil nannn :mymeka:
çok güzel hareketlere gidecem yaa ondan dedimm lülülülülülü
ahanda allah belanı verecek nehir yavrum yandın şimdi :roflol:
üstünde tek bir oynama varsa allah belamı versin neysem oyum dedın ama kafanı kesmıssın kızım bacanın gerısı nerde nan kesmıssın oynamıssın ıste neysen o deılsın çarpılcan simdi kötükedihüso kötükedihüso
he o değil kastım manyak fotoshop falan nan beni nekaa büyüttünüz ben bişe diommu 155 boyuna 80 kg olanlar var a.s:roflol::roflol: ben yüzüncü kes sölüom ben buyum karnımda cocukla yemin ediom size allah belamı versinki o resimler dün aksam cekildi atıldı oraya diğeride gecen cumartesi dneizde kocişim cektilmaz: kıskananlar ortadan yarılsın :roflol::roflol:
:roflol::roflol: yaaa öle değil nannn :mymeka:
çok güzel hareketlere gidecem yaa ondan dedimm lülülülülülü
yavrım ösgem ne bakıyon se bunlara yahuuu kıskananlar catlasun deee yeter
yavrularım ben cıkıyorum malum annemdeyim
kib
optum hepcinizi
by by
orda gülmekden erken dogum yaparsın nan sen simdi -tatlicadiarzu-
ne gıysem diyor sankı gardolabını görüyok da cıplak gıt daha degısık olur :roflol: :roflol:
kib
optum hepcinizi
by by
kib
optum hepcinizi
by by
yavrım ösgem ne bakıyon se bunlara yahuuu kıskananlar catlasun deee yeter
kızzz camdan gördüm ben karıyı yaaaaavvv,aynen öleeee maşallaahhh
heçte bi fazlası yok kızzz
kızdırmayın karıyııı
155 boy 80 kılo dıye kıme dıyon nan muredeye mı :roflol: :roflol: :roflol:he o değil kastım manyak fotoshop falan nan beni nekaa büyüttünüz ben bişe diommu 155 boyuna 80 kg olanlar var a.s:roflol::roflol: ben yüzüncü kes sölüom ben buyum karnımda cocukla yemin ediom size allah belamı versinki o resimler dün aksam cekildi atıldı oraya diğeride gecen cumartesi dneizde kocişim cektilmaz: kıskananlar ortadan yarılsın :roflol::roflol:
kızzz camdan gördüm ben karıyı yaaaaavvv,aynen öleeee maşallaahhh
heçte bi fazlası yok kızzz
kızdırmayın karıyııı
orda gülmekden erken dogum yaparsın nan sen simdi -tatlicadiarzu-
ne gıysem diyor sankı gardolabını görüyok da cıplak gıt daha degısık olur :roflol: :roflol:
155 boy 80 kılo dıye kıme dıyon nan muredeye mı :roflol: :roflol: :roflol:
kız bak nehır san ane dedı duydun mu kısa şişko dedı haa haberın olsun :roflol: :dance: :dance: sen bu söledıklerını bırdaha düşün derım
sakın seni kastetmiş olmayam nan kızartma manyagııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
sakın seni kastetmiş olmayam nan kızartma manyagııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?