2009 Kasm Anneleri

dimi nan bi de kocişle GAP'a girme gfletinde bulunduyduk da anaam bi elbise beğendim 100 lira :1shok:
bakıyom etrafa bissürü insan bebsine bişiler bakıyo dedim bu dükkanın boş olması lazım deelmi annadımki ben yanlış yerdeymişim :roflol:

tımam şekerr
baksanaa senin doktor biraz açılmış gıı utanmıyo heralde gari :kedi:
nasıl sıkcamışız ya bi yolu varmıymış onun kaydirigubbakcemile3
kıs başka dr. gidiyomm süper bi dr. senin ayrıntılı ult. gittiğin yer bülen bey

ebiş nan senin doktor muydu utangaç olan eğer oysa baya bi açılmış naptın nan adama :roflol:
yok nan o dr. gitmiyom artık adam yüsüme bakmıyodu şimdi gittiğim süper kocişe diyo ki bu kıs bu işi biliyo abicim sen buna 5 tane daha doğurtturursun çekinme diyo nannn:roflol::roflol::roflol:

iyi geceler ebişiimmm

yaa dikiş bilseydim keşkee nesi varki şu elbiselerin el kadar zaten ne güzel ucuza getirirdik yaa hazır izindeyken de diker dururdum

:roflol: :roflol:
iyimiş nan 5 tane daha ha :1shok:
akropole mi gidiyon gııı
iyi hadi hayırlı olsun ben de bi ara değiştirsemmi dedim de bu zamana kadar iyidi de artık erken doğum sınırına girmek üzereyiz ya daha ilgili biri olmalı gibi geldi yaa

ya dr konusunda benim aklım çok karışık hoffff :bbo:
hastane anneme yakın ve civardaki en buyuk hastane gittiğim bayan dr da nasıl bir favori annatamam yane
ama sorun şu ki 4 e kadar özel hastaları alıyo 4 ten sora sigortaylan gidenleri ama hatuna mesela geçen cuma gidem dedim sonuçlaır falan göstercektim bi aradım cuma gunleri randevu alcakmışız e dedim bugun cuma yok dio geçen cuma ohe yauw neyse pazartesiye zar zor akşamın bi körüne randevu aldık kesin gece on ikiye kaaa bekleruk hoff

Ay temizlik yaptım ya belim resmen kilit konumda yandım Allah belim yarılacak sanki resmen yürüyemiyom ya

ayy sorma ya mafetmişim kendimi oklavanın hasını hakediyom nan vur vur elini korkak alıştırma
yataktayım ve resmen canlanamıyom mafoldumben

edoşuummm egem çokkkkkkkkkk sefindimmmm maşallah tosbam egemeeee alkisalkisalkis:lepi:

mersü gülüüm anasına çekmiş danammm :roflol:

tubişim selam gülüüm özledim yaaavvŞeniz

çok indirim war bacım
ama ben galıba cimri bi anne olucamkaydirigubbakcemile3
10-15 lira fıstık gibi elbiseler war ben pahalı diye almadım annemler diyoo daha ne olcak bedawa mı wercekler kaydirigubbakcemile3

ayy gıı bu bebeler allahtan içerdelerde dünyadan haberleri yok valla edoş teyzelerinin egeye neler neler aldığını görseler bizim yüzümüze tükürürler nan :roflol:[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hee nan zenginim nann klava:klava:klava:klava:

ayy sorma ya mafetmişim kendimi oklavanın hasını hakediyom nan vur vur elini korkak alıştırma
yataktayım ve resmen canlanamıyom mafoldumben

kıyamam gülüm hepsini niye bigünde yapıyon yaaa klava:

evet bi tarak almam lazım
ıslak havluları yeni dogan için aldım canım

heee noldu nan giriş iiyiydi de çıkışta mı nazlanıyonuz oluummm :roflol::roflol::roflol:
edepsüz karuuuuu :roflol:
nan cerin tam benim kafadansın heeee vereliniortak
tubişim selam gülüüm özledim yaaavvŞeniz

hee nan zenginim nann klava:klava:klava:klava:

Şeniz Şeniz Şeniz
zengin karusun canım bişey dimedik kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…