aman ya millet de amma abartıyo ben karşıyım kardeşim el kadar bebeğe dunyanın parasını verip elbise almaya nan hemen buyuyo onuda geç zıçıyo kusuyo nan bu varlık onun neyini chicco dan sezondan elbise :roflol:
kıs başka dr. gidiyomm süper bi dr. senin ayrıntılı ult. gittiğin yer bülen beytımam şekerr
baksanaa senin doktor biraz açılmış gıı utanmıyo heralde gari :kedi:
nasıl sıkcamışız ya bi yolu varmıymış onun kaydirigubbakcemile3
yok nan o dr. gitmiyom artık adam yüsüme bakmıyodu şimdi gittiğim süper kocişe diyo ki bu kıs bu işi biliyo abicim sen buna 5 tane daha doğurtturursun çekinme diyo nannn:roflol::roflol::roflol:ebiş nan senin doktor muydu utangaç olan eğer oysa baya bi açılmış naptın nan adama :roflol:
kıs başka dr. gidiyomm süper bi dr. senin ayrıntılı ult. gittiğin yer bülen bey
yok nan o dr. gitmiyom artık adam yüsüme bakmıyodu şimdi gittiğim süper kocişe diyo ki bu kıs bu işi biliyo abicim sen buna 5 tane daha doğurtturursun çekinme diyo nannn:roflol::roflol::roflol:
iyi geceler ebişiimmm
yaa dikiş bilseydim keşkee nesi varki şu elbiselerin el kadar zaten ne güzel ucuza getirirdik yaa hazır izindeyken de diker dururdum
edoşuummm egem çokkkkkkkkkk sefindimmmm maşallah tosbam egemeeeealkisalkisalkis:lepi:
kıslaarrrrrrrr napıyonuss özlediniz mi beni bakiyim opuyorumnanaktan,
ben dün sabahtan çıktım ewden anama geldim bu akşamda burda kalıcam artık yarın dönerim ewimee zemuszemus
siz napıonus bakıyım geçmişi okuyamadım bi özetlesenize beeeaaa zemuszemus
çok indirim war bacım
ama ben galıba cimri bi anne olucamkaydirigubbakcemile3
10-15 lira fıstık gibi elbiseler war ben pahalı diye almadım annemler diyoo daha ne olcak bedawa mı wercekler kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan bende ösledim nan hepinizi hep aklım burdaydı zaten ama anca fırsat buldum
şimdi bile okey oynıcaz millet içerden yırtınıyo gel diye ben size laf yetiştiriyom zemuszemus
hee walla zaten bu cerin karusuylan biz aynı kafadayıss bi eminönüne gitsek bütün tezgahrtarları pazarlık ede ede çıldırtırıss kaydirigubbakcemile3
hee yaa hacıı e napalım kızım egenin anasu zenginn sositososito
ayy sorma ya mafetmişim kendimi oklavanın hasını hakediyom nan vur vur elini korkak alıştırma
yataktayım ve resmen canlanamıyom mafoldumben
ohh ne güsel canım.banyo için başka da bişey gerekmez sanırsam
yanlız şu ıslak mendillerden yeni doğamlar için var canım
onlardan da alsaydınız.parfümsüz oluyorlar ve tahriş hiç yapmıyormuş
bi de tarağın varmı canım
edepsüz karuuuuu :roflol:heee noldu nan giriş iiyiydi de çıkışta mı nazlanıyonuz oluummm :roflol::roflol::roflol:
nan cerin tam benim kafadansın heeee vereliniortakaman ya millet de amma abartıyo ben karşıyım kardeşim el kadar bebeğe dunyanın parasını verip elbise almaya nan hemen buyuyo onuda geç zıçıyo kusuyo nan bu varlık onun neyini chicco dan sezondan elbise :roflol:
tubişim selam gülüüm özledim yaaavvŞeniz
hee nan zenginim nannklava: klava: klava: klava:
napıyonusss gacılarrrrrrrrrr
bende bi slm verem dedim
kardesim bizde kalıyo bu aksam film izlicez
bende anamdayımm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?