nannn kız çocukları 40 hafta beklems diyolar nan haberiniz olsunayy benim kocişte alırız alırız deyip duruydu da neysem geçen yauw bebenin iki tane dondan başka bişiyi yok napacaz deyü sızlanınca izindeyken alak dedi allah razı olsun :roflol:
ya allahım aklıma gelen başıma gelmesin benim içimde gerizekalı bi ses sen erken doğuracan deyip beni deli ediyy allahım sen koru yaaa :Saruboceq:
yok anam zaten daha hiç sonra giyemieem bişi almadım
tunikler elbiseler normal insan kıyafeti hamiş kıyafeti diil
bol da giyiyodum zaten hepsini soora da giyebilceem delikafadulden
adamım sen acil ihtiyaçları alsana nan taktın beben seneye yaza giyeceği şeylere çok alma bence onnarı çünkü boyu kilosu gelişimi nası olur bilmiosunki bazen bebeler tombik oluy 3 ay büyük giydiriyler bazen çok çelimsiz oluy yane bak ucuz ucuz alam derken elinde patlarsa karışmam ben hevesim kırılsın deyü bi iki tana alırım seneye yaz dönemi giysin diye de öle çok alma benceeee yerimseniben
tatlımm chiccoo çok pahalı sen güsel elbiseleri neyin ordan al ben s.pazarında bi toptancıdan alcam patikli pantolon çıtçıtlı bady falan aldıklarımı sana gösteririm beğenirsen aynılarından sana da gider alırım ( toptancı ya sadece bana perakende satıyo o yüzden mecbur ben gidip alcem bebeemm olur mu ? )ebişimm benim de gidesim var ankamalle indirimler varmı gıı chiccoda faşan harika yazlık elbiseler vardı indiyse gidip onlardan alam 9 aylık olanlardan seneye giysin deyüü
ben de aldıydım ucuz bulduğum kısa kollu çıtçıtlılardan da uzun kollu bekliyoomm
benimde şu ana kadar aldığım tunikler hep öyle seneyede giyerim hatta iki tane güzel
hamiş pantolonu aldım onnarı bile giyerun beli lastikli ya sıktımm mıydıı ohh fıstık gibi ustunu zaten tunikler kapatiyy hamile kıyafeti konusunda daha kazıklanmadım şükür sositososito
ama havalar soğuyunca daha hayvani boyutlara varacaz o yuzden yeni aldığımız şeyler seneye giyilmicek cinsten olcaklar :sinifsinif:
aynı fikirdeyim cerinim
bende kan sulandırıcı iğne kullanıyom diyee kendimi sezeryana hazırlamıstım perşembe doktora sordum normal doğurabilisin dedii kafamçokkarıştı tırsmaya başladım
yok anam zaten daha hiç sonra giyemieem bişi almadım
tunikler elbiseler normal insan kıyafeti hamiş kıyafeti diil
bol da giyiyodum zaten hepsini soora da giyebilceem delikafadulden
tatlımm chiccoo çok pahalı sen güsel elbiseleri neyin ordan al ben s.pazarında bi toptancıdan alcam patikli pantolon çıtçıtlı bady falan aldıklarımı sana gösteririm beğenirsen aynılarından sana da gider alırım ( toptancı ya sadece bana perakende satıyo o yüzden mecbur ben gidip alcem bebeemm olur mu ? )
noldu nan dötün yemedi deeemiii :jeyyar:
nan ben sezeryandan daha çok tırsıyom niyeyse
normal doğurmak istiyom hayırlısıynan sağlıklı sıhhatli işallah ne bülem ya o çıkış anını yaşamak istiyom mazoşistmiyim neyim annamadım ki delikafadulden
amaan o zaman da bi iki dene aluruk zaten ekimde izne ayrılcaz işe gitmek durumunda da olmayınca bi iki tane yeter heralde yaa çok kışa gelmeden doğururuz heralde gııı
canısı 40 50 lira el kadar şeyler nan bir önlük 14 lira 5 adet çorap 20 liraebişimm benim de gidesim var ankamalle indirimler varmı gıı chiccoda faşan harika yazlık elbiseler vardı indiyse gidip onlardan alam 9 aylık olanlardan seneye giysin deyüü
ben de aldıydım ucuz bulduğum kısa kollu çıtçıtlılardan da uzun kollu bekliyoomm
çıkış anını yaşamak mı istiyoonn :jeyyar: :jeyyar:
ya ben normal doğurmak istiyorum sezeyan ameliyat resmen hem çocuğumuda görmek istiyorumnoldu nan dötün yemedi deeemiii :jeyyar:
nan ben sezeryandan daha çok tırsıyom niyeyse
normal doğurmak istiyom hayırlısıynan sağlıklı sıhhatli işallah ne bülem ya o çıkış anını yaşamak istiyom mazoşistmiyim neyim annamadım ki delikafadulden
öle valla ben 3 aydan beri giyiyom nan o pantolonlardan bi müddet diğerlerini düğme açık giydim emme baktım olmuyo geçtim bunnaraorası da doğru iş derdi olmayınca çok kıyafet ne alacam sanki al iki tane yıka yıka giy baksana zeytün karusu hamile pantolonu alan varmı deyü soruyodu ya gacı donla gezio rahat rahat ben hemen almıştım falla iş yerine nası gidem yohsa gıı kaydirigubbakcemile3
canısı 40 50 lira el kadar şeyler nan bir önlük 14 lira 5 adet çorap 20 lira
heee noldu nan giriş iiyiydi de çıkışta mı nazlanıyonuz oluummm :roflol::roflol::roflol:
ne demek gulümmm hatta bebek arabası vs. satan müşteri buluyim de beraber giderük sen bebk arabası oto koltuğu falan bakarsın inşallah taammıııhee öle pahalı işte çok beğendiğim elbise olursa şöle süslü fırfırlı falan inmişken alem diyom yosam bady,patikli don falan ucuzlarından alcemm
iyi madem sen bi al da ben eksik olanları derim bana da alırsın vereliniortak
allah razı osuunn
manyaqqq karı yaşa bakalım bu gün dr. bana diyo ki senden ricam 35 haftaya kadar sık kendini ondan sonra her an olabilü hiç korkma bu biyerden çıkçak karnından mı alırız kulağından mı çıkarırız bilmem artık deyo ne güldüm herüfe yauuwwwwçıkış anını yaşamak mı istiyoonn :jeyyar: :jeyyar:
ooohhh walla evde olsak biz de donna gezerükk ben de 5. ayda başladım gııı hamile paantolonu giymeyeorası da doğru iş derdi olmayınca çok kıyafet ne alacam sanki al iki tane yıka yıka giy baksana zeytün karusu hamile pantolonu alan varmı deyü soruyodu ya gacı donla gezio rahat rahat ben hemen almıştım falla iş yerine nası gidem yohsa gıı kaydirigubbakcemile3
ya ben normal doğurmak istiyorum sezeyan ameliyat resmen hem çocuğumuda görmek istiyorum
haklısın kardeşş :roflol::roflol::roflol:heee noldu nan giriş iiyiydi de çıkışta mı nazlanıyonuz oluummm :roflol::roflol::roflol:
ne demek gulümmm hatta bebek arabası vs. satan müşteri buluyim de beraber giderük sen bebk arabası oto koltuğu falan bakarsın inşallah taammııı
manyaqqq karı yaşa bakalım bu gün dr. bana diyo ki senden ricam 35 haftaya kadar sık kendini ondan sonra her an olabilü hiç korkma bu biyerden çıkçak karnından mı alırız kulağından mı çıkarırız bilmem artık deyo ne güldüm herüfe yauuwwww
ooohhh walla evde olsak biz de donna gezerükk ben de 5. ayda başladım gııı hamile paantolonu giymeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?