abnine hayırlı teskereler canım Allah kolaylıklara gidip gelsin inşallah ......... bizde seni kocaman öpüyoruz turkbayragi
hoşgeldin canıııım çok merak ettim valla nerelerdesin diye
bıdık efemizin dediği olsun annesi kırılmasın kıskanmasın allahtan bizim öyle bi derdimiz yok şimdilik ilerde de olmaz inş.
yarın güzel haberlerle gelirsin inş.tatlııımopuyorumnanaktan
durumuz cıbıldak kalmaz korkmayın teyzesi ona en güzel cicileri alacak kendim için alışverişe çıkınca durumada alacağımzemuszemus
ben geri geldim kızlarr ecük işim vardı yazışmalar falan bitti geldim
slm kıslar bi uğrayım dedim
birkaç güne kadar abim askere gidecek bende annemlerdeyim ara ara girmeye çalışırım hepinizi kocaman öpüyorum
selam kızlar nasınınız...
ben .çok iyiyim çok şükür
ama şişliklerim baya fazlalaştı .. sabah dan akşama kadar oturmka beni baya yoruyor birde işler yoğun olmasa azcık dinlenecem ama oda şuan için mümkün değil.......
ben yerin dr ye gidiyorum. şeker yüklemesi tetsti yapılacak. aç gel dedi randevu 10 da ama ben 9 orada olmam lazım tahlil için .... ...
bu arada yarın bebek için alış veriş yapacam. daha hiç bir şey almadım çünkü. efekin kıskanmasını istemedim ... şuan her şeyi onun istedi gibi yapmaya çalışıyorum. yani ben yanımda bir kaç ay yatması için kolay bir beşik alalım dedim ama efe kesinlikle oyle bir şey istemiyor ... efe oyun parkı istiyor .... mecbur onu alacam . çünkü o oyun parkı ismi ona cezbediyor. çok hayalleri var o pyın parkı için kardeşimle boyle yapacam şoyle yapacam diye bende kırmka istemiyoru.......
yarın bebeğimin çok bir eksi yok çok şükür çünkü efenin bebeklikleri duruyor sadece elden gecmesi alzım nevar ney yok kontrol etmem lazım ..... bu akşam bu işleri halledecem......
hoşşş gellldinnnn
bana bakarmısınız anınla ev sahibi oldum sanki hep ben buradayım da sen arada bir takılıyorusn :jeyyar::jeyyar:
koş koş anca süslenirsin zaten :roflol: :roflol:
slm kıslar bi uğrayım dedim
birkaç güne kadar abim askere gidecek bende annemlerdeyim ara ara girmeye çalışırım hepinizi kocaman öpüyorum
durumuz cıbıldak kalmaz korkmayın teyzesi ona en güzel cicileri alacak kendim için alışverişe çıkınca durumada alacağımzemuszemus
selam kızlar nasınınız...
ben .çok iyiyim çok şükür
ama şişliklerim baya fazlalaştı .. sabah dan akşama kadar oturmka beni baya yoruyor birde işler yoğun olmasa azcık dinlenecem ama oda şuan için mümkün değil.......
ben yerin dr ye gidiyorum. şeker yüklemesi tetsti yapılacak. aç gel dedi randevu 10 da ama ben 9 orada olmam lazım tahlil için .... ...
bu arada yarın bebek için alış veriş yapacam. daha hiç bir şey almadım çünkü. efekin kıskanmasını istemedim ... şuan her şeyi onun istedi gibi yapmaya çalışıyorum. yani ben yanımda bir kaç ay yatması için kolay bir beşik alalım dedim ama efe kesinlikle oyle bir şey istemiyor ... efe oyun parkı istiyor .... mecbur onu alacam . çünkü o oyun parkı ismi ona cezbediyor. çok hayalleri var o pyın parkı için kardeşimle boyle yapacam şoyle yapacam diye bende kırmka istemiyoru.......
yarın bebeğimin çok bir eksi yok çok şükür çünkü efenin bebeklikleri duruyor sadece elden gecmesi alzım nevar ney yok kontrol etmem lazım ..... bu akşam bu işleri halledecem......
bende özlesim inanın sizi ama bir türlü fırsat olmuyor ......hayırlı tezkereler canım abine opuyorumnanaktan
canım nerelerdesin sen ya özledim valla
ayyy abiyede bakya planlarda yaparmış kıyamam ona ya olsun herşey onun istediği gibi olsunki üzülmesin annesi zemuszemus
saol canım hoş bulduk sen nasınsın ben koca bir göbekle hayatımnı devam ettiriyorummmm:CüvCüv:beratefecim hoşgeldin canım nerekerdesin.
itekcim hayırlı tezkereler canım
cnm inşalah iyi çıkar şekerin felan :Saruboceq:
abiye bak yaa kıyamam ben onaa opuyorumnanaktan kardeşceğizinle oynucakmışş zemuszemus
Kızlar daha bu konu için cok erken olabilir ama bizdemi aramızda bir sınıf baskanı secsekte, her doğuma gden ona haber verse???????
en son canliz doğurcak herkeş ona haber versin benceeeeeeeezemuszemuszemuszemus
ben acuk daha ütü yapam gelem
en son kim dogum yapicaksa ona haber verilsin. oda ilk dogurana haber verir.
kiz canliz tikinmaktan haber verebilirmi ki?:roflol:
ben sildim supurdum ama utu hala duruyo. yarina Allah kerim.kaydirigubbakcemile3
gecen gün annem bebeğe takım almış......... hemen efeye haber verdik bak kardeşinin ilk hediyesi diye aldı eline öptü kokladı sonrada bana sarıldı... zaten hamilelikde acık olna göz pınarların anında aşagıya indi...... nasıl duygulandım ama efe şuan çok sahipkar kardeşine karşı inşallahda boyle devam eder. muhakkakki kıskançlık olcaktır ama. genede şuan ki tavurları çok hoşuma gidiyorzemuszemuszemuszemus
en son kim dogum yapicaksa ona haber verilsin. oda ilk dogurana haber verir.
kiz canliz tikinmaktan haber verebilirmi ki?:roflol:
delikafaduldendelikafadulden delikafadulden ayy veremez kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haklısınnn :lepi:
yemeğe dalar unuturr çiçkoo lülülülülülü
:roflol::roflol: bende onu diyorum. onu yiyim bunu iceyim derken butun haberler gume gider.:roflol:
:roflol::roflol:napsak kızz :roflol::roflol::roflol:
fat canlizz lülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?