2009 Kasm Anneleri

işler kuuzm ya acayippp yoğun:gitme:... ama yazılarımla yanınızda olamasamda
ruhumala yanınızdayım :asigim::jeyyar:

durumuz cıbıldak kalmaz korkmayın teyzesi ona en güzel cicileri alacak kendim için alışverişe çıkınca durumada alacağımzemuszemus

çatlayında patlayın işte :dilcikar:
itek teyzesi neler düşünürmüş duruma ayyy canım benim bende oğluşuma alıcam tatlım bu karular da görsün ozaman yavruceğizim cıbıldakmı değilmi :lepi: kaydirigubbakcemile5

slm kıslar bi uğrayım dedim
birkaç güne kadar abim askere gidecek bende annemlerdeyim ara ara girmeye çalışırım hepinizi kocaman öpüyorum

hayırlı tezkereler canım abine opuyorumnanaktan

canım nerelerdesin sen ya özledim valla
ayyy abiyede bakya planlarda yaparmış kıyamam ona ya olsun herşey onun istediği gibi olsunki üzülmesin annesi zemuszemus

koş koş anca süslenirsin zaten :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 önceden hazırdım anacıım kaydirigubbakcemile3 yoksam öle 5 dk.zor kaydirigubbakcemile3 çünkü duş almadan ben çöp atmaya bile gitmemm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kıslar bi uğrayım dedim
birkaç güne kadar abim askere gidecek bende annemlerdeyim ara ara girmeye çalışırım hepinizi kocaman öpüyorum

ayyy küçük annemin abisi asker oluyomuuşş turkbayragi
kuzuumm hayırlı tezkereler abicinee :Saruboceq:

durumuz cıbıldak kalmaz korkmayın teyzesi ona en güzel cicileri alacak kendim için alışverişe çıkınca durumada alacağımzemuszemus

he be hacı sen el atıver şu işee durucuk cıbıl kalmasın kaydirigubbakcemile3

cnm inşalah iyi çıkar şekerin felan :Saruboceq:
abiye bak yaa kıyamam ben onaa opuyorumnanaktan kardeşceğizinle oynucakmışş zemuszemus

hayırlı tezkereler canım abine opuyorumnanaktan

canım nerelerdesin sen ya özledim valla
ayyy abiyede bakya planlarda yaparmış kıyamam ona ya olsun herşey onun istediği gibi olsunki üzülmesin annesi zemuszemus
bende özlesim inanın sizi ama bir türlü fırsat olmuyor ......
bende oyle düşünüyorum canım ya herşey efenin istediği gibi olsun hayalleri kırılmasın istiyorum ......

beratefecim hoşgeldin canım nerekerdesin.
itekcim hayırlı tezkereler canım
saol canım hoş bulduk sen nasınsın ben koca bir göbekle hayatımnı devam ettiriyorummmm:CüvCüv:

cnm inşalah iyi çıkar şekerin felan :Saruboceq:
abiye bak yaa kıyamam ben onaa opuyorumnanaktan kardeşceğizinle oynucakmışş zemuszemus

gecen gün annem bebeğe takım almış......... hemen efeye haber verdik bak kardeşinin ilk hediyesi diye aldı eline öptü kokladı sonrada bana sarıldı... zaten hamilelikde acık olna göz pınarların anında aşagıya indi...... nasıl duygulandım ama efe şuan çok sahipkar kardeşine karşı inşallahda boyle devam eder. muhakkakki kıskançlık olcaktır ama. genede şuan ki tavurları çok hoşuma gidiyorzemuszemuszemuszemus

Kızlar daha bu konu için cok erken olabilir ama bizdemi aramızda bir sınıf baskanı secsekte, her doğuma gden ona haber verse???????

en son kim dogum yapicaksa ona haber verilsin. oda ilk dogurana haber verir.

en son canliz doğurcak herkeş ona haber versin benceeeeeeeezemuszemuszemuszemus

kiz canliz tikinmaktan haber verebilirmi ki?:roflol:

ben acuk daha ütü yapam gelem

ben sildim supurdum ama utu hala duruyo. yarina Allah kerim.kaydirigubbakcemile3

ben sildim supurdum ama utu hala duruyo. yarina Allah kerim.kaydirigubbakcemile3

he dimi onun boğazı var ne yapsak acaba:uhm::uhm:

oyy maşallahh inşallah böle devam eder cnm yaa :Saruboceq:

delikafaduldendelikafadulden delikafadulden ayy veremez kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haklısınnn :lepi:
yemeğe dalar unuturr çiçkoo lülülülülülü

biri yemekmi dedi ayyyyy çok açımmmmmmmmmmm çokkkkk cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…