2009 Kasm Anneleri

karakızım hani çantayı bulcaktında bana göstercektin
ben baktım ciciş topiğinin ilk 30 sayfasına baktım ama bulamadım daha ilerlerde mi ki

bana akıntı için verdi canım mantar için ne der bilemem bliosun soramadım pzatesi görüşcem doktorla anca ozaman sorarım dedimya bişe diemiyom lavajmı yapcan yıkıycanmı akıntıyı kesio ama mantarı bilmioomm:umursamaz:

desene duru hepten cıplak kaldı zira senin kücülenlerini en az 3 sene beklerrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

lülülülülülü lülülülülülü

karakızım hani çantayı bulcaktında bana göstercektin
ben baktım ciciş topiğinin ilk 30 sayfasına baktım ama bulamadım daha ilerlerde mi ki

ay bende bulamadıydım kıs onu zeytin gelsinde ona soralım olmazmı anacım

bacak kadar mıı :1shok: ne bacağı nan zürafa bacağı mıı :roflol:

:dilcikar: :dilcikar: beğenemedinmi canım lülülülülülü lülülülülülü

ulan bi makineye camasir attim bulasiklari dizdim geldim ki cenenizin bagi cözülmüs yine klava:
amma cok yazmisiniz:mymeka:
kizlar benim bildigim prima düzenli araliklarla indirim yapio firma olarak bütün büyük marketlerde bunu uygulamak zorunda..daha doguma 3 ay var nerdeyse 3 aya kadar daha defalarca indirim yapar....bizim burda öyle en azindan bez almak icin erken gibime geldi

nehricim sen sorana kadar yıkama yaparım... sen pazartesi sorarsın olumlu yanıt gelirse lavaj yaparım canım... yerimseniben

nehricim sen sorana kadar yıkama yaparım... sen pazartesi sorarsın olumlu yanıt gelirse lavaj yaparım canım... yerimseniben

tamam canım bi aksilik cıkmazsa gidince sorcam ıslak tutma altını iç çamasırını pamuklu giy bol seyler giy hatta mümkünse iç çamasırını giyme hava alsın nekadar hava alırsa okadar cabuk iyileşir sna vajinal fitil vermedimi yada krem bana verdi

sağol canım yaa.. dikkat ediyorum ama çalışınca sık sık çamaşır değiştiremiyosun... günlük pd lerle idare etmeye çalışıyorum... bana tek kullanımlık bi fitil verdi bide travogen krem... krem kullanımım sona erince hemen başladı akıntı geri... bi daha onu yazarsa almicam bile:umursamaz: daha etkili bişe istiyom ben... hemde kültğr yapmadı biliyomusun... bu defa gittiğimde ben kültür yaptırmak istiyom dicem bakalım ne mantarıymış bu böleeeee...

bi de az önce okudum geçmeyen mantarın nedeni şeker hastalığı olabilirmiş.. korktum yaaa.. bu hafta içi yapılacak şeker testim umarım bişe çıkmaz:1no2:

banada o kremi verdi cnm akıntıyı gidermiomus o krem sadece kasıntıyı mantarı gideriomus kültür yapmak en doğrusu olacak sanırım yoktur sekerle ilgili bişe ya meraklanma gecer inşallahh bide o günlük pedleri bana yasakladı doktorum ya onu kullanma onun yerine pamuklu penye bez kes koy at dedi

sanırım bu pedler hava aldırmıyor diye pek önerilmiyor.... pamuklu bez işyerimde zor olur belki ama havlu kağıt alıp sürekli koyucam... belki faydası olur

herkes gitmiş ... ben de internetten okuduklarımı sile paylaşiym dedim...

internetten alıntıdır

selam kızlar nasınınız...
ben .çok iyiyim çok şükür
ama şişliklerim baya fazlalaştı .. sabah dan akşama kadar oturmka beni baya yoruyor birde işler yoğun olmasa azcık dinlenecem ama oda şuan için mümkün değil.......

ben yerin dr ye gidiyorum. şeker yüklemesi tetsti yapılacak. aç gel dedi randevu 10 da ama ben 9 orada olmam lazım tahlil için .... ...
bu arada yarın bebek için alış veriş yapacam. daha hiç bir şey almadım çünkü. efekin kıskanmasını istemedim ... şuan her şeyi onun istedi gibi yapmaya çalışıyorum. yani ben yanımda bir kaç ay yatması için kolay bir beşik alalım dedim ama efe kesinlikle oyle bir şey istemiyor ... efe oyun parkı istiyor .... mecbur onu alacam . çünkü o oyun parkı ismi ona cezbediyor. çok hayalleri var o pyın parkı için kardeşimle boyle yapacam şoyle yapacam diye bende kırmka istemiyoru.......
yarın bebeğimin çok bir eksi yok çok şükür çünkü efenin bebeklikleri duruyor sadece elden gecmesi alzım nevar ney yok kontrol etmem lazım ..... bu akşam bu işleri halledecem......

slm kıslar bi uğrayım dedim
birkaç güne kadar abim askere gidecek bende annemlerdeyim ara ara girmeye çalışırım hepinizi kocaman öpüyorum

slm kıslar bi uğrayım dedim
birkaç güne kadar abim askere gidecek bende annemlerdeyim ara ara girmeye çalışırım hepinizi kocaman öpüyorum

abnine hayırlı teskereler canım Allah kolaylıklara gidip gelsin inşallah ......... bizde seni kocaman öpüyoruz turkbayragi

durumuz cıbıldak kalmaz korkmayın teyzesi ona en güzel cicileri alacak kendim için alışverişe çıkınca durumada alacağımzemuszemus

hoşgeldin canıııım çok merak ettim valla nerelerdesin diye
bıdık efemizin dediği olsun annesi kırılmasın kıskanmasın allahtan bizim öyle bi derdimiz yok şimdilik ilerde de olmaz inş.
yarın güzel haberlerle gelirsin inş.tatlııımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…