canım benımde iştahım daha öncekı haftaya göre azaldı canım ne süt ne yoğurt istiyo,yemek yapasım hiç yok yaa...
buarada bende suan folıcplus kullanıyorum doktor daha sonra başka ilaçlarda yazıcaz dedi.kan hapı falan .3 ay bitince mı veriyorlar acep
boncuk heehh şükür hani sen kartanesi karakız nasılsın diye yazınca bende atlamayayım sazan diye yazmadım...ayy ben kötü oldum bu aralar...iyiyim cnm işte dün doktora gittik kalp atışını duyduk bebişimizin yürüyüşe başlayın dedi yine süt yogurt vs söyledi..ikili test için randevu verdi mayısın ilk haftası gidecez..ama burada sanırım mart arkadaş ikili testten bahsetmiş bu aralar için bende şaşırdım henüz erken degilmi diye..genelde 12 haftada yapılıyor aranızda 12 haftalık olan varmı?
canım senin bulantıların ne durumda ...................
karakız ,kartanesi kuzum nasılsınız yaaa bak bu halde yazıyorum size insan bi cevap yazar yahu................
sen de neden kartanesi beni sormuyon diye bana sormuyon :roflol: :roflol:
ben de sana küstüm işte :dilcikar:
havalardan mı ne benim de keyfim yok iki gündür. migren var ben de çok şükür hamilelik başlangıcından beri hiç ağrımadıdı başım ama bugün hafif bir ağrı var
karnım çok şiş arada gaz sancılarım var onun dışında iiimm
ama eve gidip uyumak istiyoom hemen sabah oluyo yaa anlamıyom ben bişey
kız ben dün doktora gititm diye yazdım teee kaç sayfa önce neyse yazmayın hıkkk küstüm işte...(azıcık naz yapayım durun beaa) karakız doktora gdecen diye söylediler akşam gelirsin diyer hiç sormadın ben ama inan kaç günüdr yoktun hiç farketmemişim kusura bakma ya valla buradada işlerim yogunlaşyor bazen inan ırmısın buraya yazı yazıyorum hemen konuya cvp diye ama bi işim çıkıyor yarım bırakıyoruz aşagıya alıyorum sayfayı sonra tekrar devam derken 4 5 kelime yazacam neredeyse yarım saatte yazıyorum bazen öyle yogun zmanlarım oluyor ne yazacagımıda unutuyorum bu yüzden...kusura bakma lütfen..
slm kızlar nazlı geçmiş olsun dikkat et balım kendine...mart erken degilmi.ikili test için bak başlka yazan arkadaş sana 12 haftalıkken yaptırdıgını söylemiş kasım annesi olacaksan erken sana daha..bende dün gittim doktora kalp atışını dinledik geçenkinde küçük oldugu için alttan bakmıştı hemen doktorum gördü..kısa bakmıştı biz görememiştik..bu sefer karından hem uzun baktı hem kalp atışını dinletti eşimde vardı o daha iyi gördü inceledi...bol su içecem idrarda bakteri var diye..yürüyüş yap dedi..yine önceki gibi süt yogurt meyve sebze et tüketimini özen göster dedi..neyse ben kaçayım artık yemege gidecem sonra görüşürüz..
Yazılan son adet tarihlerine bakılırsa benimkide mi Allahın izniyle kasım sonu gibi gelecek? 22 şubat son regl tarihim ....
aynı şeyleri söyledi yine cnm..4 mayısta kontrolüm var daha dogrusu ikili test yapılacak...bundan sonra aylık kontrollere geçiyoruz..valla uzun baktı bu sefer tabii ben rahat göremedim eşim iyi inceledi ama fasulye gibi şimdi o yüzden anlayamıyoruz tam..ama ikili testte ne kadar büyük gelecek bize hep öyle diyorlar şekil olarak daha belli oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?