canım hiç moralini bozma
bende de var ama benimki normalden yüksek hamilelikte fırladı iyice ilaç kullanıyorum ömür boyu da kullancam. hormona devam edersen kontrollü bi şekilde inş. hiçbişey olmaz zeka konusunda da umarım bebişimizde bi problem olmaz :Saruboceq: annesiyle babasına çeker inş. şakkıdı
cnm üzülme lütfen ztaen hamilleikte veriyorlar kansızlık ilçaı sen biraz daha dikkat edersin..lütfen b una da şükret rabbim dermansız dert vermesin kan yapıcı şeyler ye bol bol pekmez iç kuru üüzm ye bol gelip gittikçe agzıma at..pekmez türü şeyler hepimiz yemeliyiz inanın sonra süt çok olması bakımından dolayı faydalı imiş..
ay bir gittim geldim neler yazmışınız neler kaynatmışınız başım ağrıyo benimde hiç olmazdı hamilelikte gördüm bunuCADIARZU
canım ödümü kopardın ama endişelenme hemen .kansızlıkiçin veriyolar o viitaminleri sana şimdi demir yüklemesi yapılıyor trodit içinde bir ilaç verir muhtemelen üzülme okiş:ecrin_bebek:
canım çok saol.mecbur artık belkide önceden bu rahatsızlık vardı bugün ortaya çıktı
yapcak bişey yok artık mecburen kullanacaz bu ilaçları
ömür boyu kullanmak gerekiyor ya işte o zaman kendimi hasta hissediyorum o beni üzüyor aslında canım.
cnm sen yine pekmezi ihmal etmem hem senin şuan kanın için daha sonrada bebişin sütü olsun diye..valla bende öyle diyorumda biraz ihmalciyim bu aralar bulantı falan oluyor diye...
canım ilgin için saol.hamilelikte ne zor işmiş ya
oan dikkat et buna dikkat et
şimdiden sıkıldım valla
daha 7 ay falan var ne yapcaz kızlar ya
geçmişi okumadan yazayım dedim
moralim çok bozuldu kıslar
bugün tahlil sonuçlarımı aldım
doktora gösterdim ve tiroid bezleri düşük çıkmış
beni dahiliye dr yönlendirdi doktorda benden 2 tahlil daha istedi
tiroid bezlerinin yetersizliği bile bebişimi etkilermiş eğer ilaç tedavisi olmazsamtabi bunuda netten öğrendim.yarın tahlilleri yaptırcam sonuçlerına göre net teşhis konulacak
bir de bunun üzerine kansızlığım çıktı ilaç verdi
çok moralim bouk çokkk
kızlar ben hala doktorumdan emin diilim yaa napcamm ooooff sanki biraz paragöz gibi geliyo bana en son 6+2 iken gittim kalp atışını duyduk bana 2 hafta sonra 3. haftanın içinde gel dedi ama niye anlamadım çünkü 2 li tarama 11 haftada yapılıyo sanırım ben bu hastanede doğumda yapamam yaa 4-5 bin tl istiyolar acil düzgün bi dr. bulmam lazım
yok canım yaa hiç ööle hissetme ne hastalıklar var bunun ilacını kullandığın sürece hiiç bi belirti yok
zaten ilaç olarak da görme bizde eksik olan bi hormon bu sadece
şimdi baktım sitede var bebeği sağlıklı bi şekilde doğmuş olan tiroid hastaları
içim daha bi rahatladı
ben her sabah ilacımı mutlaka içiyorum bu cts de endokrin uzmanından randevum var bakalım değerimiz düşmüş mü
anne olucaz canımcım kolaymı yerimseniben
Allah dermansız dert vermesin bende kanama yaşadım çok şükür şimdi iyyim ama doktor
herşeyi yasakladıı:sm_confused: bir an önce yasakların kalkmasını istiyorum ilk bebeğim
çok heyecanlıyım ve meraklı Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu evlatlar versin:Saruboceq:
canım moralını bozma canım...bebeişte üzülmesin annesi.canım benım doktor verdiyse kullan canım ...inş sağlıkla alıcaksınız kucağınıza bebişlerii..olur mu canım...
kendini de ilaç kullanarak hasta hissetme.hastanelerde neler var canım sapasağlamsın bebişin olcak bak.buda farkedilip ilaç kullancaksın.. ne olur moralını bozma:1hug:
saol canım valla sizlerde olmasanız bugünü geöirmem zor olacaktı
şimdi netten de iyice bakıyorum yapcak bişey yok ilaç tedavisi şartmış kullanacaz artık.
bu zor günleride aşacaz artık canım.7 ay sonra oleyyyy deriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?