ooooooooooooooof offffffffffff yaaa öğleden sora bi yoğunlaştı sanki herkes büyük iş adamı ayy sinirim zıpladı beeeee 50 tl kart borcu ödücekmiş o kaaaa insanı es geçmiş teeeee benim odama geldi nannn hayır işlemini yapabiliyo olsam gam yemicem heee benim odayı tarif edip bana yollasalar töbe bulamazdı
:roflol::roflol:yada ebis kalmayacak:roflol::roflol:nan bankada müşteri kalmıcak gıı herkesi kovmaya başladın sen heralde :roflol: :roflol:
kızlaaaarrr nazlıcığımın heidyesi gelmiiiişşşş süpperrrrr aaşama koyarım fotosunuu
çok datlu beyaz örgü bi hırka üzerinde çiçekleri vaar
sooracıma şapkasıyla patikleri de var mükemmel yaa çok beğendim çoookk
anammm ben 500.000 usd ve yukarısı müşteriynen ilgileniom aşşasıı beni kesmiyy :jeyyar: nan adam 50 tl kart borcu için 45 dk sıra bekler mi atm den yapıver demiii :umursamaz:nan bankada müşteri kalmıcak gıı herkesi kovmaya başladın sen heralde :roflol: :roflol:
kızlaaaarrr nazlıcığımın heidyesi gelmiiiişşşş süpperrrrr aaşama koyarım fotosunuu
yok şeker yaa utanmaktan deel zaten herkes biliyo tutmadığımı ama karşılarında yersem içime sinmiyoo hele su
şimdi hava da çok sıcak ya eminim kimse acıkmıyodur tek dertleri sudur ben de karşılarında su içmek istemiim o yüzden
geliyoooozz
hee yaane benim kimin müşterilere bakıyon seeenanammm ben 500.000 usd ve yukarısı müşteriynen ilgileniom aşşasıı beni kesmiyy :jeyyar: nan adam 50 tl kart borcu için 45 dk sıra bekler mi atm den yapıver demiii :umursamaz:
:kedi: Canım yaa Güle güle kullanın adama yetiştirmesi için acuk baskı yaptım ama olsun dimi kaydirigubbakcemile3Allahım minik kızına güle güle kullanmayıda nasip etsin inşallah ..:Saruboceq: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
ayyy allam noluur bu akşam bana bilg. açma gücü ver de nazlışımın yolladığı hediyenin fotosunu çekip koyabileyiim kaydirigubbakcemile3
nazlıcıımm içindeki notu da okudumm çok teşekkür ederiiiiimm
ayy kk ne güzel bi yer yaaa çok duygulandııım
yanımdaki arkadaşım da çok beğendiiii
İtek yemeklerin ne olduğunu söylemedin bak merak ettim bizde geliyoruz ona göre ...
bizden 2.5 adaları da ekle onnar da 2.5tamam kuzum beklerim kaç kişilik yer ayarlayımkaydirigubbakcemile3
bak yemeklerin ismini söylemeden ipucu veriyim
tarhana çorbası bunu kimsenin canı çekmezkaydirigubbakcemile3
fırında yapılan kıymalı patlıcanlı bir yemek
pirinçten yapılan birşey yemeğin yanına
yoğutr salatalık sarımsak üçlüsünden oluşan bir mama daha
salata işte
tabii gel kuzum beklerim valla kapım her daim açıktır gelenlerebuyrunnnnnnnnn
bizi çaarrmadı nannnn gitmiyekkk :dilcikar:İtek yemeklerin ne olduğunu söylemedin bak merak ettim bizde geliyoruz ona göre ...
Allahtan wanna yok ortalıktaa nann iyiki demedin yemek isimlerini ziraa kimse annamadı böle söliincebak yemeklerin ismini söylemeden ipucu veriyim
salata işte
salata işte
oo ayaklarını görüyosan sen daa başka bişee bakma valla ben göbüşümden ayaklarımı göremiyom tabüü
:roflol: :roflol: :roflol:
yaa baa da yimek gönderiiiiiiiiiiiiiin
bende yaptım akşama sıcak olsun diye akşam üzeri fırınlayacağım
ooooooooooooooof offffffffffff yaaa öğleden sora bi yoğunlaştı sanki herkes büyük iş adamı ayy sinirim zıpladı beeeee 50 tl kart borcu ödücekmiş o kaaaa insanı es geçmiş teeeee benim odama geldi nannn hayır işlemini yapabiliyo olsam gam yemicem heee benim odayı tarif edip bana yollasalar töbe bulamazdı
anammm ben 500.000 usd ve yukarısı müşteriynen ilgileniom aşşasıı beni kesmiyy :jeyyar: nan adam 50 tl kart borcu için 45 dk sıra bekler mi atm den yapıver demiii :umursamaz:
hee yaane benim kimin müşterilere bakıyon seeen
şimdi annadıımmmm :1ninca:
hee gıı suus çaktırmaa :1ninca:
salata işte
salata işte
Aşkı Memnu Eylülde başlıyor tabii bütün dizilerde reklamını veriyordu şimdi Ajda Pekkan şarkısıyla kaydirigubbakcemile5
ben de tarhana yapcaaam kaydirigubbakcemile5Canım menü gayet güzel ellerine sağlık. Buarada ben 30 ramazan tarhana çorbası yesem şikayet etmem.opuyorumnanaktan
Ama eve gidince iftara vakit çok var sanırım bunları yapar yetiştirebilirim ama yinede sağol. Bu arada kocanın damak tadı eşim ve benimki ile aynıymışopuyorumnanaktan
Aşkı Memnu Eylülde başlıyor tabii bütün dizilerde reklamını veriyordu şimdi Ajda Pekkan şarkısıyla kaydirigubbakcemile5
şuna bak beee salonuda beğenmiyor terastan istiyor:mymeka:bizden 2.5 adaları da ekle onnar da 2.5
5 kişilik yer ayarla sen terasta :roflol: :roflol:
hımmm heeç annamadıık kafamçokkarıştı
nannn gelin işte davetiye mi bekliyorsunuz hepciğinize yeter mamişlerim:1hug:bizi çaarrmadı nannnn gitmiyekkk :dilcikar:
Allahtan wanna yok ortalıktaa nann iyiki demedin yemek isimlerini ziraa kimse annamadı böle söliince
gel bereber olsun tatlıım ne yapıyım isim yazmak yerine bu yolu seçtim:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy koptum burda ismini yazmadın bak anlayamadım küçük annem :roflol::roflol:
Kıyamam sana ben yaa ama okadar şekerki yazın ondan bundan oluşan bir mama :roflol::roflol:
Afiyet olsunnn cnm benim hepsi bebişine gitsin inşallahhh
heee sen anlamazsın yaşın küççük:roflol::roflol::roflol::roflol:kargolayımmı nan
kıyamam kızz nekaa zor olduğunu biliyiom çalışırkene yemek memek yapmanın hele sen bide hamişsin yaavv :kedi:
kaydirigubbakcemile5
:roflol: aha bu ebiş herkeşi koviyy :roflol::roflol:
anaaam güle güle giysin isimsiz kızıınn :mymeka:
inşallah içindede görelim sağlıcaklaa :Saruboceq::Saruboceq:
:1ninca: :1ninca: banamı seslendinnn nann :roflol::roflol:
:roflol::roflol: ayy hiç annamadık inankiiiii :roflol::roflol::roflol:
Canım menü gayet güzel ellerine sağlık. Buarada ben 30 ramazan tarhana çorbası yesem şikayet etmem.opuyorumnanaktan
Ama eve gidince iftara vakit çok var sanırım bunları yapar yetiştirebilirim ama yinede sağol. Bu arada kocanın damak tadı eşim ve benimki ile aynıymışopuyorumnanaktan
gördüm bende nazlım şimddiii :lepi:
Sen yaprak dökümüne bakıyomuydun yaaa geçen onun fragmanını gördüüm çok ağladıımmm senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?