2009 Kasm Anneleri

kız erkenimi var 26 haftada bi döndü öelde kaldı benim sıpam doğum pozisyonu alması demek kanala grmesi demek değil cnmkaydirigubbakcemile5

tabi canım ikisi ayrı şey elinizi kasıklarınıza koyun bi boşluk var şuan doğum yaklaşınca orası doluyor ve baskı oluyor

he nan yaparım kıs kafası tam seymin orda saga sola döndümü nası belli oluo bi görsennn

oo ayaklarını görüyosan sen daa başka bişee bakma valla ben göbüşümden ayaklarımı göremiyom tabüü
valla ben bilmiyim bişe demiyim hhhahaha panic oluonus sonraaa
:roflol: :roflol: :roflol:
hazıırladım cnm akşam yapılcak sıcak oluyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızartacaamm kaydirigubbakcemile3

yaa baa da yimek gönderiiiiiiiiiiiiiin

nan bu ne beeeeeeee
oruç tutmamak tutmaktan daha zormuş hee bi meyve yicek yer bulamadım kendime hee

kız erkenimi var 26 haftada bi döndü öelde kaldı benim sıpam doğum pozisyonu alması demek kanala grmesi demek değil cnmkaydirigubbakcemile5
senin sipan cok aceleciydi zaten
haftaya doktora sorcam bakim eyücene aydinlatsin beni

en korktugum sey erken dogum bide sezeryan..insallah öle biseyler olmaz..sonuna kadar dursunlarda icerede varsin kafalari assa dönük dursunlar..akillilar beyinleri akicak assa durmaktan:roflol:

he nan ben kafasını bilem tutuom oğlumun :)
elle bakim pipisini de hissedebilcen mikaydirigubbakcemile3

kartanesi .!.:
nan bu ne beeeeeeee
oruç tutmamak tutmaktan daha zormuş hee bi meyve yicek yer bulamadım kendime hee
niye utaniyon kilmaz:
sen gebesin yemen gerekiyo sonucta..kusura bakmayin de ye

oo ayaklarını görüyosan sen daa başka bişee bakma valla ben göbüşümden ayaklarımı göremiyom tabüü

:roflol: :roflol: :roflol:

yaa baa da yimek gönderiiiiiiiiiiiiiin

gel kuzum bu akşam iftarı burada yapalım hazır menüm güzelken wallazemuszemuskaydirigubbakcemile3

offf ben daha hicbisey pisirmedim karnimda acikti meyve kemiriyom
aklimdada bisey yok azcik mareket gidiim bari bakinayim ne var ne yok
görüsürüz kizlar k.cimin dibindeki markete birsaat sürüyo gidip gelmem nefes nefese kaliyorum yoksa

hadi byyyyyyy canım kolay gelsin şimdiden

niye utaniyon kilmaz:
sen gebesin yemen gerekiyo sonucta..kusura bakmayin de ye
yok şeker yaa utanmaktan deel zaten herkes biliyo tutmadığımı ama karşılarında yersem içime sinmiyoo hele su
şimdi hava da çok sıcak ya eminim kimse acıkmıyodur tek dertleri sudur ben de karşılarında su içmek istemiim o yüzden
gel kuzum bu akşam iftarı burada yapalım hazır menüm güzelken wallazemuszemuskaydirigubbakcemile3

geliyoooozz

ooooooooooooooof offffffffffff yaaa öğleden sora bi yoğunlaştı sanki herkes büyük iş adamı ayy sinirim zıpladı beeeee 50 tl kart borcu ödücekmiş o kaaaa insanı es geçmiş teeeee benim odama geldi nannn hayır işlemini yapabiliyo olsam gam yemicem heee benim odayı tarif edip bana yollasalar töbe bulamazdı

kızlaaaarrr nazlıcığımın heidyesi gelmiiiişşşş süpperrrrr aaşama koyarım fotosunuu
çok datlu beyaz örgü bi hırka üzerinde çiçekleri vaar
sooracıma şapkasıyla patikleri de var mükemmel yaa çok beğendim çoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…