kız erkenimi var 26 haftada bi döndü öelde kaldı benim sıpam doğum pozisyonu alması demek kanala grmesi demek değil cnmkaydirigubbakcemile5
he nan ben kafasını bilem tutuom oğlumun :)
he nan yaparım kıs kafası tam seymin orda saga sola döndümü nası belli oluo bi görsennn
oo ayaklarını görüyosan sen daa başka bişee bakma valla ben göbüşümden ayaklarımı göremiyom tabüüohhh baya bi eksik almışsın gııı maş.
bende tık yok daha kafamçokkarıştı
hee walla ayakta bakıyorum ayaklarımıda göbek deliğimide görüyorum
ama dr.ult.açılma falan yok dedi kafam karıştı bak şimcik:uhm:
cidden kıs görüyorum yoksa siz göremiyor musunuz:çok üzgünüm:
:roflol: :roflol: :roflol:valla ben bilmiyim bişe demiyim hhhahaha panic oluonus sonraaa
hazıırladım cnm akşam yapılcak sıcak oluyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızartacaamm kaydirigubbakcemile3
hazıırladım cnm akşam yapılcak sıcak oluyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızartacaamm kaydirigubbakcemile3
senin sipan cok aceleciydi zatenkız erkenimi var 26 haftada bi döndü öelde kaldı benim sıpam doğum pozisyonu alması demek kanala grmesi demek değil cnmkaydirigubbakcemile5
en korktugum sey erken dogum bide sezeryan..insallah öle biseyler olmaz..sonuna kadar dursunlarda icerede varsin kafalari assa dönük dursunlar..akillilar beyinleri akicak assa durmaktan:roflol:heee yaaa sen benim sat kardeşimsin tuğbişte ölekaydirigubbakcemile5
yaaa benim enestede 7 aylıkken dönmüştü dr.a sordum erken doğum olur mu diye yok dedi ve 40.haftasında doğmuştu demekki bu veletler öle rahat ediyor kaydirigubbakcemile3
hani buz devrinde keseli sıçanlar varya geceleri uyurken başlarını aşağı indiriyorlar bizimkilerde o misali tersler:roflol::roflol:
elle bakim pipisini de hissedebilcen mikaydirigubbakcemile3he nan ben kafasını bilem tutuom oğlumun :)
niye utaniyon kikartanesi .!.:nan bu ne beeeeeeee
oruç tutmamak tutmaktan daha zormuş hee bi meyve yicek yer bulamadım kendime hee
oo ayaklarını görüyosan sen daa başka bişee bakma valla ben göbüşümden ayaklarımı göremiyom tabüü
:roflol: :roflol: :roflol:
yaa baa da yimek gönderiiiiiiiiiiiiiin
offf ben daha hicbisey pisirmedim karnimda acikti meyve kemiriyom
aklimdada bisey yok azcik mareket gidiim bari bakinayim ne var ne yok
görüsürüz kizlar k.cimin dibindeki markete birsaat sürüyo gidip gelmem nefes nefese kaliyorum yoksa
yok şeker yaa utanmaktan deel zaten herkes biliyo tutmadığımı ama karşılarında yersem içime sinmiyoo hele suniye utaniyon kilmaz:
sen gebesin yemen gerekiyo sonucta..kusura bakmayin de ye
gel kuzum bu akşam iftarı burada yapalım hazır menüm güzelken wallazemuszemuskaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?