son ay halihazırda beklices zaten guzumm olmadı nerde trak orda bırak yaparıs yaneeesağol bacım.ya benim sat 27 ocak.normalde 3 kasım muhtemel doğum ama ultrasonda 21 ekim çıkıyo.valla kafam karıştı ben ne zaman doğurcam bilemedim
sağol bacım.ya benim sat 27 ocak.normalde 3 kasım muhtemel doğum ama ultrasonda 21 ekim çıkıyo.valla kafam karıştı ben ne zaman doğurcam bilemedim
son ay halihazırda beklices zaten guzumm olmadı nerde trak orda bırak yaparıs yaneee
bebeeğin büyüklüğüne göre değişiyor tarih canım. bebeklerimiz 2 hafta önden gidiyo
arif hazretlerinden randevu alamadı dimekkk nan bu arif misafir kimin ne yazdığımızı takip ediy bence hee siz ne zaman sözleşseniz taş koyuy kızımm
erkek bebişler vaktini doldurur hatta gecikir diolar duydunuz mu ?sağol datlum.ya benimde geçen gidişimde 29 ekimdi şimdi 21 ekim olmuş.bakalım ne olcak
şşşşttt nann ileri geri konuşmıyak tikkatt edek biras oolumm topuğumuza sıkmasın soonaa:1shok:he nann ebişkoo biz onu itekin gocası saniydik emme sanırım arif enişte nan oooo :1ninca::roflol::roflol::roflol:
erkek bebişler vaktini doldurur hatta gecikir diolar duydunuz mu ?
erkek bebişler vaktini doldurur hatta gecikir diolar duydunuz mu ?
falla oluum gelişimini taamlarsa 38. haftadan itibaren beklerün geendüsünü :) napiim nann sapretemiyommevet duydum ve de çok ta şahit oldum geçen gun doğum yapan akrabamız tam 9 ay 10.gün doğurdu o gunde normal gelmeseydi artık sezeryan yada suni sancı diyodu dr
ama bebe geldi tammm tammm gununde geldii yanee
evet ben duydum.hehe ineklerdede öyle oluyomuş biliyonuzmu.aramızdaki bu kadar benzerlik hiiiiiiç hoşuma gitmiyo:roflol::roflol:
hade beee :roflol:evet ben duydum.hehe ineklerdede öyle oluyomuş biliyonuzmu.aramızdaki bu kadar benzerlik hiiiiiiç hoşuma gitmiyo:roflol::roflol:
orası da öle tabii emme ben şincikten telkin ediyom gııı orda işin bitince oyalanma çık gel deyihayırlısı ebişimmmm geleceği gunu arda paşa bülüü biz karışamayuhhhh
orası da öle tabii emme ben şincikten telkin ediyom gııı orda işin bitince oyalanma çık gel deyi
nere gidiyon nannn :gitme: ii git bakimm hadi güle güleneyse kızlar cerin kaçar ecük çıkam ben tuba sattı deyu evde durmim yane deemi :))
araba bendeyken gezem yarın kocişten fırsat kalmiyyyyy
hadi herkese guzel gunneeee öptum hepiciniziii ağşama göruşuruk inşallahhh byyss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?