2009 Kasm Anneleri

arif hazretlerinden randevu alamadı dimekkk nan bu arif misafir kimin ne yazdığımızı takip ediy bence hee siz ne zaman sözleşseniz taş koyuy kızımm

he nann ebişkoo biz onu itekin gocası saniydik emme sanırım arif enişte nan oooo :1ninca::roflol::roflol::roflol:

erkek bebişler vaktini doldurur hatta gecikir diolar duydunuz mu ?

evet duydum ve de çok ta şahit oldum geçen gun doğum yapan akrabamız tam 9 ay 10.gün doğurdu o gunde normal gelmeseydi artık sezeryan yada suni sancı diyodu dr
ama bebe geldi tammm tammm gununde geldii yanee

evet duydum ve de çok ta şahit oldum geçen gun doğum yapan akrabamız tam 9 ay 10.gün doğurdu o gunde normal gelmeseydi artık sezeryan yada suni sancı diyodu dr
ama bebe geldi tammm tammm gununde geldii yanee
falla oluum gelişimini taamlarsa 38. haftadan itibaren beklerün geendüsünü :) napiim nann sapretemiyomm

hofffff canım sıkılıyy bi sepet çamaşır beni bekliy ki ütüleyem makinaya çamaşır atacamm asacamm duş alacam mutfaa topluycaam akşamada k.valdeme gidecess

neyse kızlar cerin kaçar ecük çıkam ben tuba sattı deyu evde durmim yane deemi :))
araba bendeyken gezem yarın kocişten fırsat kalmiyyyyy
hadi herkese guzel gunneeee öptum hepiciniziii ağşama göruşuruk inşallahhh byyss

nere gidiyon nannn :gitme: ii git bakimm hadi güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…