2009 Kasm Anneleri

günaydın. ben dün şu sevi bebek bel desteğinden aldım ama sen alma hem küçük hemde oto koltuğundaki boşluğu tam doldurmaz gibi geldi bana.

aaa almıyım o zaman gııı.ya öyle çok boşlukta yok.aman ya olmadı battaniye koyarık gıı

he güyaa çalışmıyom yatacaktımm

günaydın gııı koca göbek ve döt
desekkk

koca göbeği kabul ediyomda döt küçük beeee benim

bu arada kızlar dün doktora gittim.oğluşum kocaman olmuş
ultrasonda doğum tarihi 21 ekim olarak görünüyodu bu kez bakalım ne zaman doğurcam.
kan ve idrar tahlili istedi bakalım pazartesi yaptırcam onlarıda sonuç ne çıkcak.
göğüs ucu kremini sordum doğru emzirmede yara olmuyo şimdi kullanmaya gerek yok dedi.
aklıma geldikçe yazarım doktorun dediklerini.
ha bide çok güldüm doktora,eşim doğuma girebilirmi dedim.girmek istediğine eminmisin ben olsam gitmezdim valla dedi kocişe.kaydirigubbakcemile3

maşallah oğluşa 21 ekimmi :1shok: nann sen ekim anasımısın ? sat kaç senin cicim?yaa benim 1 şubatt muhtemel doğum tarii 8 kasım diolar daa erken olamasmıı?

maşallah oğluşuna
benim doğumda 18 ekim görünüyo kız. her doktora gittiğimde tarih geriye çekiliyo. bi önce ki gittiğimde 26 ekimdi.

maşallah oğluşa 21 ekimmi :1shok: nann sen ekim anasımısın ? sat kaç senin cicim?yaa benim 1 şubatt muhtemel doğum tarii 8 kasım diolar daa erken olamasmıı?

sağol bacım.ya benim sat 27 ocak.normalde 3 kasım muhtemel doğum ama ultrasonda 21 ekim çıkıyo.valla kafam karıştı ben ne zaman doğurcam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…