2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin elif
yaaa 7 ayı doldurduktan sonra aslında herşeyi hazır etmek lazım ne olur ne olmaz son zamanlarda 7 aylık doğan bebek sayısıda arttı
inşallah hepimiz vakti zamanında doğururuz :Saruboceq:

slm nilkann opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun cnmm senin erkek olur tabii iki prenss sabredemezz kaydirigubbakcemile3
sağlıkla gelsinler :Saruboceq:

slm elifcimmm opuyorumnanaktan
olur olur işler yetişirr :Saruboceq:

hoşgeldin bacım.kız seninki ikiz ya erken oluyo genelde ikizler.ay maaşallah bizimde ultrasonda erken gelecekler gibi görünüyo

hoşgeldin canım.kız yorma kendini.ay doğum temizliimi:1shok:valla ben yeni taşındım zaten bi ton temizlik yaptım daha yapamam valla

kız edoş ne askerliği kocişinkinimi diyon sen.eğer oysa o konuya heeeeeeç girme bacım.valla netcem ben bilemedim.
bu arada teyzemle konuştuk diyoki hala doğumdan bi iki gün önce gelirim ben.e ben nerden bilecem bu velet ne zaman çıkacak.offfff ne yapsam ya.diyomki uçak biletini şimdiden alamda bari ucuza gelsin

kıskanır demii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy ben ne bilem severim yaaaa zemuszemus san muhtaçç gözüne bakıyoo ayyyyyyyyyyyydelikafadulden

kıskanmazmı çatlayacak hatta dile getirecek benim kociş bana bakıyom buse doğduktan sonra bana olan ilgin fooosss diye söndü dedi bende ee mecburen napalım şimdi el kadar bebeyi bırakıp senimi nazlatam dedim sustu adam yok dedi sen bebeye bak başka bişe istemem dedi şimdi ikinci doğacak adamı hepten kapının önüne koycam herhalde
:roflol::roflol::roflol:

o bebek gözlerine bakıca çoooooooooookkk ağlarsın kuşum çooookkk duygusallıktan insan aptal oliii yaaa her ot moka ağladım yaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin elif
yaaa 7 ayı doldurduktan sonra aslında herşeyi hazır etmek lazım ne olur ne olmaz son zamanlarda 7 aylık doğan bebek sayısıda arttı
inşallah hepimiz vakti zamanında doğururuz :Saruboceq:

haklsıın canım yyaaaa
o zaman ben bu ayyy alışferişi hızlandırayım ne olur ne olmazzz
bebişlerrr sürpriz yapıp erken gelirlerse ortada kalmayalım...
aman 7 ay bi dolsunda erken doğumdan korkacak bişey kalmıcak
yavrularımız gelişimlerinin çoğunu tamamlamış olucak inş...

hoşgeldin nan koca göbek:CüvCüv:
bağa mı dedin koca göbek diyeeee laelaelaelaelae
tencere dibin kara seninki benden kara laelaelaelaelae
napak gıııı tubikiiimmm hoşgeldüüünnn opuyorumnanaktan
hojjbuldukk bee opuyorumnanaktan
hoşgeldin fiindukçu nasılsın Şeniz
hojbuldukkk çaturtu gacısı opuyorumnanaktan

ariff pcnin olduğu odada uyuyo yaa anca uyandıı yüzünü yıkamaya gitttiği gibi burayı açtım geldi diyokiii geç kalmıştın zatennn kaydirigubbakcemile3 dedim olmaz merak ederlerrr zemuszemus
nan bu cerşn karısı ben akşamdan beri reklam etmiş yaaa tuğba beni sattı diyeeee bi gelsin göstercem onaaa klava:

dilmuh uçak biletini şimdiden nasıl alacanki
tarihi nasıl tutturucan??? açık tarihli alma şansın varmı kiii
ben bi haberim valla bu olaylardan.

evet ufak ufak bebeğin herşeyini hazırla canım allah korusun erken gelirse elin ayağın karışmasın
bende 7 ay dolunca hazırlamaya bailşıycama.s

hee gıı onun diyimmdiii :1ninca: ama dimeyemm :1ninca::1ninca:
anam bu teyzende antika ne bilecen sen ne zaman çıkacak bebee lmaz:
ama ayırt hiç değilse sonradan çok pahalı oluyo biletlerr kaydirigubbakcemile5

yaaaa vay adamların halinee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama benimde korkum var çünkü benim kociş bebleri çok seviyo artık kendininkini naparr yaa beni unutusaa diyee :sinifsinif::sinifsinif:

merak ederük tabi nan sabah kalktınmı kocişinden önce bize selam vermen lazım kuşum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dilmuh uçak biletini şimdiden nasıl alacanki
tarihi nasıl tutturucan??? açık tarihli alma şansın varmı kiii
ben bi haberim valla bu olaylardan.

işte bacım alamıyom bebişin işi belli olmaz diye.ama teyzem gelecek doğumdan bir iki gün önce diyo e ben onu nasıl halletcem.ay deli etti beni.

anam valla didimdi bunnar çıktı galiba sokağaa diyüü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3adamın deli olmaması mümkün deel yaavkaydirigubbakcemile3

hee cerenimo afise etti seniii :lepi:

kız alemki ne alem.bi arada gel burda doğur ne işin var orda diyodu.galiba gelmeye niyeti yok ne bilem ya.uçak biletini ayırtcamda tarihi ne etcem ben onu bilemedim.aman ya bazende ben doğururum gelmesin kimse diyom.hehe gerçi kimse gelmiyo zaten

yokj kııız unutmaz ooo aksine daha çok özel ilgi göreceksin kız a.sa.s
sende şımarıklıktan ayakların yerden kesilimiş gökyüzüne doğru uçuyomuşsun adam dicekki gel nan buraya bebek ağliii sende fooosss diye yere çakılimişisin
ayy ne hoş senaryo yazdım dedmi oscar ödülü alırım haa bu senaryolan
:roflol::roflol::roflol::roflol:

işte bacım alamıyom bebişin işi belli olmaz diye.ama teyzem gelecek doğumdan bir iki gün önce diyo e ben onu nasıl halletcem.ay deli etti beni.

sende normal doğum istiyyon o zaman...
sezeryan olsa işşş çok kolaydaaaa
vallaa sezaryen düşünüyooo olsaydım
herbişeyimi kendim bir iki gün önceden yapardım
kurabiyelerbörekler ççörekler pastalar bi ton yemek yapar
saklanıcak koşullarda sakalrdım, doğumda gelen giden çok olucağı için
büyük kolaylıkolurdu vallaa...
amaaa normaldoğum olucağu içinallah nasiip ederseeee
biraz zorrr sanırım önceden hazırlık yapmak
sende düşünme canım boşverrr o gün bi gelsin deee
allah verir kolaylığını....

of be diloş valla işin zor bacımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: kız valla turk filmlerindeki kötü adamlar gibisinn :roflol::roflol::roflol:

anaam bide gelenlerimi düşüncem kızzz kaydirigubbakcemile3
valla ben bakarım kendi derdimee :roflol::roflol:

bende varım nann emme arabam yohh :çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum nan sana laz karusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…