2009 Kasm Anneleri

doktor hangisini derse o olcak canım.tabi normal en iyisi ama hayırlısı olsunda farketmez.tabi sezeryanda tarih belli olduğu için bazı şeyler kolay olurdu
of be diloş valla işin zor bacımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: kız valla turk filmlerindeki kötü adamlar gibisinn :roflol::roflol::roflol:

ya ben bugün arayacam teyzemi söyleyecem belli değil tarih diye.sen ya gelme yada biraz erken gel diye.artık takamam valla kafama ne yapam offfff

gelmesin nann normal doğurursan gerenk yok kimsee bajımm mevlam yardım eder...

bende varım nann emme arabam yohh :çok üzgünüm:

olsun nann sende 5.sırayı aldınn kaydirigubbakcemile3

araba olmayıca olmiii canım araba alınca sende o şerefe nail olursun
:roflol::roflol:

:roflol::roflol: alaan delüsüüü alsana nan listeye kızıııı :roflol:

valla cnm söle yaa tarih belli değil sen bilirsin dee ister geel ister gelme dee kötükedihüso
ayyy böle demek kolay geli bana tabiiii cnm beniim keşke oralarda birini bulabilsen sana yardımcı olucakk

olmaz nan araba olmadan listeye giremez
en azından bi fos fos alsın bari:roflol::roflol:

efett ya al beni listeye yoosammm trafik canavaru olurunnn zati kociş araba almıyy alana da mani oluyyy delüü

gelmesin nann normal doğurursan gerenk yok kimsee bajımm mevlam yardım eder...

ayy inşallah normal olurda bacım ihtiyacım olmaz

kız bende dün düşündüm ama yok gııı.kociş doğumda yıllık izin alcak yapar ya o artık ne yapalım milletin gönlünü etceğime kocişinki edem dimi amakaydirigubbakcemile3

ne çene var yaaaa okurken bileeee yetişemiyorum size
açıkmadınız mı yaaaaa
ben bebeğimiii beslemeye gidiyommm bol çeneler size..

efett ya al beni listeye yoosammm trafik canavaru olurunnn zati kociş araba almıyy alana da mani oluyyy delüü
adam işini bili canım almaz tabi ipini koparacan demi gezecen sağda solda al sana masraf adm deliimiki alsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bacı motor olurmu nan ben güzel motor kullanırım haaa delikafadulden

motormu nan motor seni taşımazki kuşum ezülü garibim motor yapuşu kalusun asvaltta nan sonra işin yoksa çıkar :roflol::roflol::roflol:

yapak bacım acıdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben sana şişko demedimki bak nasıl üzerine çektin kendi kendine şişko dedin haaa haaaaa :roflol::roflol::roflol:
:lepi: lep demeden leplebıyı anlıyom nan artık delikafadulden

Ben geldim nabersiniz.
Ebiscem nereye kim kızdırdı gene seni?

ya bacum sen muradaydın demı yaww nolmus san aevrım gecırmıssın tanıamadım :roflol:

taaaaaamm nan almassanıss almayınnn :dilcikar: kahırlandım gidiom iştee
git nan anca gidersin yaya:roflol::roflol::roflol:
ne çene var yaaaa okurken bileeee yetişemiyorum size
açıkmadınız mı yaaaaa
ben bebeğimiii beslemeye gidiyommm bol çeneler size..

anam ben o işi yapalı saatler oliii tembel tavuk seni git nan doyur bebni öle gel:mymeka:

yok nan hacı taşıyo hamıle kalamdan cok gezıodum motorla cok severım ben motorumuzda tam benlık zaten kıbarr sımdı kocam ızın vermıo :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…