bende varım nann emme arabam yohh :çok üzgünüm:
doktor hangisini derse o olcak canım.tabi normal en iyisi ama hayırlısı olsunda farketmez.tabi sezeryanda tarih belli olduğu için bazı şeyler kolay olurdusende normal doğum istiyyon o zaman...
sezeryan olsa işşş çok kolaydaaaa
vallaa sezaryen düşünüyooo olsaydım
herbişeyimi kendim bir iki gün önceden yapardım
kurabiyelerbörekler ççörekler pastalar bi ton yemek yapar
saklanıcak koşullarda sakalrdım, doğumda gelen giden çok olucağı için
büyük kolaylıkolurdu vallaa...
amaaa normaldoğum olucağu içinallah nasiip ederseeee
biraz zorrr sanırım önceden hazırlık yapmak
sende düşünme canım boşverrr o gün bi gelsin deee
allah verir kolaylığını....
of be diloş valla işin zor bacımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: kız valla turk filmlerindeki kötü adamlar gibisinn :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum nan sana laz karusu
gelmesin nann normal doğurursan gerenk yok kimsee bajımm mevlam yardım eder...doktor hangisini derse o olcak canım.tabi normal en iyisi ama hayırlısı olsunda farketmez.tabi sezeryanda tarih belli olduğu için bazı şeyler kolay olurdu
ya ben bugün arayacam teyzemi söyleyecem belli değil tarih diye.sen ya gelme yada biraz erken gel diye.artık takamam valla kafama ne yapam offfff
bende varım nann emme arabam yohh :çok üzgünüm:
araba olmayıca olmiii canım araba alınca sende o şerefe nail olursun
:roflol::roflol:
doktor hangisini derse o olcak canım.tabi normal en iyisi ama hayırlısı olsunda farketmez.tabi sezeryanda tarih belli olduğu için bazı şeyler kolay olurdu
ya ben bugün arayacam teyzemi söyleyecem belli değil tarih diye.sen ya gelme yada biraz erken gel diye.artık takamam valla kafama ne yapam offfff
koptunmu nan ama nasıl olur senin öle kolay kolay kopan bi bedeninde yoktu emme neyse inandım hadi:roflol::roflol::roflol:
koptunmu nan ama nasıl olur senin öle kolay kolay kopan bi bedeninde yoktu emme neyse inandım hadi:roflol::roflol::roflol:
olsun nann sende 5.sırayı aldınn kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: alaan delüsüüü alsana nan listeye kızıııı :roflol:
valla cnm söle yaa tarih belli değil sen bilirsin dee ister geel ister gelme dee kötükedihüso
ayyy böle demek kolay geli bana tabiiiicnm beniim keşke oralarda birini bulabilsen sana yardımcı olucakk
:roflol::roflol: heee yemiş gibi yapakkkk :roflol::roflol:
valla cnm söle yaa tarih belli değil sen bilirsin dee ister geel ister gelme dee kötükedihüso
ayyy böle demek kolay geli bana tabiiiicnm beniim keşke oralarda birini bulabilsen sana yardımcı olucakk
olmaz nan araba olmadan listeye giremez
en azından bi fos fos alsın bari:roflol::roflol:
gelmesin nann normal doğurursan gerenk yok kimsee bajımm mevlam yardım eder...
yapak bacım acıdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: heee yemiş gibi yapakkkk :roflol::roflol:
:lepi: sensin şişkoooooooooooo koptum nan koptum
adam işini bili canım almaz tabi ipini koparacan demi gezecen sağda solda al sana masraf adm deliimiki alsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3efett ya al beni listeye yoosammm trafik canavaru olurunnn zati kociş araba almıyy alana da mani oluyyy delüü
bacı motor olurmu nan ben güzel motor kullanırım haaa delikafadulden
:lepi: lep demeden leplebıyı anlıyom nan artık delikafaduldenyapak bacım acıdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben sana şişko demedimki bak nasıl üzerine çektin kendi kendine şişko dedin haaa haaaaa :roflol::roflol::roflol:
Ben geldim nabersiniz.
Ebiscem nereye kim kızdırdı gene seni?
git nan anca gidersin yaya:roflol::roflol::roflol:taaaaaamm nan almassanıss almayınnn :dilcikar: kahırlandım gidiom iştee
ne çene var yaaaa okurken bileeee yetişemiyorum size
açıkmadınız mı yaaaaa
ben bebeğimiii beslemeye gidiyommm bol çeneler size..
adam işini bili canım almaz tabi ipini koparacan demi gezecen sağda solda al sana masraf adm deliimiki alsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
motormu nan motor seni taşımazki kuşum ezülü garibim motor yapuşu kalusun asvaltta nan sonra işin yoksa çıkar :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?