bacım uğurlu listeyi mi diyosun?:içelim:... Neslicim senin kkda bir konuna denk gelmiştim bir sürü resim vs sayfaları değiştirmişsin bende onları nasıl yaptığını merak ediyorum uygun bir anında anlatırsan çok sevinirim canım a.s.
evdeyim tatlım, deli raporum var iki günlük-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-evdesin dimi neslüü bende işteyim fazla yiyemiyorum hani böyle elma yada arada portakal yiyordum..bu ara ise aklıma hiç gelmiyor unutyorum getirmeyi..ahh ahh yaz meyveleri nasıl özledim burnumda tüttünüz valla nasıl bir aşk benimki...
yavrukuşum onu office' in publisher diye bi zamazingosu var,Evet Neslicim uğurlu Listenin en başındaydı çok cici olmuştu sayfalar..Yazarsan sevinirim canım a.s. a.s.
yazmayık bacım, hadi güle oynaya git aynı şekülde de gelivera.s.nesli hadi yine iyisin.deli raporu hemide ....bende kaçar. ufaktan görüşürüz yarın akşamcılar fazla yazmayın hee..iyi akşamlar..
Tatlışlar benim kese bozulmuş üzüm gebeliği dedi doktor.bugün kürtaj oldum. 1 sene bebek yasak dedi. Tekrar edebilirmiş.Beni listeden silebilirsiniz. Hepinize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı bebişler diliyorum. Öptüm hepinizi tek tek....
ne diyeceğimi bilemiyorum tatlım. Sen nasıl heyecanlandıysan bizler de o heycanı paylaştık buna emin ol. Kötü zamanlarını da paylaşıcaz şimdi, tıpkı yeniden hamileliğini müjdelediğinde sevgiyle kucaklayacağımız gibi. Ben de 1 sene önce zorunlu kürtaj olmultum ve ne yazık ki kendimi kötü düşüncelere esir etmiştim. Sen benim yaptığım hatalara düşme, meleğinin kollarına geleceği anın güzelliğini düşün, ona yapabileceğin tek kötülük umutsuz kalmandır. Dedim ya kendimden biliyorum. Seni seviyoruz güzelim, nurum, hayatım a.s.Tatlışlar benim kese bozulmuş üzüm gebeliği dedi doktor.bugün kürtaj oldum. 1 sene bebek yasak dedi. Tekrar edebilirmiş.Beni listeden silebilirsiniz. Hepinize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı bebişler diliyorum. Öptüm hepinizi tek tek....
Tatlışlar benim kese bozulmuş üzüm gebeliği dedi doktor.bugün kürtaj oldum. 1 sene bebek yasak dedi. Tekrar edebilirmiş.Beni listeden silebilirsiniz. Hepinize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı bebişler diliyorum. Öptüm hepinizi tek tek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?