kızlar az once dr dan geldım
bu ay sonu tekrar cagırdı ayın 28 ınde yıne gıdecegım
bı gorsenız bebişlerimin kalbı nasıl atıyordu
seslerı gumbur gumbur gelıyorduu
ayyyyyyyy cok gusel bı duygu ya annelık
dr um vıtamın elevit verdı
progestan a 5 gun daha 2 ser devam edıcem
ondan sonra 10 gun 1 e dusurucem
sonra kullanmıcam
folıc asıt e devammm
Tatlışlar benim kese bozulmuş üzüm gebeliği dedi doktor.bugün kürtaj oldum. 1 sene bebek yasak dedi. Tekrar edebilirmiş.Beni listeden silebilirsiniz. Hepinize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı bebişler diliyorum. Öptüm hepinizi tek tek....
Tatlışlar benim kese bozulmuş üzüm gebeliği dedi doktor.bugün kürtaj oldum. 1 sene bebek yasak dedi. Tekrar edebilirmiş.Beni listeden silebilirsiniz. Hepinize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı bebişler diliyorum. Öptüm hepinizi tek tek....
canım arkadaşım benım çok geçmiş olsun vardır herseyde bir hayır verende Rabbım alanda...
sakın kötü düşüncelre salma kendını.Rabbım bebiş verir inş en kısa zamanda canım benım..
aseba ve diğer doktora gideceklere güsel haberlerle gelın diyorum hepinize...
nazlıcım bebişin ne kadarda büyümüş sağlıkla gelsın canımRabbım nazardan saklasın...buara çok güzelsin canımmm maşallahhh ee izmirli olduğun bellii
SU canım bebişin kalp atışını duymuşsun ne güsell,büyüyo bebiişlerr unutma daha kordonda yürüyüş yapcaz senle demııııı:CüvCüv:kendine iyi bak arkadaşımm
herkes kendisine bebişlere dikkat etsın öptümm hepinizi
Canım çok çok geçmiş olsun.Tatlışlar benim kese bozulmuş üzüm gebeliği dedi doktor.bugün kürtaj oldum. 1 sene bebek yasak dedi. Tekrar edebilirmiş.Beni listeden silebilirsiniz. Hepinize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı bebişler diliyorum. Öptüm hepinizi tek tek....
incisu progestanı ney için kullanıyosun.
ben 3 kutu kullandım kanamam vardı.
bide ikizler tedaviyle mi kaldı.
ben 1 ay tedavi gördüm.2 yumurtam vardı dr ilişki verdi.1 yumurtam çatlamıştı kontrole gittiğimde.
öteki yumurtada çatlıycak. korunmasız ilişki olursa ikiz olabilir dedi.
ama ben istemedim böyle bi riski.çünkü 1 kızım var.korktum yani.
canım gunaydınn
klomen + çatlatma iğnesi ile ikizlerime hamiş kaldım
progestanı dr um daha kontrole gıtmeden telefonla verdı
gunde 3 tane ıc dedıı
hala devam edıyorum
aslında hıc bır rıskım yok
bugunden ıtıbaren gunde 2 ye dusurdu
5 gun daha 2 tane ıcıcem
5 gunun sonunda 1e dusurdu
10 gunde 1 er ıcıp bırakıcam.
zaten progestan yavas yavas bırakılmalıymus
biranda bırakmak dusugu tetiklermiş
canım çoksevindim miniklerin pıtpıtlarını duymuşsun heycanlı dimii ..Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inş ya şu progestanı ben hep mi içicem yaa kanamam da yok geçti gitti neyse gidicem ayın sonunda doktora sorarım artıkın bu arada incisu bende hamile kalmadan 3 ay foik asit kullandım bitmeden hamile kalmıştım hamile kalıp gittiğimde doktor folik kullandın şimdi elevitle devam edelim dedi daha kapsamlı bir vitaminmiş
canım benım hıc kanamam olmadı hala kullanıyorumm
sen nıye dr una telefon acıp sormuyorsun daha nekadar kullanacagını
bu arada bende hala folıc asıt+ elevıt kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?