kızlar bişey sorcam benim karnım büyümeye başladı galiba.eski pantolonlara giremiyorum.siz ne durumdasınız.
kıslar bişey sorucam muayneye giderken hazır meyva suyumu içiyonuz yoksa sıkmamı ben daha hazır içecek içmedim zaten çok sevmem ama kola bile ister oldum eskiden tiksinmiştim şimdi ne oluyor anlamadım birde saçım 7 aya kadar ne olur bitkisel boyalar zaralımıki bileniniz varmı
Kızlar ne gÜzel gÜn İÇİnde bol bol yazabİlİyorsunuz.ben ancak akŞam evde gİrebİlİyorum.1.sınıfları okuttuĞum İÇİn tenefÜslerİm bİle onlarla geÇİyor.bİrde 23 nİsan hazırlıkları ÖlÜyorum yorgunluktan...
BebİŞİ geÇen gÜn gÖrdÜk.Çok Çabuk bÜyÜyorlar.kocaman olmuŞ.İkİlİ test İÇİn 5 mayısta ÇaĞırdı doktorumuz.cİnsİyet tahmİnİ bİle yaptı...
Beratefe gacısı oğlunun odası demişsin sen kurulmuşsun nan. Ayrıca yatak kaç metrekare ya da senin boyun kaç nan!! Ben bi kolumu uzatsam dibi bulurumkaydirigubbakcemile3
Ayıptır söölemesi ben baya bi boylu posluyumsositososito
Ayrıca bu Karalar kod adlı diyebileceğim Kartal tayfası !!
Nan beni niye almıyonuz nan araya buluşak diyom görüşek diyom,
Kız beni de götür oraya ben de gelcem çikoya kikoya!!
naniknanikKaraNesli yapcam adımı gerekirseÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
iyi akşamlar balım :)hadi herkese iyi akşamlar.
nan unique biz de birbirimizi tamamlayak nesquik olak. Ay çok bıdıklar bunlarrr. solucanı eşekler kovalsınnn. pis şeyyykaydirigubbakcemile2:asigim:hadi herkese iyi akşamlar.
nan unique biz de birbirimizi tamamlayak nesquik olak. Ay çok bıdıklar bunlarrr. solucanı eşekler kovalsınnn. pis şeyyykaydirigubbakcemile2:asigim:
çok güzeller ay hemen bitsin şu okul yaz gelsin atam kocakarı koltuğumu terasa öyleee yola baka baka nineler gibin örem dikem biçem (sonra annem gelsin, söylene söylene rötuşlasın elbet)-tatlicadiarzu-
Beratefe gacısı oğlunun odası demişsin sen kurulmuşsun nan. Ayrıca yatak kaç metrekare ya da senin boyun kaç nan!! Ben bi kolumu uzatsam dibi bulurumkaydirigubbakcemile3
Ayıptır söölemesi ben baya bi boylu posluyumsositososito
Ayrıca bu Karalar kod adlı diyebileceğim Kartal tayfası !!
Nan beni niye almıyonuz nan araya buluşak diyom görüşek diyom,
Kız beni de götür oraya ben de gelcem çikoya kikoya!!
naniknanikKaraNesli yapcam adımı gerekirseÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
ben de 18,30 da çıkıyom 19,30-20,00 gibi evde oluyorumm
ay aslında Ankara ekibi olarak bi yerde bi buluşma ayarlayabiliriz hani hamiş kıyafetleri falan bakarken iyi olurdu :):CüvCüv:
durun güldüreyim sizi biraz: saat 12 gibi canım kayınvalideciğim aradı...sana ne yapim canın ne istiyo dedi..(1,5 ay sonra nihayet!) ben de dedim saol annecim benim canımın istediği bişey yok sen ne istiyosan yap... neyse börek falan yapmış... eşimin iş yeri de yakın...bazen öğlenleri yemek aldırır o da evden... benim düşünceli kayınvalideciğim saat 4 gibi börekler elinde geldi...önce oğluşuna götürmüş ! sonra bana geldi bi de diyoki vallahi bi tepsiden bu kadar sana zor ayırdım !! :roflol:
yaa sizce de tuhaf diil mi allah aşkına ben mi abartıyorum :))) 4 e kadar da aç bekledim bu arada ! :CüvCüv:
öle oluyo canım o işler benim annem bi gelsin bi dk.oturmaz annelik öle bişi demekkiivalla anlamadım... geldi 2 saat oturdu... belki sorar dedim yapılıcak bişey var mı falan diye... hoş sorsa da bişey yaptırmazdım ama tuhaf geldi... annecim geliyo bi dk oturmadan didinip uğraşıp gidiyo... allahım nolur bana bunları unutturma oğlum olursa ben böyle olmıyım diye dua ediyorum :1shok:
canım hiç annelerle bir olurmu benim annemde öyledir canım benim annem izmirde ben izmir dışındayım şimdi hep aklı bende yemek yapmak istemiyorum hiç diyorum kadıncağız söyleme öyle kötü oluyorum diyor ama inşallah yakında taşınacaklar buraya gerçi benim kayınvaldemle bi problemim yok zaten çok uzaktalar ama anne gibi olmuyor valla
aaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa yani söylemiyoruz diye özlemiyorsunuz benide yahu mavişime katılıyorum yaparım sitemimi öldükmü kaldıkmı capon bizi yedimii hiççççççççç tesüfler benden size ama bebişlere değil onları öpüyorum en şekerinden kaydirigubbakcemile3
Koniçivaaaaaaa Dünyanın ennn enn tatlı gebişleri a.s. a.s. a.s. a.s.
yok canım gazdır o .
gün içerinde de ne yersem yiyeyim hep şişkinlik oluyor.göbüşlü oluyorum yanee
sabah bir kalkıyom wc den sonra karın yok.benim durum böle
ben şimdiye kadar hiç kilo almadım valla.
inşallah almam da
kıslar bişey sorucam muayneye giderken hazır meyva suyumu içiyonuz yoksa sıkmamı ben daha hazır içecek içmedim zaten çok sevmem ama kola bile ister oldum eskiden tiksinmiştim şimdi ne oluyor anlamadım birde saçım 7 aya kadar ne olur bitkisel boyalar zaralımıki bileniniz varmı
kartanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız sen gelmezsen biz geliriz karakızla saçını başını da yonarız görürsün hemide
kız sus ağlama alcez diyoz sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?