• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

canım ben geçen hafta sordum ama medicalparkın her şubesi farklı oluyor ona göre göztepede normal 1400 sezeryan 2200 eepudral 650 süit oda farkı 450 bana çok geldi ama dr yüzünden oraya devam edicem sanırım. zaten ben işten ayrlınca ev taksitlerimizi bile ödeyemez duruma düşüyoruz Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah

kız burdaki medicalparktada doğum 200+yatak mış.bahçelievler acayip pahalıydı yaaaaaa

sen mi yolladin tatlim?

Evet canımm opuyorumnanaktan
hoşbulduk canımın içi nasılsın.bitmiş bebişinin hazırlıkları ohhhhh eline sağlık

iyiyim birtanesi ne olsun oturdum sohpete özlemişim hepinizi ..Aylardır hepbirlikteyiz bakalım bebeklerimizden sonra nasıl olacak :emir_bebek:

Sağollll dilmuhumm Rabbim sağlıkla kullanmayıda nasip etsin Şeniz :Saruboceq:

canım benim benim sende özlettin kendini kaç gündür piyasada yoksun bittimi bebenin işleri felan hazırlıklar

sende her arayışında inatla belli değel de

doğum fiyatını merak ettimde ondan sordum canum

valla öyle yapıyom yoruldum haaaa
hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
anamm senin teyxe tam sopalık bi laf annamaddı heeeee :mymeka:

slm sekerim hoşgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nazlıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz

ay sorma bacım yaaa deli etti ya beni.

canım ben geçen hafta sordum ama medicalparkın her şubesi farklı oluyor ona göre göztepede normal 1400 sezeryan 2200 eepudral 650 süit oda farkı 450 bana çok geldi ama dr yüzünden oraya devam edicem sanırım. zaten ben işten ayrlınca ev taksitlerimizi bile ödeyemez duruma düşüyoruz Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah

2200 mü abooooo bu özel fiyatımı acep yani anlaşmalı kurumlarla daha az olmazmıki
ben bağkurluyumda bağkurlu 2000 diye duymuştum
gerçi bölge bölge farkediyo ama ne bilem

Evet canımm opuyorumnanaktan

iyiyim birtanesi ne olsun oturdum sohpete özlemişim hepinizi ..Aylardır hepbirlikteyiz bakalım bebeklerimizden sonra nasıl olacak :emir_bebek:

Sağollll dilmuhumm Rabbim sağlıkla kullanmayıda nasip etsin Şeniz :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiin canım.ayy iyi yaptın kız nasıl alıştık birbirimize yaa.

edaaaaaaaaaaaaaaaa kız sonunda beşiği kurduk ha.dedim edoşa diyemde laf etmesin bana dahakaydirigubbakcemile3

canım benim benim sende özlettin kendini kaç gündür piyasada yoksun bittimi bebenin işleri felan hazırlıklar

sende her arayışında inatla belli değel de

doğum fiyatını merak ettimde ondan sordum canum

Bitti canım bugün genel temizlik olacaktı gelen giden olmadı kaldı böyle olsun varsın bende sizleri görmüş oluyorum bu sayede gerisi bitti çok şükür opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
anamm senin teyxe tam sopalık bi laf annamaddı heeeee :mymeka:

slm sekerim hoşgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nazlıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk nazlı aseba ve murada vede diğer kızlaropuyorumnanaktan çoklu alıntı yapamayan biri olarak yetişemiyom size bacılar ay bi sevindim anlatamam köyden indim yaa hava açmış annem aradı babam birazdan gelip halılarımı alıcakmışş teyzemle annem yıkıycaklar saolsunlar bu iştende yırttık bi koltukları makineyle yıkamak kaldııı

kizlar selam cok fazla duramicam.. ama bisey sormam lazim.. hamisken sac kestirdinizmi? benimkiler acaip uzadilar ve ben bu ne sekilde idare edemiyorum artik.. dogumdan sonrada 40gün kesemicez lohusayiz diye.. bu kkoca kari laflari benim canimi sIkIyor.. ne kadar inanmasamda kafami karistiriyor?
canliz kiz sen kestirdinmiCADIARZU

ohhh sonundaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yağızımında yatakı hazır artıkkkk :lepi::lepi::lepi::lepi:

evet ya şükür.ayyy sadece ütüsü kaldı.onuda kociş izinli olduğu gün yapam diyom yardım etcek.gerçi temizliğiş yıkmıştım adamın üstüne ama bunuda yıkabilirim çok yorulursam
ya sorma bacım yaaa buralar ateş pahası:1no2:

ayy canım bende bahçelievlerdekine gidiyodum bilmemmi.ayyy o tahliller ne pahalıydı ya.burda doktor her gidişimde idrar kan tahlili istiyo sonuçları alırken şok oluyom 8-9 kağıt sonuç ama beş kuruş ödemiyoz.istanbulda offffffffff.

Bitti canım bugün genel temizlik olacaktı gelen giden olmadı kaldı böyle olsun varsın bende sizleri görmüş oluyorum bu sayede gerisi bitti çok şükür opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

ayyy bide ben bitirsem yaaaa alınacak az bişe kaldı onlarıda alamda öle yıkayıp yerleştirecem inşallah

kizlar selam cok fazla duramicam.. ama bisey sormam lazim.. hamisken sac kestirdinizmi? benimkiler acaip uzadilar ve ben bu ne sekilde idare edemiyorum artik.. dogumdan sonrada 40gün kesemicez lohusayiz diye.. bu kkoca kari laflari benim canimi sIkIyor.. ne kadar inanmasamda kafami karistiriyor?

aysecim bende inanmıyorum bu safsataya ama kestiremedim genedeee :kedi::kedi:

bende inanmam böyle abuk subuk inanışlara ama kestiremedim ben.ne bilem aklımda kalmasın dedim

kk nın çok bilmiş hatunları yawwww domates çorbasını sütsüz yapsam olurmu.ya son kalan sütü içmiş bulunmaktayımda.veeeeee ben bu çorbayı ilk defa yapcam hele bi el atın gııııııııopuyorumnanaktan

Ayşecim hoşgeldin.. a.s.

Batıl inançlarım yoktur cnm benim bazen el alışkanlığı kulağımdan tutar taşa vururum nazar değmesin diye büyüklerimden gördüğümdür..Oğluşumda berbattı saçlarım son ay mecburi kestirdim yoksa hep uzun kullanırım çokta cici olmuştu..
Şuna inanıyorum canım Rabbimin verdiği ömrü bir saçın kesilmesi belirleyemez bu inançlada bu felsefeylede uzak dururum bu tarz polemiklerle daha çok günaha gireceğimi düşünürümki öyle benim için..
ıçin rahat olsun canım kendini nasıl rahat hissedeceksen onu tavsiye ederim

Back
X