2009 Kasm Anneleri

nan tuba bu gene arızaya bağladı gel şuna bi ayar çekek gı :jeyyar:
noli naa ne bu tribal enfeksiyonnar haaaaaaaaaa koparturun o dilini haaaaaaaaa
öpecükk dedik mi öpecüüükkk sağa soran mı var olummm :roflol:
gel bakamm Şeniz
nan bu tubik asıl kendi arızaya bağladı gıııı baksana aşada ne diii Çok üzgünüm çoook
öpmiyim iştee sen beni sefmiyinnn :çok üzgünüm:

benide hep karından muayene ediyolar
herhaldee ilerleyen haftalarda bakıyolar yada sancı gibi aksi bi durum olunca bakıyolar sanırsam

sefiyos dediysek sefiyosdur işte naan :mymeka: öp çıbık opuyorumnanaktan

öpme istemiiiiiiiiiiimm :mymeka::mymeka:
öpicimmm iştee Şeniz
ayyyyy dökülii her bi yannarım yauwwwwww :sinifsinif:
anam ben çok enerjikimmm hihoyyyt:nazar: bide şu enerjımii iş yaparak harcasam kaydirigubbakcemile3 güyaa iş yapacaduumm yine çakıldım kknın başınaa kaldım hee :enbuyukkk: beni kovunda ben gidem nan kaydirigubbakcemile4
gel bakamm Şeniz

hee öpücükk işte saa soran mı varr Şeniz:mymeka:
hem bak kartanesii melem melem meleşiyii beni niye öpmiyin diyeee nankörr :mymeka:

neyse ben yavas yavas kaciyorum. oglusun dogum gunu ya, once okula gidicem sinifta bisiler dagitsin diye. sonrada oglusu alicaz ne isterse o yapilacak, nereye isterse oraya goturulecek.zemuszemus

ben nerdeyse hamile kaldigimdan beri oturarak kiliyorum. basta bende nasil yapicam diyodum, simdi dogum sonrasi ayakta nasil kilicam diye dusunuyorum.
nasıl pekiii iki tane mi yastık koyuyon kucaanaaa
hee sancım var deyu bi gidin bakam nerenizden bakiler annarsınızzzzzz :roflol:
numara mı yapcez nan şeyimize baksınlar deyüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öpicimmm iştee Şeniz

anam ben çok enerjikimmm hihoyyyt:nazar: bide şu enerjımii iş yaparak harcasam kaydirigubbakcemile3 güyaa iş yapacaduumm yine çakıldım kknın başınaa kaldım hee :enbuyukkk: beni kovunda ben gidem nan kaydirigubbakcemile4

hem bak kartanesii melem melem meleşiyii beni niye öpmiyin diyeee nankörr :mymeka:
gitme gıı saa doğum enerjisi geldi böğün yat dinlen :roflol: :roflol:

nan bu tubik asıl kendi arızaya bağladı gıııı baksana aşada ne diii Çok üzgünüm çoook

sefiyos dediysek sefiyosdur işte naan :mymeka: öp çıbık opuyorumnanaktan
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
neyse ben yavas yavas kaciyorum. oglusun dogum gunu ya, once okula gidicem sinifta bisiler dagitsin diye. sonrada oglusu alicaz ne isterse o yapilacak, nereye isterse oraya goturulecek.zemuszemus
oğluşunun doğum günü müüü opuyorumnanaktan
sağlıklı huzurlu mutlu bi yaşam sürer inşallah :Saruboceq:
aha buda hediyesii gamyoncuiremsu a.s.

kız kenyaa sende çeşit çeşit resim koyuyon buralaraa heee çatlatma nan bizi :oklava:

gel bakamm Şeniz

:dilcikar::dilcikar:

öpicimmm iştee Şeniz

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

tubaa nan bu doğum iyiliğiini geçti nannn yohsammmmm akşam şu altığın tazecik kahveyi mi yaptın nannnnnn heee öt bakemmmm :jeyyar:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

oğluşunun doğum günü müüü opuyorumnanaktan
sağlıklı huzurlu mutlu bi yaşam sürer inşallah :Saruboceq:
aha buda hediyesii gamyoncuiremsu a.s.

kız kenyaa sende çeşit çeşit resim koyuyon buralaraa heee çatlatma nan bizi :oklava:

catlama yavrımmmm kaydirigubbakcemile3
kız sıkılıyom hep aynısı oluncaa kaydirigubbakcemile2

akannehirakannehir abartma nan sendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee gııı alsammki netten diiysinn :utangac::utangac:
ben ne düşünim bilinmi şimdi o emzirme yastığı yarım ay şeklinde beli sariy sırttada bağlanıy yaa acep beni sararmı gııı :roflol::roflol::roflol::roflol:

çüüüşşş sende edoş yaaa bu memlekette doğum yapan analar 90 ,60 ,90 mı nan
olmadı sende bütün ay şeklinde olanı alusun üsten aşağı giyersün olmamı yaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

üstten heç giyemem gııı fatooo :roflol::roflol::roflol::roflol:
popom göççük aşadan giyerün nann :roflol::roflol::roflol:

allamm sizi netmeli yaaa kopardınız benii delüleee :roflol: :roflol:

:dilcikar::dilcikar:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

aaaaaaaaaa şımardın sen bugun haaaaaaaaaa
bi kafaltı hazırladın yaaaaaa bunyeye ağar geldi herallllllllll :roflol::roflol::roflol:
hadi hadi ütülerinde yapiliiiiiiii şanslı velet seniiiiiiiiii benim son ütücü daha gelmedi nan kandırdımı beniiiiiiiiii akannehir
hee bu arada son ütücüde ablam oliyyy duysa azımı yırtar haaa :roflol:
saolsun dün kendi didi falla yıka pakla da gelem ütüleyem didiiiii kaydirigubbakcemile4

tubaa nan bu doğum iyiliğiini geçti nannn yohsammmmm akşam şu altığın tazecik kahveyi mi yaptın nannnnnn heee öt bakemmmm :jeyyar:
kız dün öğlen yaptıkk o kahveyii içtikk taze tazee :kahve: ama çok masum masum içtik falla zemuszemus
ben hazırlanayım doktora gidicem
inş. önemli bişi deildir
giderken yazarım muckkssss

:gitme: hayırlı haberlen gel inşallah :Saruboceq:

kız evin halini bi görsenizz anama söversinizz sen ne biçim karısın diyeee :1ninca:
arif yapmii mi gıı :roflol: :roflol:
aaaaaaaaaa şımardın sen bugun haaaaaaaaaa
bi kafaltı hazırladın yaaaaaa bunyeye ağar geldi herallllllllll :roflol::roflol::roflol:
hadi hadi ütülerinde yapiliiiiiiii şanslı velet seniiiiiiiiii benim son ütücü daha gelmedi nan kandırdımı beniiiiiiiiii akannehir
hee bu arada son ütücüde ablam oliyyy duysa azımı yırtar haaa :roflol:
saolsun dün kendi didi falla yıka pakla da gelem ütüleyem didiiiii kaydirigubbakcemile4

anam ütümü bilem kendim yaptım şu çalışır halimnan nan külkedisimiyim ben yaaa mafoldumben mafoldumben
kaynanam gelecemüüş son haberler beele doğuma yakın zamanda gelürün demiş ne edecesek :tomato: :tomato:

Back
X