2009 Kasm Anneleri

abuuuuuuuuuuu geberiimm ben bugün doğurmazsam bi daaa doğurmam haaaaaa akannehirakannehirakannehirakannehir

ayyy hastamı oldun gııı.

anaaaaam alçak karı niye gelmediki abowwwww ne sinir bozucu haaa.

haydaaaaa bu kadınlarda sasırdımı neeee :mymeka: söz veriyolar gelmiyolar bari haber etsinler gelemicez deyi yaaaaa :mymeka:
ahh gülüm niyee yordun kendini yine,yarın gezemezsen üzülürüm vallaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nolcu canımmm yaaaaaaaa ??????????????

arkadaslar geldi bugün ütüleri,odayı hallettik cnm hihoyyythihoyyyt
ben ütü yapmadım ama onu ver bunu al derken ben dahamı çok yoruldum nedir :bbo::bbo: çok fena belimi ağrıdıı :sinifsinif::sinifsinif:

selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
ben de bebişi görmeye gittim ama yüzünü eliyle kapamıştı

slm özlemcimmm opuyorumnanaktan
napcan annesi utanmıştırr kaydirigubbakcemile3 nasılmış sağlığı iyimii :Saruboceq:

slm canım a.s.sağlığı iyiymiş herşey normal dedi dr

kız biz bu bebişler gelene kadar iş güç baya bi mahvolcaz haaa.
ayy onlar sağlıkla gelsinde ne edek dimi.

işin esası duruyo dahaaa mafoldumbenmafoldumben halılar yıkamadan geldi ev temelden temizlencekte halılar serilcek,vitrin eşyaları,mutfak dolaplarındakliler yıkancakk abowwwwwwwwwwww akannehirakannehirakannehirakannehir

kaynanana gideydin de iki lafın belini kıraydınız unimm o kaa sıkıldıysan :roflol: :roflol: :roflol:

kıs benim belim kırılıyo zaten bi de onun laflarını duyarsam daha iflah olmammm !!! :roflol::roflol::roflol: anam bayramda bu yamuk halimle gittim de daha bi kere tel açıp nasıl oldun demedi...kendi hasta olsada biz aramasak kıyamet koparır.... kaydirigubbakcemile

sorma canım yaa haber vermeyi bırak telefonunu da açmıyo klava:
valla ben hiçbişey yapmadım anneme de yaptırmadım yazık kadın kaç araba değiştiriyo baan gelene kadar kıyamıyorum ona da...o tülleri yıkadı işte..benim tüller de store şeklinde...işte ben de sopalrını falan çıkardım ...bi de uyku setini yıkadım ütüledim o bile yetti düşün...akannehir
bel ağrısı ne kötü bişeymiş yaa resmen yürüyüşüm değişti sanki bi daha hiç normal yürüyemicekmişim gibi geliyo....
yarın için de inat eetim gidicem diye ama bakalım ne halde olucam CADIARZU

edoşum sen nevresim takımı hangi markanın aldın ?? taçınkilere baktım ama onların çarşafı çok büyük olur bizim karyolaya... altınbaşak, iklim falan var nette... onlar güzel midir acaba ?? bi de sevi bebenin bi yorganı var 32 tl... onu da alsam mı dandik midir sence ?? yorgan , nevresim takımı falan kaç tl ...ooff hiç bişeye bakamadım tam hazırlık yapıcam dediğim zaman evde hapis kaldım yaa...
yarın yapmak istediklerimi söylüyorum anneme hayatta yetişmez onlar bi günde zaten zor yürüyosun diyo...iyice darlandım... bi çok şeyi netten alıcam galiba...

işin esası duruyo dahaaa mafoldumbenmafoldumben halılar yıkamadan geldi ev temelden temizlencekte halılar serilcek,vitrin eşyaları,mutfak dolaplarındakliler yıkancakk abowwwwwwwwwwww akannehirakannehirakannehirakannehir

allah kolaylık versin canım.... yumurta kapıya dayandı hepimizde :roflol::roflol:

nediyosunuz karilarrrr
karakiz duru nun resimlerini eklemis gözlerim doldu resimlere bakarken
annesi gibi karakiz duru naz dakaydirigubbakcemile3masallah ona

abuuuuuuuuuuu geberiimm ben bugün doğurmazsam bi daaa doğurmam haaaaaa akannehirakannehirakannehirakannehir
sen bugün oda hazirlamissin bitti mi bari edosummm

ben bayramdan önce yaptım en son iş bi daha yapmadım kocişe yıktım bütün işi:lepi:

bende günlüğü kocama yaptırım ama bu onun işi değelll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

unim benimde bel baya kötü yaa yamuk yamuk yürüyorumm akannehirakannehir heçte düzelemicem sanırımm :sinifsinif::sinifsinif:
nevresimin valla markasını hatırlamıyom cnm ama çok bilindik bişe değil ama kaliteli bebe mağazasından aldımdı.
sen yarın mağazalarda bak cnm bencee ölçülerine uygun alırsın hemde.taç falan kocaman yaaa benim yatağa olurda seninkine baya büyük gelir bence alma işine yaramıcak bişeyii..
sevi bebenin ben bi çok seyini aldım gayette hoşuma gitti ama yorganına bakmadım cnm.
koçtaşta gördümdü 35 liraya yorgan valla süperdi zaten çok kalın olmamalıı :kedi:
benim uyku seti mobilya takımımla birlikte alındı onun tam takımı yani 200 liraya aldım.
annem yorgan diktirmiş bi tane ayrı elyaf odaaa süper olmuş.hemde varyaa 30 lirayaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nevresim ben 40 a aldımdı annemde bi tane almış 20 yee kaydirigubbakcemile3
bence uyku seti hariç 2 takım al çok alma nevresim :kedi::kedi:
bide sakın herşeyi bi günde alayım diyee belini daha kötü etmeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen bugün oda hazirlamissin bitti mi bari edosummm

anaammm odada bitti sayılır ama edoş kesin bitttiiiii delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…