abuuuuuuuuuuu geberiimm ben bugün doğurmazsam bi daaa doğurmam haaaaaa akannehirakannehirakannehirakannehir
ii geceler cankuşlar... napıyosunuz bakimmm...
ayy ben bugün sinir oldum dün nazlımın başına gelen bugün benim başıma geldi...temizlik var diye sabah erkenden kalktım ...annem taa nerden kalktı geldi... lakin temizlikçi kız gelmedi ! daha beteri aradım teli açmadı..msj attım cvp vermedi !!! ayy deli etti beni.....annem de o kadar yol geldim boş duramam diye tülleri falan yıkadı...
ben de kızımın uyku setini falan yıkadım ...ütüledim bişeyler... belim gene koptu(((
işte böyle...sizler naptınız ???
karakız durunun resimlerini mi ekledi ??? nereye ????
geçmişe bakamadım hiç....
selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
ben de bebişi görmeye gittim ama yüzünü eliyle kapamıştı
hoşbulduk canım a.s.hoşgeldin canım.
ne kadar olmuş kuzun kız
ii geceler cankuşlar... napıyosunuz bakimmm...
ayy ben bugün sinir oldum dün nazlımın başına gelen bugün benim başıma geldi...temizlik var diye sabah erkenden kalktım ...annem taa nerden kalktı geldi... lakin temizlikçi kız gelmedi ! daha beteri aradım teli açmadı..msj attım cvp vermedi !!! ayy deli etti beni.....annem de o kadar yol geldim boş duramam diye tülleri falan yıkadı...
ben de kızımın uyku setini falan yıkadım ...ütüledim bişeyler... belim gene koptu(((
işte böyle...sizler naptınız ???
karakız durunun resimlerini mi ekledi ??? nereye ????
geçmişe bakamadım hiç....
nolcu canımmm yaaaaaaaa ??????????????
selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
ben de bebişi görmeye gittim ama yüzünü eliyle kapamıştı
ayyy hastamı oldun gııı.
hoşbulduk canım a.s.
2016 gr olmuş herşey normal çok şükür
işlndim yaa gııı geberiimmm :sinifsinif::sinifsinif:
haydaaaaa bu kadınlarda sasırdımı neeee :mymeka: söz veriyolar gelmiyolar bari haber etsinler gelemicez deyi yaaaaa :mymeka:
ahh gülüm niyee yordun kendini yine,yarın gezemezsen üzülürüm vallaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaslar geldi bugün ütüleri,odayı hallettik cnm hihoyyythihoyyyt
ben ütü yapmadım ama onu ver bunu al derken ben dahamı çok yoruldum nedir :bbo::bbo: çok fena belimi ağrıdıı :sinifsinif::sinifsinif:
slm özlemcimmm opuyorumnanaktan
napcan annesi utanmıştırr kaydirigubbakcemile3 nasılmış sağlığı iyimii :Saruboceq:
kız biz bu bebişler gelene kadar iş güç baya bi mahvolcaz haaa.
ayy onlar sağlıkla gelsinde ne edek dimi.
slm canım a.s.sağlığı iyiymiş herşey normal dedi dr
sağol canım a.s.maşallah kocaman olmuuuuşohh herşey yolunda ha çok sevindim
sağol canım a.s. yüzünü de görseydikçok şükür cnmm :Saruboceq:
edacım abowww yorma bacım kendini
kadın alcam bende cnm olmadı 2 gün alcam valla ben asla yapamam o kaa işi :kedi::kedi:
al valla yapılmaz o kadar iş.kız evi bile süpüremiyozki kaldıki o kadar iş.aman aman
aynen öle vallaaa :kedi::kedi:
bi süpürgelen belim kopuyo şu saydıklarımı yapsam 1 sene yatmam lazımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaynanana gideydin de iki lafın belini kıraydınız unimm o kaa sıkıldıysan :roflol: :roflol: :roflol:
haydaaaaa bu kadınlarda sasırdımı neeee :mymeka: söz veriyolar gelmiyolar bari haber etsinler gelemicez deyi yaaaaa :mymeka:
ahh gülüm niyee yordun kendini yine,yarın gezemezsen üzülürüm vallaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaslar geldi bugün ütüleri,odayı hallettik cnm hihoyyythihoyyyt
ben ütü yapmadım ama onu ver bunu al derken ben dahamı çok yoruldum nedir :bbo::bbo: çok fena belimi ağrıdıı :sinifsinif::sinifsinif:
işin esası duruyo dahaaa mafoldumbenmafoldumben halılar yıkamadan geldi ev temelden temizlencekte halılar serilcek,vitrin eşyaları,mutfak dolaplarındakliler yıkancakk abowwwwwwwwwwww akannehirakannehirakannehirakannehir
sen bugün oda hazirlamissin bitti mi bari edosummmabuuuuuuuuuuu geberiimm ben bugün doğurmazsam bi daaa doğurmam haaaaaa akannehirakannehirakannehirakannehir
ben bayramdan önce yaptım en son iş bi daha yapmadım kocişe yıktım bütün işi:lepi:
sorma canım yaa haber vermeyi bırak telefonunu da açmıyoklava:
valla ben hiçbişey yapmadım anneme de yaptırmadım yazık kadın kaç araba değiştiriyo baan gelene kadar kıyamıyorum ona da...o tülleri yıkadı işte..benim tüller de store şeklinde...işte ben de sopalrını falan çıkardım ...bi de uyku setini yıkadım ütüledim o bile yetti düşün...akannehir
bel ağrısı ne kötü bişeymiş yaa resmen yürüyüşüm değişti sanki bi daha hiç normal yürüyemicekmişim gibi geliyo....
yarın için de inat eetim gidicem diye ama bakalım ne halde olucam CADIARZU
edoşum sen nevresim takımı hangi markanın aldın ?? taçınkilere baktım ama onların çarşafı çok büyük olur bizim karyolaya... altınbaşak, iklim falan var nette... onlar güzel midir acaba ?? bi de sevi bebenin bi yorganı var 32 tl... onu da alsam mı dandik midir sence ?? yorgan , nevresim takımı falan kaç tl ...ooff hiç bişeye bakamadım tam hazırlık yapıcam dediğim zaman evde hapis kaldım yaa...
yarın yapmak istediklerimi söylüyorum anneme hayatta yetişmez onlar bi günde zaten zor yürüyosun diyo...iyice darlandım... bi çok şeyi netten alıcam galiba...
allah kolaylık versin canım.... yumurta kapıya dayandı hepimizde :roflol::roflol:
sen bugün oda hazirlamissin bitti mi bari edosummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?