2009 Kasm Anneleri

yarın annemle teyzemle gidicez işte...bakalım artık ne kadarını halledebilirsem... nevresim takımı 2 tane alırım ... ama park yatak için de lazım ...karyola için hep pembe tonları düşünüyorum çünkü duvarlar halı vs pembe...ama park yatak benim odada olucak ve kırmızı, içi grili puantiyeli ..ona da düz renkli bişey ayarlamam lazım...belki kumaş alıp anneme diktiririm...bi de karyolanın altına fırfır da yaptırıcam ya onun kumaşı falan da alınıcak... .çıkmışken gecelik terlik göğüs kremi falan alıyım diyorum...bebek şekerlerine bakim diyorum... yedek banyo havlusu, tulum şeklindeki battaniyelerden aalmam lazım... ayyy hangi birine yetişicemmm

daha emzirme yastığım, emzirme atletim ve güvenli yatış yastığım da yoooooookkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:

uniimm hiçbirisi halolmucak şeyler değil bebekim yaaaa kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 en fazla 2-3 mağazada hepsini bulursuunn :Saruboceq::Saruboceq:

amaaaaa bu alttakiler olmadan asla doğuramazsın baakk önce onları alll :roflol::roflol::roflol: bak benim yok sıkıyom dişimiiii :roflol::roflol:

ama bugün arkadasım aradı 5 aylık kızı var hala emzirme yastığınla emziriyomuş kızz onu mutlaka al dediiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam karular napiniz gece gee burda bakem heeee

slm fatom opuyorumnanaktan heç görüşemedik gıııı opuyorumnanaktan

anaammm odada bitti sayılır ama edoş kesin bitttiiiii delikafaduldendelikafadulden
gitte dinlen bari ne burda oturdun cene caliyon ..uzat bacaklarini yat kendine gel

selam karular napiniz gece gee burda bakem heeee
selam cicimmmm

akannehirakannehirakannehir
nekaa cok sey eksik ööleeee
allah kolaylik versin unimmm bel agrisiyla nasil dolanicinn da bulicinnn istedigin seyleri

canım bende fikir vereyim istedim. işbir yataktan aldım ben nevresimin birini ve yorganını. özellikle yorganı harika antialerjik ve ısıyı yayan eşit tutan malzemedenmiş. yorgan 70 tl nevresim 30 tl bebeklerimizin huzurlu uykusuna paha biçilemez kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlarrrr
unique canım snein de mi belinde sorun varrrr
bende haftalardır çekiyorum o yüzden ablam bende kalıyor
bana hiç bir iş yaptırmıyolar, resmen yürümek ezziyet olmuştu benim için
ne gece yatakta dönebiliyorum ne yataktan kalkabiliyodum
nede yürüyebiliyodum çok şiddetliydi ama
sanki bi kaç gündür hafifledi, artık yürürken zorlanmıyorum fazla
sen benden bir hafta geridesin,inşallah 1 haftaya kadar seninde hafifler
haftaya göre değişebiliyo herşey ben onu farkettim.
ama gerçekten çok zor bişeymiş bel ve kalça ağrısı
inş.normal doğum açısından sorun olmazzz bu ağrı bize bakalım hayırlısı..

bölede uzanım gıııı kaydirigubbakcemile3
sankim yatsam uyku uyuyabilceemmm akannehir

ay ben yastigi uzaktan görünce uyuyorum hemen yaaahihoyyythihoyyyt
gerci gece iskence oluyo defalarca uyaniyorum hatta esim uyatip tuvalete götürüyo, döndürüyo beni ama yinede uyuyabiliyorum

arif yapmii mi gıı :roflol: :roflol:

kaynanam gelecemüüş son haberler beele doğuma yakın zamanda gelürün demiş ne edecesek :tomato: :tomato:

kahve içmeye geliyodur :roflol::roflol::roflol: benimki bulantılardan yattığım dönemde bi gün arayıp napıyosun bi kahve içmeye gelirim belki demişti akannehir

nekaa cok sey eksik ööleeee
allah kolaylik versin unimmm bel agrisiyla nasil dolanicinn da bulicinnn istedigin seyleri

sorma elifim bakalım artık... :bbo:

filizim saol canım...en azından fiyatlardan haberim olsun da yarın bakarken işim kolay olur.....

bölede uzanım gıııı kaydirigubbakcemile3
sankim yatsam uyku uyuyabilceemmm akannehir

ben de yatayım...yarın erken çıkıcaz... ayy bayram çocuğu gibi pek bi sevinçliyim :roflol::roflol::roflol: alt tarafı alışverişe çıkıcammm :icecream:

ay kızlar bende bişey yiyemiyorum yaa
en son 4 saat önce yedim şişiyorum yaa
midem çok rahtsız oluo ayrıca nefes darlığım var
artık çok zorlanmaya başladım

kahve içmeye ha süpppper klava:

sorma elifim yaa... arife gününden beri çekiyorum... sol tarafım çok fena..kalçama kadar iniyo ağrısı, hiç yürüyemiyorum...aynen gece ne dönebiliyorum ne kalkıp wc ye gidebiliyorum...kociş kaldırıyo döndrüyo falan o derece yani...
inş hafifler canım...
sana da geçmiş olsun tatlımmm....

gerci gece iskence oluyo defalarca uyaniyorum hatta esim uyatip tuvalete götürüyo, döndürüyo beni ama yinede uyuyabiliyorum

ay maşallah canım sana ben haftalardır deliksiz uykuyu unuttum. sabaha doğru uyuyabiliyorum her tarafım uyuşuyo yatakta, artık epey ağırlık belli etti ama az kaldı vuslatlara :)

hadi iyi geceler canım önemli diil :) kendini çok yormadan yap alışverişini :)

aynı şey demek canımbenimde solda başlamıştı
sonra sağtarafa bi geçtiii daha da beter oldu
inş.seninki yer değiştirmez
birde çok yürümemenkendiniçok yormaman gerek
daha da beterleşiyo o zaman
bence bu ara biraz ertele işleri en azından 1 hafta kadar
biraz daha yürüyebilmen kolaylaşınca yaparsın..
birde magnezyum içiyomusun bilmiyorum ama
belki faydası olurben bi içtim bi içmedim
tadı yüzünden o yüzden belkide tam iyileşemedim..
allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine...

elifim sanada geçmiş olsun cnm yaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anam ne gözel gıı bende heç dönemiyom ne sağa ne solaa kocam vinç görevi görüyo :roflol::roflol:

ben de yatayım...yarın erken çıkıcaz... ayy bayram çocuğu gibi pek bi sevinçliyim :roflol::roflol::roflol: alt tarafı alışverişe çıkıcammm :icecream:

hee bayramlık alcak bebe gibisin kızzz :roflol::roflol:

ay kızlar bende bişey yiyemiyorum yaa
en son 4 saat önce yedim şişiyorum yaa
midem çok rahtsız oluo ayrıca nefes darlığım var
artık çok zorlanmaya başladım

yeme kızz sendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…