bende günlüğü kocama yaptırım ama bu onun işi değelll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
unim benimde bel baya kötü yaa yamuk yamuk yürüyorumm akannehirakannehir heçte düzelemicem sanırımm :sinifsinif::sinifsinif:
nevresimin valla markasını hatırlamıyom cnm ama çok bilindik bişe değil ama kaliteli bebe mağazasından aldımdı.
sen yarın mağazalarda bak cnm bencee ölçülerine uygun alırsın hemde.taç falan kocaman yaaa benim yatağa olurda seninkine baya büyük gelir bence alma işine yaramıcak bişeyii..
sevi bebenin ben bi çok seyini aldım gayette hoşuma gitti ama yorganına bakmadım cnm.
koçtaşta gördümdü 35 liraya yorgan valla süperdi zaten çok kalın olmamalıı :kedi:
benim uyku seti mobilya takımımla birlikte alındı onun tam takımı yani 200 liraya aldım.
annem yorgan diktirmiş bi tane ayrı elyaf odaaa süper olmuş.hemde varyaa 30 lirayaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nevresim ben 40 a aldımdı annemde bi tane almış 20 yee kaydirigubbakcemile3
bence uyku seti hariç 2 takım al çok alma nevresim :kedi::kedi:
bide sakın herşeyi bi günde alayım diyee belini daha kötü etmeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anaammm odada bitti sayılır ama edoş kesin bitttiiiii
elikafaduldendelikafadulden
yarın annemle teyzemle gidicez işte...bakalım artık ne kadarını halledebilirsem... nevresim takımı 2 tane alırım ... ama park yatak için de lazım ...karyola için hep pembe tonları düşünüyorum çünkü duvarlar halı vs pembe...ama park yatak benim odada olucak ve kırmızı, içi grili puantiyeli ..ona da düz renkli bişey ayarlamam lazım...belki kumaş alıp anneme diktiririm...bi de karyolanın altına fırfır da yaptırıcam ya onun kumaşı falan da alınıcak... .çıkmışken gecelik terlik göğüs kremi falan alıyım diyorum...bebek şekerlerine bakim diyorum... yedek banyo havlusu, tulum şeklindeki battaniyelerden aalmam lazım... ayyy hangi birine yetişicemmm
daha emzirme yastığım, emzirme atletim ve güvenli yatış yastığım da yoooooookkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
selam karular napiniz gece gee burda bakem heeee
gitte dinlen bari ne burda oturdun cene caliyon ..uzat bacaklarini yat kendine gelanaammm odada bitti sayılır ama edoş kesin bitttiiiii delikafaduldendelikafadulden
selam cicimmmmselam karular napiniz gece gee burda bakem heeee
yarın annemle teyzemle gidicez işte...bakalım artık ne kadarını halledebilirsem... nevresim takımı 2 tane alırım ... ama park yatak için de lazım ...karyola için hep pembe tonları düşünüyorum çünkü duvarlar halı vs pembe...ama park yatak benim odada olucak ve kırmızı, içi grili puantiyeli ..ona da düz renkli bişey ayarlamam lazım...belki kumaş alıp anneme diktiririm...bi de karyolanın altına fırfır da yaptırıcam ya onun kumaşı falan da alınıcak... .çıkmışken gecelik terlik göğüs kremi falan alıyım diyorum...bebek şekerlerine bakim diyorum... yedek banyo havlusu, tulum şeklindeki battaniyelerden aalmam lazım... ayyy hangi birine yetişicemmm
daha emzirme yastığım, emzirme atletim ve güvenli yatış yastığım da yoooooookkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs benim belim kırılıyo zaten bi de onun laflarını duyarsam daha iflah olmammm !!! :roflol::roflol::roflol: anam bayramda bu yamuk halimle gittim de daha bi kere tel açıp nasıl oldun demedi...kendi hasta olsada biz aramasak kıyamet koparır.... kaydirigubbakcemile
sorma canım yaa haber vermeyi bırak telefonunu da açmıyoklava:
valla ben hiçbişey yapmadım anneme de yaptırmadım yazık kadın kaç araba değiştiriyo baan gelene kadar kıyamıyorum ona da...o tülleri yıkadı işte..benim tüller de store şeklinde...işte ben de sopalrını falan çıkardım ...bi de uyku setini yıkadım ütüledim o bile yetti düşün...akannehir
bel ağrısı ne kötü bişeymiş yaa resmen yürüyüşüm değişti sanki bi daha hiç normal yürüyemicekmişim gibi geliyo....
yarın için de inat eetim gidicem diye ama bakalım ne halde olucam CADIARZU
edoşum sen nevresim takımı hangi markanın aldın ?? taçınkilere baktım ama onların çarşafı çok büyük olur bizim karyolaya... altınbaşak, iklim falan var nette... onlar güzel midir acaba ?? bi de sevi bebenin bi yorganı var 32 tl... onu da alsam mı dandik midir sence ?? yorgan , nevresim takımı falan kaç tl ...ooff hiç bişeye bakamadım tam hazırlık yapıcam dediğim zaman evde hapis kaldım yaa...
yarın yapmak istediklerimi söylüyorum anneme hayatta yetişmez onlar bi günde zaten zor yürüyosun diyo...iyice darlandım... bi çok şeyi netten alıcam galiba...
allah kolaylık versin canım.... yumurta kapıya dayandı hepimizde :roflol::roflol:
gitte dinlen bari ne burda oturdun cene caliyon ..uzat bacaklarini yat kendine gel
bölede uzanım gıııı kaydirigubbakcemile3
sankim yatsam uyku uyuyabilceemmm akannehir
arif yapmii mi gıı :roflol: :roflol:
kaynanam gelecemüüş son haberler beele doğuma yakın zamanda gelürün demiş ne edecesek :tomato: :tomato:
nekaa cok sey eksik ööleeee
allah kolaylik versin unimmm bel agrisiyla nasil dolanicinn da bulicinnn istedigin seyleri
canım bende fikir vereyim istedim. işbir yataktan aldım ben nevresimin birini ve yorganını. özellikle yorganı harika antialerjik ve ısıyı yayan eşit tutan malzemedenmiş. yorgan 70 tl nevresim 30 tl bebeklerimizin huzurlu uykusuna paha biçilemez kaydirigubbakcemile3
bölede uzanım gıııı kaydirigubbakcemile3
sankim yatsam uyku uyuyabilceemmm akannehir
kahve içmeye geliyodur :roflol::roflol::roflol: benimki bulantılardan yattığım dönemde bi gün arayıp napıyosun bi kahve içmeye gelirim belki demişti akannehir
sorma elifim bakalım artık... :bbo:
filizim saol canım...en azından fiyatlardan haberim olsun da yarın bakarken işim kolay olur.....
ben de yatayım...yarın erken çıkıcaz... ayy bayram çocuğu gibi pek bi sevinçliyim :roflol::roflol::roflol: alt tarafı alışverişe çıkıcammm :icecream:
iyi geceler kızlarrrr
unique canım snein de mi belinde sorun varrrr
bende haftalardır çekiyorum o yüzden ablam bende kalıyor
bana hiç bir iş yaptırmıyolar, resmen yürümek ezziyet olmuştu benim için
ne gece yatakta dönebiliyorum ne yataktan kalkabiliyodum
nede yürüyebiliyodum çok şiddetliydi ama
sanki bi kaç gündür hafifledi, artık yürürken zorlanmıyorum fazla
sen benden bir hafta geridesin,inşallah 1 haftaya kadar seninde hafifler
haftaya göre değişebiliyo herşey ben onu farkettim.
ama gerçekten çok zor bişeymiş bel ve kalça ağrısı
inş.normal doğum açısından sorun olmazzz bu ağrı bize bakalım hayırlısı..
ay ben yastigi uzaktan görünce uyuyorum hemen yaaahihoyyythihoyyyt
gerci gece iskence oluyo defalarca uyaniyorum hatta esim uyatip tuvalete götürüyo, döndürüyo beni ama yinede uyuyabiliyorum
kahve içmeye geliyodur :roflol::roflol::roflol: benimki bulantılardan yattığım dönemde bi gün arayıp napıyosun bi kahve içmeye gelirim belki demişti akannehir
sorma elifim bakalım artık... :bbo:
filizim saol canım...en azından fiyatlardan haberim olsun da yarın bakarken işim kolay olur.....
ben de yatayım...yarın erken çıkıcaz... ayy bayram çocuğu gibi pek bi sevinçliyim :roflol::roflol::roflol: alt tarafı alışverişe çıkıcammm :icecream:
ay kızlar bende bişey yiyemiyorum yaa
en son 4 saat önce yedim şişiyorum yaa
midem çok rahtsız oluo ayrıca nefes darlığım var
artık çok zorlanmaya başladım
sorma elifim yaa... arife gününden beri çekiyorum... sol tarafım çok fena..kalçama kadar iniyo ağrısı, hiç yürüyemiyorum...aynen gece ne dönebiliyorum ne kalkıp wc ye gidebiliyorum...kociş kaldırıyo döndrüyo falan o derece yani...
inş hafifler canım...
sana da geçmiş olsun tatlımmm....
iyi geceler kızlarrrr
unique canım snein de mi belinde sorun varrrr
bende haftalardır çekiyorum o yüzden ablam bende kalıyor
bana hiç bir iş yaptırmıyolar, resmen yürümek ezziyet olmuştu benim için
ne gece yatakta dönebiliyorum ne yataktan kalkabiliyodum
nede yürüyebiliyodum çok şiddetliydi ama
sanki bi kaç gündür hafifledi, artık yürürken zorlanmıyorum fazla
sen benden bir hafta geridesin,inşallah 1 haftaya kadar seninde hafifler
haftaya göre değişebiliyo herşey ben onu farkettim.
ama gerçekten çok zor bişeymiş bel ve kalça ağrısı
inş.normal doğum açısından sorun olmazzz bu ağrı bize bakalım hayırlısı..
ay ben yastigi uzaktan görünce uyuyorum hemen yaaahihoyyythihoyyyt
gerci gece iskence oluyo defalarca uyaniyorum hatta esim uyatip tuvalete götürüyo, döndürüyo beni ama yinede uyuyabiliyorum
ay kızlar bende bişey yiyemiyorum yaa
en son 4 saat önce yedim şişiyorum yaa
midem çok rahtsız oluo ayrıca nefes darlığım var
artık çok zorlanmaya başladım
canım son ay zor geçiyo heimiz için.
elifim sanada geçmiş olsun cnm yaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yeme kızz sendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?