günaydın kızlarrr
doktordan geldik
bebeğim gayet iyi herey yolun da
sadece bir tane sancım çıktı oda önemli değilmiş
haftamla uyumlu gidiyomuşum şşükür
kızım da 2.300 gr olmuş bana az geldi ama doktor olması gerektiği kiloda dedi
et et et yicekmişimmmmm böğğğğğğğğ
haftaya yine kontrolümüz varrrr
şimdilik bizden bu kaadar....
kızlar size bi haber verem benim kociş gelmeden
dün aşam biz gezmeye gididik kociş anasını aradı bende gelirsiniz diyodum özledim dedi hemen
kocişte gezmeye gidiyoz dedi hemen iki laf arasında bebişinize kıyafetler aldım gelseydiniz süpriz yapacaktım demiş eyvah dedim inş kötü bişeler almamıştır eğer kötüyse giydirmem alaınır kadın
ama kocişe inş annem güzel bişeler almıştır o gün birinin bebiğine bişe almıştı çok kötüydü dedim giydirmek istemem giydirmezsem de ayıp olur dedim
neysee kaynanam neden hemen gidip aldı onu diyem ben adanadan alcam dedim yaa bi sepet(kıyafte için) bide ağız mendili lafı verii başka bişe demiii en son siz ordan alın ben parasını verim demişti benim kocişte ayıp paramı alacaz deyüü atlamıştı bunu ben anneme dedim annemde kızım alsaydı da bi görseydik ne alacanı dedi(çünkü düğünde bana gelen valizde aileme çok komik kumaşlar felan koymuşlardı hatta ben görünce ağlamıştım ben yokken açmışlardı valizi iyiki dedim benevarken açılmadı ters konuşurdum demiştim) hani düğündeki gibi mi olcak diyee annem bi daha derse anne sen ne istersen al ben karışmayım babannenin işine de dedi bana eşimin teyzesi benim annemin çok yakın arkadaşı bu arada onunla konuşuyolarmış işte teyze demiş parayı verecek ablam diye annemde öle olurmu alsın anneanne babanne zevklerini görelim demiş tabii hemen bu kaynanama gitmiş ve dün gidip bebişime bişeler almışşş
çenem düştü yine ama napam başka anlatacak kimsem yok ki mafoldumben
günaydın kızlarrr
doktordan geldik
bebeğim gayet iyi herey yolun da
sadece bir tane sancım çıktı oda önemli değilmiş
haftamla uyumlu gidiyomuşum şşükür
kızım da 2.300 gr olmuş bana az geldi ama doktor olması gerektiği kiloda dedi
et et et yicekmişimmmmm böğğğğğğğğ
haftaya yine kontrolümüz varrrr
şimdilik bizden bu kaadar....
gunaydinlar.
oglusumun dogum gununu kutlayan herkese cok tesekkurler.a.s.
dun saat ikide ciktim evden. oglani gezdir, her istedigini yap. anca aksam girdim eve, zor atmisim kendimi yataga.akannehir
yaaa kizlar, benim kuzu gece nerdeyse hic kipirdamiyor. bu gece sabaha karsi oksadim oksadim hic hereket etmedi. kalktim sabah namazimi kildim. namaz kilarken biraz kipirdadi. yatinca tekrar oksadim bu sefer nasil becerdimse kuzumu hickirik tuttu. o icerde hickirikla debelesirken bende rahat rahat uyudum artik.kaydirigubbakcemile3
sabah olur olmazda baktim tepisiyo. gece sizinkiler napiyo?
selam kızlar
benim canım braz sıkkın yaaa.. dün dr a gittik.... bebişim sadece ve sadece 2000 kg mış.. dr kilosunun çok az olduğunu, bu haftada en az 2500 olması gerektiğini söyledi ve doğunca zorluk yaşarsın çok hasta olur dedi...:gitme: yaa kızlar ben bebişimi hiç besleyemiom yaaa. bebişe kilo aldıracak bildiğiniz yiyecek var mı?
bide ben de hiç kilo almamışım... oysa çok yediğimi sanıyodum:1no2:
canım son zamanlarda yeri daralır fazla haraket edemez diyorlar ama benim kuzuda akşam beni öyle bir tepikledi ki nefesim gitti sandım. he birde şekil değiştirdi benimkisi kasılıyor habire dün dr a gittim nst çektir kasılmalar erken doğuma işaret olabilir dediydi...yaaa kizlar, benim kuzu gece nerdeyse hic kipirdamiyor. bu gece sabaha karsi oksadim oksadim hic hereket etmedi. kalktim sabah namazimi kildim. namaz kilarken biraz kipirdadi. yatinca tekrar oksadim bu sefer nasil becerdimse kuzumu hickirik tuttu. o icerde hickirikla debelesirken bende rahat rahat uyudum artik.kaydirigubbakcemile3
sabah olur olmazda baktim tepisiyo. gece sizinkiler napiyo?
selam kızlar
benim canım braz sıkkın yaaa.. dün dr a gittik.... bebişim sadece ve sadece 2000 kg mış.. dr kilosunun çok az olduğunu, bu haftada en az 2500 olması gerektiğini söyledi ve doğunca zorluk yaşarsın çok hasta olur dedi...:gitme: yaa kızlar ben bebişimi hiç besleyemiom yaaa. bebişe kilo aldıracak bildiğiniz yiyecek var mı?
herkesler alışverişe gidiii
bende son kontrolüme sakliyayım gücümü son rutüşlerimi yaparım artık nabiim...
bide bişi dicem hepsiburada da emzirme atleti gördüm acep sipariş etsem olurmu bana
istediğim gibim atle bulamıyom hepsi göbemin üstüne fırlıyor zıbın mı alsam acep CADIARZU
tatlım herkesin bebek kilosu aynı olmak zorunda değil sorun etme kimi çok fazla kimi çok az diyor bence dr un normal dediyse güven ona.üzülmee canım bu ara kilo aldırırsın sende bebişine bol bol
evet normalde 2.400 2.500 oluyolarmış 35.haftada, ama henüz erken bizim için bol bol zamanımız var
pekmez,ceviz,fındık,SÜT çok ÖNEMLİ,yoğurt peynir et ve sebze
bunlar bebişineee kilo yapacak şeylerrr özellikle süt
pekmez ceviz canım...
bende sütü arada bi içiyodum ama artık günde 2 bardak içicem inş.
pekmezi de hafta da 1-2 yiyodum şimdi hergün 1-2 kaşık yemeyi düşünüyorum..
wannam dün azcık girdim odalan uğraşmaktan oğluşunun doğum gününü şimdi kutlayımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar
sen uyurken oda uyuyor demek canım
benimkide genelde akşamları babası varken
birde gündüz kımıldıyor, yattıktan snra çok fazla hareket etmiyor dediğin gibi
anlıyolar demek :))) rahat uyuyalım diye tepinmiyolar :))
canım son zamanlarda yeri daralır fazla haraket edemez diyorlar ama benim kuzuda akşam beni öyle bir tepikledi ki nefesim gitti sandım. he birde şekil değiştirdi benimkisi kasılıyor habire dün dr a gittim nst çektir kasılmalar erken doğuma işaret olabilir dediydi...
hatta dün akşam namazımı kılarkene bir vurdu amanınnn öylece kalıverdim duamda yarıda kaldı kendime gelene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?