2009 Kasm Anneleri

ben emzirme sütyenimi şimdikindne bi beden büüyk aldım
ancak oldu
emzirme atletini de şimdiki bedenim de aldım
hafif bol bile geldi likralı esniyo

birde böyle gömleklerin içlerine giymeye
renkli likralı badi gibi atlerler oluyooo
onlardan aldım bi beden büyük çok rahat
şu an bile üstümde hem badi hem atlet olarak kullanıyorum
göbeğimi felan tamamen örtüyoo onlardan da tavsiye ederim canım
kesinlikle üste felanda sıvanmıyo...

kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım... inş bizde öle kolayca doğururuzz...

gözün aydın canım sağlığı yerindeymişbebişin. benim kıza dr zayıf diyo benim de canım sıkıldı... bebişler zayıf olacaklar ama neyseki sağlıklarında bi sorun yok..

selam hatunlarrrrrr a.s.

karakızın bebişini gördüm çok şeker maşşallah.

yaaa bi foto çekeydiniz kızzz..biz de merak ediyoz duru ablayı...

wannacım benim kız da geceleri hiç durmuyo yaw.. zor uyuyom desem yeridir.. bu saat olmuş hala tık yok yeni yeni uyanıyo... doğunca da böle yaparsa işmiz var demektir... bu arada oğluşunun doğum gününü de kutlarım canım.. darısı yeni bebişine ve bebişlerimize olsun.

canım o dediğinden buralarda hiç görmedim ama görürsem kaçırmam hemen alırım. atletlerim hep yukarda kalıyor sinir bozucu...

sağol canım bu son 40 gün bdaha da dikkat ederim artık... bu dediklerini daha çok yiycem...

cnm benim üzülme zerencim yaa dr.a sorsaydın yaa ne yapayımda kilo alsın diyeee :teselli::teselli:

anam dr a soruyum.. iyi beslen ,dinlen diyip duruyu.. uyus oldum zati ona da haaa:dilcikar:

tatlım herkesin bebek kilosu aynı olmak zorunda değil sorun etme kimi çok fazla kimi çok az diyor bence dr un normal dediyse güven ona.

birde kan değerine baktırdın mı kaç çıktı ???

canım işte dr az dediği için üzüldüm ben de.. çok fazla da takmıyom.. çünkü stres daha çok etkiliycek bebişimi...

kan değelerime pazartesi baktırıcam..

yaa gerçekten mi kıızz... ayy moral verdin bana canım yaaa.. sağolasın...
aslında ben bide insanların vereceği gereksiz tepkilerden çekiniyorum... bizim milleti biliyosunuz .. her gören ayyy bu niye böle zayıf dicek sinirlerim bozulcak...

zerencim üzülme daha önümüzde birdünya zaman var sen yemeğini yemeye devam et özellikle besinli şeyleri ye son bir ay zaten bebeğin kendini toparladığı zamanmış.
inş. sağlıkla gelirler :Saruboceq:

evet caanım önemli olan sağlığı.. şükürler olsun bi sorun yok... inşallah bütün bebişlerimiz böyle sağlıkla gelsin...
gidem de domates suyu yapem kendime bari...

sagol canim.opuyorumnanaktan Rabbim tum kuzulara saglik dolu bir omur versin insallah.

valla bebisler dogduktan sonra tersini yapmaz insallah.kaydirigubbakcemile3

cnm en iyisi çıtçıtlı olur yaa bende bulamadım dahaa :sinifsinif:
inşallah kendime göre çıtçıtlı badi bulurum. bedenimi bişey sıktımı ruhum daralıyor.

oyle aman aman canimi acitacak kadar da tepiklemiyo benim kizim.

kuzunda duaya katilmistir annesi.kaydirigubbakcemile3
inşallah canım benim
annesinin canını istediği kadar yaksın ben razıyım zemuszemus

dadlıslar ben annemdeyim birazdan cıkarım gorumcem gelmek istiyomus biraz dolanıorız

insanlarin agzi torba degilki buzup susturasin. zayif olunca maalesef gereksiz bir suru yorum yapicaklar ama uzmesin seni. 1-2 aya kalmaz sen bile tanimiycaksin bebisini. o kadar cabuk buyuyorlar yani.

hep bahsediyorum oglumu yurt disinda dogurdum diye. dogduktan 2 ay sonra dondum trye. tam 5.5 kg getirdim oglusumu. esime foto yolladim onden adam sasirmasin bebegi gorunce diye.kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benim
annesinin canını istediği kadar yaksın ben razıyım zemuszemus

bende raziyim ama benim kuzu yakmiyo canimi.

dadlıslar ben annemdeyim birazdan cıkarım gorumcem gelmek istiyomus biraz dolanıorız

ooo, gelin-gorumce saadeti yasiycaksiniz. Allah muhabbetinizi arttirsin.kaydirigubbakcemile3

kızlar kayınvaldemde gelmiş ben cıkıyorum haa buarada ciciş topiğine battaniyemi ekledim muckss

ayy ben yazliklar ve kisliklarla savas halindeyim cok yoruldum attim kendimi buraya ama kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…