nan benim ne işim var ordaa :mymeka: dilmuh benden önce gıı
bi de destna var nan o da öğlen doktora gitti ya gıı o da heran doğurabülüüü
özgeyle destna yarışii :roflol:
hee gıı seni sona atmış bu zeytün
canım:))) kızında diş olsa sıkar heralde:))
he listede adı snaı olmayan tutsun kendini üleynnn:)
he ben dün baktım kıl oldum bakmıyom artık ne prensesiyse:) hıyar prensesi heral
heee tut kız herkes sırasıyla doğursun bilsin kendiniii
ayy dilmuh romantik karıdır zatiii değişik bakar her bişeye
kız senin felsefene hayranım:))) ay beklemek geçirmek de fena bacım
ay öyle deme kesçekler filan... içim hoış oldu valla
ay kötü şeyler düşünme kız olmıcak bişi de ayrılsaydın keşke izne
ben de 35teyim bacım :) ama ne kaa beklerse o kaa iyimiş anacım yetişsin kız doğumuma teee kayseride kadıncağız buraya 14 saat mesafede hemen haber versek de gelemez ki
he yapalım yaaaa tel listesi ama en son kim doğurcak nası bilcez ayol
güle güle canımkizlar benim sirtim cok fena agriyor.. bide midem kayniyor iki gündür bi hal caresine bakayim ben.. sonra gelmeye calisirim yine.. nehir hayirli haberlerle gelir insalla hepinizi öptüm
tabi canım ya ne kadar kötü olabilir
kız acele değilde artık bir iki hafta sonra normal beeeeeee.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Yemek yapıyorum biryandan bir yandan gelip bakıyorum bayağı ilerliyor sayfalar .buyrunnnnnnnnn
prenses o prenses, oyle giyincek tabi.:roflol:
araya kaçaklar girmesinde:1ninca::roflol:
nan o gacının yüzünden izlemiyorum bilekötükedihüso
merak etme canım zamanını iyi bilir bebişkolar kaydirigubbakcemile5
valla ne derseniz deyin bebeler zamanında doğcak:)
canım:))) kızında diş olsa sıkar heralde:))
he listede adı snaı olmayan tutsun kendini üleynnn:)
he ben dün baktım kıl oldum bakmıyom artık ne prensesiyse:) hıyar prensesi heral
kız bu karı geçen ben gerçek sarışınım demişti dimi.ayy bide yaya yaya konuşuyo ya gelde boğma
he buarada benim acele etmemin bi sebebide.. ablam 20 ekimde kalpten ameliyat olcak.. ve baska sehirde oturuyor.. annem mecburen onun yanina gidicek.. cocuklara bakmaya.. yani dogumumda büyük ihtimal burda olmicak.. ve bi aydan öncede gelemicek ablam toparlamadan.. bende en azindan bebis erken gelirse.. ilk günler yanimda olsun istiyorum.. tabi hakkimizda hayirlisi.. annem olmasa yengemler var ama anne gibi olmuyor iste.. ablam iylessin.. bebis saglikla gelsin.. diger hersey yoluna girer zaten.. neysee hepiniz dua edin ablam su ameliyati atlatsin.. cocuklarinin basinda dursun..
cesmeleri acmadan cikayim ben.. hepiniz Allaha emanet olun.
çamaşırlarımı astım , yemeğimi yaptım... tatlı da yaptım hatta yedim bile :kedi::kedi::kedi:
...anam ne çok konuşmuşunuzzzz kaydirigubbakcemile
Kizlar kactir yaziyorum telefon listesi yapalim diye.. kimse bisey demiyoolmaz:
yemek yerken bak agzina. bir aciyoki, tir girer valla.:roflol:
he buarada benim acele etmemin bi sebebide.. ablam 20 ekimde kalpten ameliyat olcak.. ve baska sehirde oturuyor.. annem mecburen onun yanina gidicek.. cocuklara bakmaya.. yani dogumumda büyük ihtimal burda olmicak.. ve bi aydan öncede gelemicek ablam toparlamadan.. bende en azindan bebis erken gelirse.. ilk günler yanimda olsun istiyorum.. tabi hakkimizda hayirlisi.. annem olmasa yengemler var ama anne gibi olmuyor iste.. ablam iylessin.. bebis saglikla gelsin.. diger hersey yoluna girer zaten.. neysee hepiniz dua edin ablam su ameliyati atlatsin.. cocuklarinin basinda dursun..
kim koymuş bunun adını yahu.prensesten çok yogiye benziyo.
ay bide 29 yaşındaymış annem yaşında duruyo vallahi
milupadan hediye paketim geldi.hihoyyythihoyyyt
cnm ben sevmem de hiç yapmadım ama annem buzluğa koyuyordu daha çabuk olsun die aklımda ööle kalmış:roflol::roflol:aynen bende şimdi fırına vermek için kalkacağım ama yetişemiyorum hızınıza kıslar
hee bu arada bir sorum olacak yaaa mozaik pastayı buzlukta mı yoksa normal buzdolabında mı donduruyorsunuz:uhm:
cnm herkes için hayırlısı olsun herkesin fikri durumu farklı tabii Allah sağlık versin inşhe buarada benim acele etmemin bi sebebide.. ablam 20 ekimde kalpten ameliyat olcak.. ve baska sehirde oturuyor.. annem mecburen onun yanina gidicek.. cocuklara bakmaya.. yani dogumumda büyük ihtimal burda olmicak.. ve bi aydan öncede gelemicek ablam toparlamadan.. bende en azindan bebis erken gelirse.. ilk günler yanimda olsun istiyorum.. tabi hakkimizda hayirlisi.. annem olmasa yengemler var ama anne gibi olmuyor iste.. ablam iylessin.. bebis saglikla gelsin.. diger hersey yoluna girer zaten.. neysee hepiniz dua edin ablam su ameliyati atlatsin.. cocuklarinin basinda dursun..
kız bu karı geçen ben gerçek sarışınım demişti dimi.ayy bide yaya yaya konuşuyo ya gelde boğma
dimi bakalım canları ne zaman isteyecek
kız banada öyle geliyo.ama aslında en iyisi oda işte sabır kalmadı ya işte
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?