2009 Kasm Anneleri

he ya diyom ya ne işim var benim en altta.

Şeniz Şeniz Şeniz
kizlar benim sirtim cok fena agriyor.. bide midem kayniyor iki gündür bi hal caresine bakayim ben.. sonra gelmeye calisirim yine.. nehir hayirli haberlerle gelir insalla hepinizi öptüm
güle güle canım

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Yemek yapıyorum biryandan bir yandan gelip bakıyorum bayağı ilerliyor sayfalar .buyrunnnnnnnnn

:roflol::roflol:aynen bende şimdi fırına vermek için kalkacağım ama yetişemiyorum hızınıza kıslar
hee bu arada bir sorum olacak yaaa mozaik pastayı buzlukta mı yoksa normal buzdolabında mı donduruyorsunuz:uhm:

he buarada benim acele etmemin bi sebebide.. ablam 20 ekimde kalpten ameliyat olcak.. ve baska sehirde oturuyor.. annem mecburen onun yanina gidicek.. cocuklara bakmaya.. yani dogumumda büyük ihtimal burda olmicak.. ve bi aydan öncede gelemicek ablam toparlamadan.. bende en azindan bebis erken gelirse.. ilk günler yanimda olsun istiyorum.. tabi hakkimizda hayirlisi.. annem olmasa yengemler var ama anne gibi olmuyor iste.. ablam iylessin.. bebis saglikla gelsin.. diger hersey yoluna girer zaten.. neysee hepiniz dua edin ablam su ameliyati atlatsin.. cocuklarinin basinda dursun..
cesmeleri acmadan cikayim ben.. hepiniz Allaha emanet olun.

prenses o prenses, oyle giyincek tabi.:roflol:

kız bu karı geçen ben gerçek sarışınım demişti dimi.ayy bide yaya yaya konuşuyo ya gelde boğma
araya kaçaklar girmesinde:1ninca::roflol:

nan o gacının yüzünden izlemiyorum bilekötükedihüso

merak etme canım zamanını iyi bilir bebişkolar kaydirigubbakcemile5

dimi bakalım canları ne zaman isteyecek
valla ne derseniz deyin bebeler zamanında doğcak:)

kız banada öyle geliyo.ama aslında en iyisi oda işte sabır kalmadı ya işte

çamaşırlarımı astım , yemeğimi yaptım... tatlı da yaptım hatta yedim bile :kedi::kedi::kedi:
...anam ne çok konuşmuşunuzzzz kaydirigubbakcemile

geçmiş olsun canım.allah yardımcınız olsun

Kizlar kactir yaziyorum telefon listesi yapalim diye.. kimse bisey demiyoolmaz:

Bende aynı fikirdeyim en azından aramızdan birinde herkesin numarası olsun.
Ben gönüllü olamıyorum maalesef çünkü biliyosunuz doğumdan 1 hafta 10 gün sonra gideceğim......

ayyy ben bugün çok şükür rahatım dünden kalan yemeklerim var ohhh yemek yapmayacam bugün.
bundan sonra pasta tatlıda yapmayacam çok kilo almışım bu ay.gerçi doktorum bişey demedi ama tutmam lazım kendimi.

mafoldumbenmafoldumben
Canım sende Allaha emanetsin.İnşallah iyileşir biran önce ablan sağlığına kavuşur :Saruboceq:Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah :Saruboceq:

cnm ben sevmem de hiç yapmadım ama annem buzluğa koyuyordu daha çabuk olsun die aklımda ööle kalmış
cnm herkes için hayırlısı olsun herkesin fikri durumu farklı tabii Allah sağlık versin inş

Şeniz
he ne zaman isterlerse o zaman gelsinler sağlıklı olsunlar inş

:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

dilmuh ben yaptım tatlı ((((
yedim de kesmedi...biraz daha yiyesim var zor tutuyorum kendimi ...:kedi::kedi::kedi:
noldu bana böle yaaa mafoldumbenmafoldumben

ayy yemekteyizdeki kadından mı bahsediyosunuz o ne öyle yaa...çakma prenses akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…