2009 Kasm Anneleri

bende bu ara makarna pilavı kestim sayılırrr
ekmeğide aza indirdim ama tatlıdaaa bişey yapamadım henüz
:hulya:

işte bizi şişko yapan o tatlılar.ama offfff valla takamayacam kafama veririz.doğumda yarısı gitse kiloların gerisinide yavaş yavaş yaza kadar veririz ne olacak amaaaaan.

kızlar doğum listemiz altta kalmış azcık ben üste taşıdım
çok sık girenleri bırakıyorum listede

NazLı 23Ekim

ozlenozlem 29 Ekim

nehiriver 01 Kasım

mart09 01 Kasım

ayse_on 03 Kasım

Dilmuh 04 Kasım

Nazlıı 04 Kasım

Kartanesi 05 Kasım

filiz-onur 5 Kasım

Destna 05 Kasım

Nesli 06 Kasım

gurbetyaren 06 Kasım

ebisce 08 Kasım

wannababy 09 Kasım

MUREDA 10 Kasım

kenyaa 09 Kasım

elifsun 10 Kasım

beratefe 11 Kasım

zeren06 12 Kasım

N.S.E 13 Kasım

unique_____ 15 Kasım

mavi deniz 15 Kasım

delimavvi 15 Kasım

krispi 16 Kasım

Funda72 16Kasım

kedi79 17 Kasım

sekercik 17 Kasım

Karazeytin 21 Kasım

cerin 21 Kasım

boncukx 20 Kasım

AppleArzu 27 Kasım

sgumus 21 Kasım

yarem21 21 Kasım

AnnemBirMelek 22 Kasım

itek 22 Kasım

EliFatihEFU 22 Kasım

tugbArif ** 22 Kasım

nilkan 24 Kasım

mevzey 24 Kasım

nevrosky 30 Kasım

aseba 30 Kasım

cersu 30 Kasım

canliz 30 Kasım

14. SIRADAYMISIM.akannehirakannehir

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik artık iyice zor olmaya başladı ben artık biran once dogurmak istiyorum hayırlısıyla gelsin ogluşum bişeleri yapamayınca cok zoruma gidiyo birilerinden beklemekte cok zor o yüzden biran önce dogurup herşeyimi kendim yapmak istiyorum

ay listeyle uğraştım zaman aldı kızz
he bende de bi göbek dün bi tanıdık gördü ayyy ben sizi tanıyamadımmm kusura bakmayın nasılsınız dedii artık bende sokağa çıkma isteiği iice sıfırlandı ayoll
bence de yiyelim beslenelimmm:)
inşallah vardır birilerin deee
yoksam kızzz doğurupta evine gelmezseeee
çatır çatır çatlarız burda meraktan..
ayy inş vardır birinde
iki adet huggies yeni dogan bez var. hemen dogunca giydircegimiz tulumunun yanina koydum.
kitapcik, CD, indirim cekleri ve niveadan bakim numuneleri gelmis.
cnm merak ediyodum benm hast verdi en son gidişimde minik bi bebeyağı bi cd vardı primanın kocişle o akşam izledik:) o kadar bişey yoktu onlarada promosyon gelmiş:)
işte bizi şişko yapan o tatlılar.ama offfff valla takamayacam kafama veririz.doğumda yarısı gitse kiloların gerisinide yavaş yavaş yaza kadar veririz ne olacak amaaaaan.
he zaten ilk ay 9 kilo gidiyomuş merak etmeyin kızlarr

ayy yimek yaptım şükürrr mutfaamıda timizledimm şimdi kucacımmıı bekliiimm opuyorumnanaktan
ama ben çok acıktım ucundan tırtıkliimm yimeklerinn kaydirigubbakcemile3

bence de canım yaaa bana da veririz gibi geliyorrrr
bebişlerle ilgilenmekten pervane oluruz etraflarındaaa
o koşturmacadaaa fıstık gbi oluruz...

14. SIRADAYMISIM.akannehirakannehir
ah yavrum keşke sırayla olsa...
:roflol:

canım herkes aynı modda gidiyo nehiriver sancılandı az önce gitti dr a haber bekliyoz heyecanla başladık dökülmeye yprak misali merak etme sırayla doğurcaz işte

herkes iyi merk etme herkeste benzert durum ve şikayetler var avunuyoruz işte burda

ayy yimek yaptım şükürrr mutfaamıda timizledimm şimdi kucacımmıı bekliiimm opuyorumnanaktan
ama ben çok acıktım ucundan tırtıkliimm yimeklerinn kaydirigubbakcemile3

bendeee bazen öyleee yapıyorummmm
sonradaaa eşimleee yerken zar zor yiyorummm
oda soruyooo niye iştahsızsın diye kaydirigubbakcemile3
bilseeee yediğimiii,,,zavallım az yemek yiyo benim karım diyo herkese
..kaydirigubbakcemile3

al biri daha kalkmis ayaga dogurcam diye.kaydirigubbakcemile3

cnm merak ediyodum benm hast verdi en son gidişimde minik bi bebeyağı bi cd vardı primanın kocişle o akşam izledik:) o kadar bişey yoktu onlarada promosyon gelmiş:)

aman promosyon icin cok bile. ama yurt disinda cok guzel seyler veriyorlar. mesela dogumdan gelince yataginin ustunde koca bir poset buluyorsun, icinde de minik minik bir suru numune.

canım herkes aynı modda gidiyo nehiriver sancılandı az önce gitti dr a haber bekliyoz heyecanla başladık dökülmeye yprak misali merak etme sırayla doğurcaz işte

herkes iyi merk etme herkeste benzert durum ve şikayetler var avunuyoruz işte burda[/QUOTE]

ay insallah hayırlı haberlerle doner.bende bu gece ruyamda hep suyum gelmiş doktora gidiyorum diye gordum.tuvalete kalkıyom insallah suyum gelmiştirde doguma giderim die dua ediyom bi taraftan acayip korkuyom daha zamanın var bekle diyom hepimizin hakkında hayırlısı olur insallah bi avazda kurtuluruz

ah yavrum keşke sırayla olsa...
:roflol:

di mi.:roflol:

az yiyomus karisi. guleyim bari.:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…