Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm karnımın hem sağ hem sol tarafı şiş nası duruyosa bi yanda poposu bi yanda kafası var bu durumda dönemedi heralde diyom.... midemde de geç yersem sıkıntı oluyo gece durup duruken bi sıkıntım yok bebk de karnımın yanlarını tekmeliyo demek dönmedi offffbenimkide kafası tam göbeğimde elleri ve ayakları genelde sağımda oluy
sıkıştırıp duruy sağımı
hep aynı yerde olduğu için dönmediğini anladım
hem dönerse baş aşağıda ayaklar mideye yakın olacağında çok rahatsız olursun dediydi doktor
mideyi tekmeler dururmuş
bende de zaten çoktan reflü başladıydı ama yemek yiyince oluy onun dışında mide sıkıntım yok
senin varmı mide problemin
tünaydın hadi gel bekliyoztünaydın kızlarrrrrrrr
ben evi toparlayım gelirim az sonra
hee biliyom seni ve itek i kastettiydim zatiiii:)))ben bisi yapmiycam bugun. aksam eksiklerimi almak icin disari cikcaz, orda yiyiversinler.kaydirigubbakcemile3
o ikisinden biri benim.delikafadulden
ben de ayrı yatamam yaaaa uyuyamam o zaman ben zaten evime salon takımı almamıştım yatak odası takımımın şifonyerini ve makyaj masasını salona koyduydumbende kocişden ayrı yatamam zaten
biz bu sene kıza oda yapmadık
makyaş masamı dışarı çıkartcam onun yerine kızımın karyolasını koyacam
tam karşımızda olcek.yanına da dolabını koycam herşeyi beraber yatak odamızda olcek
hem gelen gidenlerde fazla yatak odası diye fazla kızımı rahatsız etmezler deyü düşündük
1 yaşında ayrı oda yapalım dedik
hem geceleri rahat duyarız diye
hee öyle durumlard acırrım cnm kocişe de durduk yere de ayrı yatmammm tek başıma mı yaptım ayol çocuğuben beşiği odamıza kurdurttum hiç düşünmedim ayrı yatmayı.sadece geceden çıkıp geldiğinde yalnız yatar artık e bebiş uyumazsa tabi.uyursa bende uyurum zaten.
benimde dun temizligim bitti, tabi bende bittim.akannehir
aksamda misafir agirladim, nasil atmisim kendimi yataga hatirlamiyorum. bugunde camasirlar yikaniyo. utum var, utu tabi yarinda olucak bugunun camasirlariyla. daha bavul topliycam. kuafor isim var vs. vs. ayyy bayilivercem.akannehirakannehir
özleyen saldırır kocişine hadi ara verde git bakem kocenin yanına
bak benimki şincik mışıl nışıl uyuyo
rahatladı garibimkaydirigubbakcemile3
wannacım hoşgeldin tatlum
sen ne ettin bakem göbek bağını
kız ben sana veremde oxford üniversitesine gömde kızım yurtdışında okusun![]()
wannacım ne zaman gidydin sen bakem
abowwww temizlikten sonra bide misafir ayyyyyyy hiç çekilmez ha.
benm karnımın hem sağ hem sol tarafı şiş nası duruyosa bi yanda poposu bi yanda kafası var bu durumda dönemedi heralde diyom.... midemde de geç yersem sıkıntı oluyo gece durup duruken bi sıkıntım yok bebk de karnımın yanlarını tekmeliyo demek dönmedi offff
tünaydın hadi gel bekliyoz
hee biliyom seni ve itek i kastettiydim zatiiii:)))
yapma kız boşverrrr
ben de ayrı yatamam yaaaa uyuyamam o zaman ben zaten evime salon takımı almamıştım yatak odası takımımın şifonyerini ve makyaj masasını salona koyduydumondan odam baya boştu yatak odamda da 3 kitaplık bi mini buzdolabı bi çekmeceli dolap bi de banyo dolabım var ama yer var çocuğun dondy sini koycam hemen yancağzıma ordan alır emziririm gece diyorum ama bebeğin beşiğini benm .çalışma odama koymuştuk bi de çekyat var orda olmazsa diyoz orda yatarız kocişle açarız da:) duruma göre bakalımmm
hee öyle durumlard acırrım cnm kocişe de durduk yere de ayrı yatmammm tek başıma mı yaptım ayol çocuğu
anaam çok yorma barim kendimi otururken ayaklarını yukarda tut
kiz naptinda adami misil misil uyuttun bakim.:jeyyar:
ben gobek bagini hala cuzdanimda sakliyorum. oxford yakin olsa ben oglusunkini gomucem kiz. hala karar veremedim ne yapsam diye. simdi kismetse iki tane tasirim artik.kaydirigubbakcemile3
kismetse sali ucuyorum tatlim.
valla bittim, bayildim dun gece. akannehir
anaam çok yorma barim kendimi otururken ayaklarını yukarda tut
özlüyom çokkkk ama korkuyorum saldırmaya ayoll :kedi: kociş de yok evde işte zati zavallı sürekli çalışıyo bebek gelcek deyüüüözleyen saldırır kocişine hadi ara verde git bakem kocenin yanına
bak benimki şincik mışıl nışıl uyuyo
rahatladı garibimkaydirigubbakcemile3
tünaydın kenyacım
hadi hallet de gel temizliğini
wannacım hoşgeldin tatlum
sen ne ettin bakem göbek bağını
kız ben sana veremde oxford üniversitesine gömde kızım yurtdışında okusun![]()
hoşgeldin canım
ohhh ne güzel kolaya kaç sen gider ayak.
kız sarıl ne varki gerçi göbiş yüzünden popoyu geri ata ata sarılmak zorundasınkaydirigubbakcemile3
bende öyle yaptım makyaj masasını dışarı çıkardık oraya beşiği koyduk tama karşımda hem süper oldu.yaza yaparım oda şimdi yanımda olsun istiyom
özlüyom çokkkk ama korkuyorum saldırmaya ayoll :kedi: kociş de yok evde işte zati zavallı sürekli çalışıyo bebek gelcek deyüüü
ben de izinde olcam ya ücretsiz, garibim kendini çalışmaya vurdu Şeniz
he ben de yan dönüyorum öyle iğreti iğreti sarılıyoz kızzz çok özledim sımsıkı sarılmayı opuyorumnanaktan
süpersin valla hala karar veremedinmi sen 9 yıldırkaydirigubbakcemile3
özlüyom çokkkk ama korkuyorum saldırmaya ayoll :kedi: kociş de yok evde işte zati zavallı sürekli çalışıyo bebek gelcek deyüüü
ben de izinde olcam ya ücretsiz, garibim kendini çalışmaya vurdu Şeniz
içme öyle kafana göregözlerim çok ağrıyo yaaaa.
gözlükte takıyom bilgisayarın başındayken ama niye ağrıyo offf sinir oldum bi ağrı kesicimi içsem
he her şey var yatak odamda:))) banyo da bitişik zatiiişekercik ne ettin gız öle
yatak odan üçü birarada olmuş gızz
buzdolabı var banyo dolabın var bide bebiş yatağı sen bu gidşile yatak odandan çıkmayacan
bir ebeveyn banyosu yaptırsaydın oraya tam süper olurdukaydirigubbakcemile3
kız aynı durumlar bende de var seninkide dönmemiştir o zaman
ama ben son ana kadar bekşycem
dönmezse sezaryan alırız dedi doktor gacısı ama son haftada dönenlerin bile oluyormuş
hele de doğum başladığında bilem dönüyormuş bence bekleyelim
sen ne zaman kontrole gidecen şimdi
ben çarşamba gidecem de
delüüü benim de makine açasım vardı emme sabah kociş harlayınca gene kuyruğumu kıstırdım oturuyorum evdesen is yapmayin diye bagirdikca yapiyorum sanki. dun temizlik oldu ama aksam kayinvalidemler geldi ya, cocuklarda vardi tabi, ortalikta ufak tefek biseyler var gozume batiyo. bi daha makine acam diyorum.
halbuki aksam herkes oturdugu yeri supurup gitsin dedim ama saka zannettiler, halbuki gayet ciddiydim.kaydirigubbakcemile3
az kaldı bacım yaaaa ben sarılma boyutundayım işin:) bi doğursam özgür kalcam ayol gitçek bu ağırlıklarrraz kaldı gııı sık dişinikaydirigubbakcemile3
he biz 32 den beri uzaklaştık kociş bebek oynadıkça bi tuhaf oluyom dedi kereta da fark ediyo mu nedir öpse sarılsa bile oynuyo tekmeliyo rahat vermiy kız kaç cm velettttveremedim valla. bu gidisle cocuk hep benle kalicak.kaydirigubbakcemile3
sabret az daha. bak ben hamile kaldigimdan beri tik yok bizde. bir iki yaklasalim dedik esim rahatsiz oldu. halbuki oglumda dogumdan bir gun oncesine kadar...:jeyyar:
hersey bebisler icin, napalim artik.zemuszemus
hadi sağlıcakla git sağlıcakla dön cnm
dönüşün bellimi peki
desene kardeşler hiç ayrılmayacaklar
peçete içinde falanmı koydun
ya ben bir kere çantamı çaldırdım
yine çalınırsa oda gider sonram allah korusun hırsız neyy olur kaydirigubbakcemile3
ben en iyisi kazı işine el atamda gömem en azında çalınma riski yok
hadi sağlıcakla git sağlıcakla dön cnm
dönüşün bellimi peki
desene kardeşler hiç ayrılmayacaklar
peçete içinde falanmı koydun
ya ben bir kere çantamı çaldırdım
yine çalınırsa oda gider sonram allah korusun hırsız neyy olur kaydirigubbakcemile3
ben en iyisi kazı işine el atamda gömem en azında çalınma riski yok
eeee artık az kalmış doğuma wannacım
loğusalıktan sonra bir güsel kutlama yaparsınız
gerçi sende iki tane çoçuk olunca kaçamaklarınız zor olur ama olsun
daha heycan verir sırnaşık şey
he biz 32 den beri uzaklaştık kociş bebek oynadıkça bi tuhaf oluyom dedi kereta da fark ediyo mu nedir öpse sarılsa bile oynuyo tekmeliyo rahat vermiy kız kaç cm veletttt
ama sabrediyom da doğumdan sonra da böyle yapar bu
içme öyle kafana göre
bence yum gözlerini uzan azcık yorgunluktandır ben lise 2den beri gözlük kullanan biri olark söylüyom bunu
he her şey var yatak odamda:))) banyo da bitişik zatiii
cnm ben de beklicem bakalım dr dönmemiş demedi bile
ben geçtiğimiz pzt gittiydim 34. haftada, şimdi dr 15 gün sonra gel dedi 36 olcm bakalım nolcak o zaman
delüüü benim de makine açasım vardı emme sabah kociş harlayınca gene kuyruğumu kıstırdım oturuyorum evde
yorgan koydum makineye de geç açam diyorum kocam assın madem ağır olur ıslakken kız
he nie ciddiye almadılar ki
az kaldı bacım yaaaa ben sarılma boyutundayım işin:) bi doğursam özgür kalcam ayol gitçek bu ağırlıklarrr
he biz 32 den beri uzaklaştık kociş bebek oynadıkça bi tuhaf oluyom dedi kereta da fark ediyo mu nedir öpse sarılsa bile oynuyo tekmeliyo rahat vermiy kız kaç cm veletttt
ama sabrediyom da doğumdan sonra da böyle yapar bu
:roflol: :roflol: :roflol:
amin canim, donusum belli degil. doguma bagli ama Kasim sonuna kadar donerim insallah.
iki cocukla amma kacamak olur be. tam is ustunde biri aglar, biri anne susadim diye bagirir.-tatlicadiarzu-
sunun surasinda 32. haftadan beri mi ozluyon kocani? biz napalim kiz o zaman?kafamçokkarıştı
bebis olunca demisti dersin, bir tam yemek yiycekken uyanirlar, iki tam kocaciginla azcik sarilacagin zaman.:roflol: