Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wannacım sen dönersin ben hala doğurmamış olurum kız
19 kasım diye görünüy benim doğum ama hayırlısı bakam
neyse ben biraz iş yapam
yine görüşürşk kıslar
ühüüü kar abahtım kem talihimmmmmmmmamin canim, donusum belli degil. doguma bagli ama Kasim sonuna kadar donerim insallah.
iki cocukla amma kacamak olur be. tam is ustunde biri aglar, biri anne susadim diye bagirir.-tatlicadiarzu-
sunun surasinda 32. haftadan beri mi ozluyon kocani? biz napalim kiz o zaman?kafamçokkarıştı
bebis olunca demisti dersin, bir tam yemek yiycekken uyanirlar, iki tam kocaciginla azcik sarilacagin zaman.:roflol:
kız ilaç içme çok duruyoz bilg başında normaldir yorgunluktandır oiyi ya içmeyeyim ozaman.
ya bende çok oluyodu bi ara ağrı doktor gittim bilgisayar kullanırken falan kullanayım diye gözlük verdi kullanıyom ama ağrımaya başladı gene.
he ya doğunca ağırlık kalmayacak.
bende diyom artık karnımda değil kucağımda taşımak istiyom ama gelmiyo velet yaaaaaakaydirigubbakcemile3
dun kaynanam ne dedi biliyormusunuz, bu bebekte ilki gibi olmasin. ilkinde sus bebek gibi koyuyordun karsidan bakiyorduk, bu sefer sapur supur opelim dedi. esimde annesini destekleyip tabi tabi demez mi. cildirtti beni, annesinin yaninda bi tuhaf oluyo zaten.
nasil kizdim, ufacik cocugu o kadar opmek gunah ya dedim. uzgunum, hayirlisiyla dogsun ayni kurallar gecerli, getirip koycam herkes uzaktan bakicak, olmadi kokliycak dedim. yazik o tazecik tene ya, ben bile kiyip opemezken.:sinifsinif:
dun kaynanam ne dedi biliyormusunuz, bu bebekte ilki gibi olmasin. ilkinde sus bebek gibi koyuyordun karsidan bakiyorduk, bu sefer sapur supur opelim dedi. esimde annesini destekleyip tabi tabi demez mi. cildirtti beni, annesinin yaninda bi tuhaf oluyo zaten.
nasil kizdim, ufacik cocugu o kadar opmek gunah ya dedim. uzgunum, hayirlisiyla dogsun ayni kurallar gecerli, getirip koycam herkes uzaktan bakicak, olmadi kokliycak dedim. yazik o tazecik tene ya, ben bile kiyip opemezken.:sinifsinif:
he benm 17 kasım ama kociş sürekli sen 10 kasımda doğur deyü bilinçaltıma işliyyy bebek de dinlerse babasını kesin gelcek o gün gümbür gümbürrrrrorasi belli olmaz tatlim ya. hayirlisi olsun.
19 Kasim benim kocisin dogum gunu. bide dunya tuvaletler gunuymus o gun. cok takiliyoz biz esime oglusla.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar , bugünde isyan günümüz anlaşılar. ne o kocişlerimi özlediniz :)) sabredin az daha şunun şurasında ne kaldı. onlar bizden sabırlı walla, bizim bu halde bile aklımızdan neler geçiyo kaydirigubbakcemile3
ühüüü kar abahtım kem talihimmmmmmmm
özlüyom tabiiii zaten azalttıydık irtibatıı
iice bitti kardeş olduk çıktık yavvvvv anaam dayanamazdım ben senin yerinde olsam
anam bebek uyanmasın die hızlanıdırılmış kurs mu alcaz yav
kız ilaç içme çok duruyoz bilg başında normaldir yorgunluktandır o
oh bi hafiflicez ki sorma dünkü arkdş bana dedi ki doğum esnasında 8 kilo birden gitmiş onun normal doğumdu bebesi 3800 imiş
anaa ben de kıyamam hiç anca koklarım kız
yeğenimi daha hiç öpemedim ama herkes şapur şupur ablamla engel olamıyoz bi türlü iki tane de büyük var ya kucaktan indirmiyolar bide çocuk bilem bıktı yavvv kaçıyo onları görünce bana doğru... bıunalmış heee
ben de kıyamıycam heralde aman zaten kimse yok burda onu sıkıştırcak annem zaten bilinçlidir babam desen az alır ilgilenir ufak die
k.valde uzakta gidince d e idare ederim bizimkiler anca poposunu ısırcaklar bakalım ona da bişi diyemem heralde
ühüüü kar abahtım kem talihimmmmmmmm
özlüyom tabiiii zaten azalttıydık irtibatıı
iice bitti kardeş olduk çıktık yavvvvv anaam dayanamazdım ben senin yerinde olsam
anam bebek uyanmasın die hızlanıdırılmış kurs mu alcaz yav
anaa ben de kıyamam hiç anca koklarım kız
yeğenimi daha hiç öpemedim ama herkes şapur şupur ablamla engel olamıyoz bi türlü iki tane de büyük var ya kucaktan indirmiyolar bide çocuk bilem bıktı yavvv kaçıyo onları görünce bana doğru... bıunalmış heee
ben de kıyamıycam heralde aman zaten kimse yok burda onu sıkıştırcak annem zaten bilinçlidir babam desen az alır ilgilenir ufak die
k.valde uzakta gidince d e idare ederim bizimkiler anca poposunu ısırcaklar bakalım ona da bişi diyemem heralde
ayyy bende kıyamam ya yazık.
kocişe dedim bende sadece elini bacaklarını falan öpelim yüzünü öpmeyelim ayy yazık mikrop kapar ayol
he benm 17 kasım ama kociş sürekli sen 10 kasımda doğur deyü bilinçaltıma işliyyy bebek de dinlerse babasını kesin gelcek o gün gümbür gümbürrrrr
selam cnmmmm
he ben isyan bayrağını açtım kız loğusalık da var hesap etmiyonmu sen 40 gün daha nası dayancaz zati bi ay var doğuma en ii ihtimalleeeeee
he ya baya sabırlı çıktı herüflerrr baba olmak kolay mı
ayyy bende kıyamam ya yazık.
kocişe dedim bende sadece elini bacaklarını falan öpelim yüzünü öpmeyelim ayy yazık mikrop kapar ayol
he benm 17 kasım ama kociş sürekli sen 10 kasımda doğur deyü bilinçaltıma işliyyy bebek de dinlerse babasını kesin gelcek o gün gümbür gümbürrrrr
kız çok üzme kendini bebiş 37.haftasına bi girsin bi kaçamak yapıver ayyyy çok özlemişin sen kocişini![]()
hee kız ben de inanamadım gerçi bebsi iriymiş ama olsunnnanaaaaa 8 kilomukafamçokkarıştı
e benim aldığım kilonun yarısı gider o zaman e geri kalan yarısıda ekmeği kes abur cuburu kes tamamdır ohhh gitti kilolarkaydirigubbakcemile3
ben doğumdan sonra herşeyi normal yemekten yanayım sadece ekmek ve abur cuburu kesmek yeterli bence
hizlandirilmis kurs.kaydirigubbakcemile3 begendim bunu. baya hizlandirilmis olucak ama.
bebegin sagligini dusunen kimse kiyamaz oyle sapur supur opmeye. valla dun aksam koydum tavrimi yine. cekinirler bende zaten. gittigimizde de yanindan ayrilmam, bide benim oglana ogretirim, kimseyi yaklastirmaz.
hizlandirilmis kurs.kaydirigubbakcemile3 begendim bunu. baya hizlandirilmis olucak ama.
bebegin sagligini dusunen kimse kiyamaz oyle sapur supur opmeye. valla dun aksam koydum tavrimi yine. cekinirler bende zaten. gittigimizde de yanindan ayrilmam, bide benim oglana ogretirim, kimseyi yaklastirmaz.
kız koklamak bilem yeter bebeyiii
nazik olcak teni onun
az büyüse neyse de
yazık ablam baya ağlamıştı herkes sıkıştırıyo die söylüyoruz dinletemiyoruz enişte de yapınca çocuklar da yüz buluyodu valla kötü oldum diğer yeğenlerle kızdım ama ne edem ufacık daha miniğimiz kıyamadım... cadı teyzelik yaptım ay bi de ağlıyo die susturmak için parmaklarını bebenin ağzına sokuyolar o da yazık emiyo ya cinnet getirdim ablam da çıldırmıştı en son yazık yaaaa annem de hep söylendi ama dinleyen kiiimmm en son ablam kucağına aldı hiç bırakmadı bebeği bu sefer de bebek kucağa alıştı
elinide opme canim. ellerini agizlarina sokuyorlar ya, yine openlerin mikrobu gecmis oluyo.
ayyy, bende 10 Kasim olmasin diyorum. o gun turkiyede yas gunu ya....:sinifsinif:
sapikk.:jeyyar:
hee kız ben de inanamadım gerçi bebsi iriymiş ama olsunnn
ben o kaa versem tamam dicem:)
ben de kesmem yemeyi ama ekmek hamurişi şeyleri azaltıcam o kaa bide bebeğe yararlıysa ne olursa olsun yicem ama süt için bol su diyler bakalım görcez ne kaa doğruymuş
ay ewet ya tamam çocuk mikroba da alışcak ama zorla da pörsütülmez ya yanaklarıııı
senin koruyucun var tabii oğlunnn
biz ne etçez:)
he ya özledim valla... hiç bu kaaaa mola vermediydik yaakız çok üzme kendini bebiş 37.haftasına bi girsin bi kaçamak yapıver ayyyy çok özlemişin sen kocişini![]()
ay evet ama ben öpemem zati anca koklarım ya belkim poposunu öperim opuyorumnanaktanelinide opme canim. ellerini agizlarina sokuyorlar ya, yine openlerin mikrobu gecmis oluyo.
ayyy, bende 10 Kasim olmasin diyorum. o gun turkiyede yas gunu ya....:sinifsinif:
sapikk.:jeyyar:
selam cnmmmm
he ben isyan bayrağını açtım kız loğusalık da var hesap etmiyonmu sen 40 gün daha nası dayancaz zati bi ay var doğuma en ii ihtimalleeeeee
he ya baya sabırlı çıktı herüflerrr baba olmak kolay mı
oğlanada öğret bravo valla bulmuşun ajanıdakaydirigubbakcemile3
canım kusura bakma ama çüş ya ne demek pis parmağı bebenin ağzına sokmak.bu insanların mikroptan hijyenden falan haberi yokmuklava:
neyse benim yanımda çevremde kimse yok o yüzden kociş ve ben dışında kimse sıkıştırmaz bebeyi.
kocişte bebekleri öpmeye değil ama ısırmaya bayılır.yazık yavruma heryeri kırmızı kırmızı olcaaaaaaaaakakannehir