2009 Kasm Anneleri

ayy cnm yaaa sorma aman baksınlar kardeşlerine doya doyaaaa... anam inş biz de depresyona girmeyiz kzı
evet ya yıkasak da içime sinmiyo o parmaklarrr...
he benm kocamdan da yeğenleri acayip tırsıyo kız burdan erip yetiyo yaaa ne diyimmm sözünden çıkmıyolar:)
gelmesin bence de ama sen doğurunca gelir gibi... bebe sevilmez mi kız kimin olursa olsun ben görünce gülümsüyorum hemen bebekler de bana gülüyo ay ne güzell şeyyy
Allahım iyi ki nasip ettin bana da kucağım boş kalmıcak inş diyorum
veririz güzelim kilo ne ki uyku yok bol koşturmaca aha ablam wcye zor gidiyodu emzirmekten helak olduydu ondan diyorum emzirme yastığı işe yarıyo mu alam mı diye ablamın kamburu çıktı ayoll
benm popodan da girmiyo pantolonlar onu bırak hamiş pantolonları bilem tayt gibi oluyo bide bel ayarlamak için lastik var ya düğmeliyosun hani, o lastik bilem içeri kaçmış bi karış daha da bi ayım var düşün yani bi tek dr a giderim ben gayrı bi de gece karanlığında kocişle yürüyüşe:) rezilim rezil sorma
ben de öğrendim hamile olduğumu doktora bi ay yasakladı bi sonraki kontrolde serbest bıraktı en başıydı ya aslında bişi de yoktu yasaklıcak ama tedbir olsun didi heralde ben ilk gidişimde hemen 2 yıldır istiyodum olmadı hsg çekildi dr aşılama sorna tüp bebek dedi ama bişi bulmadı myom varmış deyü adamı da korkuttum heralde o da önlem aldı yani sonra şu ana dek hiç bişi demedi

kız o kocası yüzünden depresyona girdi.adam doğuma falan gelmemişti.gerçi şimdi boşandılar adam çok kötüydü neyse girmeyiz biz niye girelim.
amaaan ben kocişe dedim doğuma girince sen ara doğuma girdi de o da tamam dedi.
doğumdan çıkıncada çok iyiyim gelmene gerek yok derim e gelmesin işte çekemem kimseyi ben.
ayy ben diyom ya sana ben o kadar kiloyo göbiş ve yanlara aldım.popo basen küçücük kaldı koca göbişin yanında.

canım dün gece bende vardı kasık ağrısı bi heves doğurcam sandım ama yok geçti gitti.
sende sıkma canını 36.haftan bitmiş bundan sonra doğsa bile tüm organları gelişmiş oluyo.
bide ağladınmı sen :oklava:
ben doğuram diye paralıyom kendimi sen ağlıyon.
36+0 da gittim doktora rutin kontrole.sancım oluyo arada dedim normal rahim kendini hazırlıyo dedi.sende korkma bacım

sağol canım,elimde olmuyo bazı şeyler:çok üzgünüm:ama gelmesin bebişler 2 hafta daha..ele avuca gelsinler iyce..

selam karular nediniz bakem
ben evi topladım sabah kahvaltısını yapmamıştım iştahım yoktu süt içmiştim sadece baktım karnım zil çalmaya başladı dedim bebiş acıktı sinyal veriii busenin öğlen yemeğini benimde sabah yemeğimi yedim geldim çayımı içemde ütü yapıcam daha girişemedim
allah bilir siz bitirdiniz

hosgeldin canımm
ben aksam utu olayını bitirdim ama iki gune yenisi cıkar zaten sevinemiyorum
dolaplara giristim bende eccük oturayım tekrar baslıcam

yok ay ne özlemi cnm 40 gün yasak hemşerimmm uycaz kurallara mecburrr
ben sadece özlediğimi söyledim ya o kaaa
sen nerden biliyon kız basri oteliii
ama ben balıkesirde deil eskişehirde doğurcam canm aslen balıksirliyim ama esk.e yakın oturuyoruz
he kociş dedi ki benm bildiğim tüm mustafalar çok zeki ve terbiyeli adını mustafa koyalım ben de dedim ki olmuşken bari atamızın adı olsun kemal de hem olgun demek tamam dedi daha yeni öğrenmiştik cinsiyetini, kız olsaydı da özlem naz koycaktık ama annem de tarık çok güzel isim tarık akan gibi yakışıklı uzun boylu olur dedi biz de çark ettik artık ne zaman doğarsa adı netleşecek:=) bakalım kendi adını kendi belirlicek

bizim yazlik ayvalikta ya, her sene geciyoruz basrinin onunden.kaydirigubbakcemile3

mustafa kemal guzel isim. Allah gonulunuze gore versin. bu arada annen de tarik akan hayrani herhalde.

he ya 9 ay boyunca yazık gııııııı.bende doktor sadece bi hafta yasak dediydi o zamanda akıntım vardı.sonra hiç sorun olmadı 32.haftaya kadarkaydirigubbakcemile3

bize habire yasakti zaten. bir sure sonrada baslarim boyle ise deyip baci-kardes olduk.kaydirigubbakcemile3

walla wannacım dayancaz başka çaresi yok, unuttuk biz yaramazlıkları walla :))

dayaniriz, ne kaldi ki Allah'in izniyle.hihoyyyt

slm kızlar..benim hiç keyfim yok bugün...geceden beri regl sancısı gibi sancım var,sık değil ama kasılmalar var..günü bana yakın olan arkadaşlar sizdede oldu mu yoksa akşamdan beri canım sıkkındı,ağladım filan ondan mı oldu bilmiyorum:çok üzgünüm:

dinlenince geciyorsa uzulme canim. bol bol yat dinlen. senin yaramaz belkide gelmeye hazirlaniyordur. hadi hayirlisi.opuyorumnanaktan

hee kaldırmadım değerli popomu koltuktan dahaaa:))
sende de bi hamaratlık noluyo bugün bu kk analarınaaaaa

he çıkarcak valla amaaan haklı da kız
artık doğsa nolur hepimiz sıkıldık beklemekten
hem son bi jübile de fena olmz yane
:)))
hamaratlıkmı ne hamaratlığı kız sabahtan beri oturamadım ütüye üşenmekten
hosgeldin canımm

he nan ütülüyozda bitiyo sanki yine birikiyo napak ütülemesende olmiii kırış kırış

kız o kocası yüzünden depresyona girdi.adam doğuma falan gelmemişti.gerçi şimdi boşandılar adam çok kötüydü neyse girmeyiz biz niye girelim.
amaaan ben kocişe dedim doğuma girince sen ara doğuma girdi de o da tamam dedi.
doğumdan çıkıncada çok iyiyim gelmene gerek yok derim e gelmesin işte çekemem kimseyi ben.
ayy ben diyom ya sana ben o kadar kiloyo göbiş ve yanlara aldım.popo basen küçücük kaldı koca göbişin yanında.
he öyle yap ama sen girer girmez aramasın nie geç aradın derse de ay aklıma gelmedi desin burda kayıt işleriyle hast işleriyle uğraşıyodum desin geçsin
benm her yer şişti sanki daha mı iyi oldu duba gibiyim ya sumo güreşçilerine benzedim iice gördün ya kız
sende bi göbek varsa o da hemen gider ben kalçaya ne etçem
sağol canım,elimde olmuyo bazı şeyler:çok üzgünüm:ama gelmesin bebişler 2 hafta daha..ele avuca gelsinler iyce..
üzülmemeye çalış cnm napalım iice hassas olduk ondan da herşeyi büyütüyoz ben kavga çıkarayım die bakıyom her gün ama maşallah adam sabır küpü... hep alttan alıyo:)

hosgeldin canımm
he hemen çıkıyo ben de ne kaa yıkasam da iki günde bir sepet doluyo ya iki kişiyiz nası doluyo anlamadım bi de bebek gelince artık her gün yıkarım eee çamaşır yıkayınca ütüsü de yanında promosyonu oluyo

suremcim canım bende de 2 gündür adet sancısı gibi sancılar var ve karnım çok sık taş gibi oluyo. sanırım hazırlıklar son aşamada. hem sen son günlerinde kendini üzmemelisin bebeğini düşün canım .

dilmuh yoldan çıkarcan bizi :P

he ya valla eş arıyom yanıma uymayın siz banakaydirigubbakcemile3
he orası öyle ama napalım annelik de olay deil ama ben bile özlüyom herif özlemez mi ayol

he kız ama bence gelcek niyeti yardım etmek deel ki işte sağda solda gittim de kızcağıza destk oldum deyü hava atçak ya millet ayıplamasın deyü gelir gene gelir o karı ama boşver düşünme sen gelirse de gelsin sen de yatarsın tüm gün ona yaptırırsın mecbur kalır erkenden kaçar gider evine akıllımmm düşünsene misafir gibi karşılanmak istiy belli ki ama sen de ah of deyü yatarsın ağrım var filan dersin yemekti temizlikti iki günde kaçar ahanda şuraya yazıyommm düşünüp de stres yapmana değmz kız

cnm ya üzüldün ya ondandır bence
ama bende de arada oluyor o sancı demindendir giriyo ama önemsemiyorum ben:)
niye ağldın ya takmasan bişeyi kafana
bak beben de ağlıyo karnında biliyomıusunnnn

kız bu ne hırs böyle bi an önce dğurayım modundasın heraldeee
o kadar yüklenme kendine ya

bencede millete hava atcak.
bak buraya geldi ya ne oldu beni deli etti.
şimdi teyzemin şekeri var ama öyle insülün falan kullanmıyo ağır değil.dikkat ediyo yediklerine.bende yemek yapcaktım dedimki sana sarmısaklı yoğurt yasakmı yok dedi.bak dedim ağır falan gelmesin o zaman bi diş koyayım yok yok yiyom ben dedi.
neyse yedik yemeği e ağır geldi midesi kötü oldu.
sonra kızlarıyla bacısıyla falan konuşuyo demezmi dilek .... yemeği yaptı hasta oldum ağzımı açıp bişey diyemedim şok oldum anaaaam o kadarda sordum ama sanki kafama göre yapmnışım gibi anlattı çevreye delimi ne.
kız dilmuh neyn bu kaaa paralıyon kendini doğurmak için nan delü duruyo dursun içerde organları gelişmiş diye erken erken doğurmak olumu kız mannak hele bi iki hafta daha geçsin acele etme nan

kız şimdi değilde bi hafta sonra gelsin bacım duramıyom artım yaaaa

tabi canım hemen gelmesinde ama gelirsede doktorlar durdurmaya çalışmıyo bu haftadan sonra

hamaratlıkmı ne hamaratlığı kız sabahtan beri oturamadım ütüye üşenmekten

he nan ütülüyozda bitiyo sanki yine birikiyo napak ütülemesende olmiii kırış kırış

mecbur kocis bi gomlegi bi kez giyiyo pantalonu carsafı bilmem ne derken yıgılıyo gene bende bide düzeltme hastalıgı var utuyu cok severim ama artık kaldıramıyorum valla

hee kaldırmadım değerli popomu koltuktan dahaaa:))
sende de bi hamaratlık noluyo bugün bu kk analarınaaaaa

he çıkarcak valla amaaan haklı da kız
artık doğsa nolur hepimiz sıkıldık beklemekten
hem son bi jübile de fena olmz yane
:)))

:) walla bizimkiler görmesin bunları :))

bizim yazlik ayvalikta ya, her sene geciyoruz basrinin onunden.kaydirigubbakcemile3

mustafa kemal guzel isim. Allah gonulunuze gore versin. bu arada annen de tarik akan hayrani herhalde.

bize habire yasakti zaten. bir sure sonrada baslarim boyle ise deyip baci-kardes olduk.kaydirigubbakcemile3

dinlenince geciyorsa uzulme canim. bol bol yat dinlen. senin yaramaz belkide gelmeye hazirlaniyordur. hadi hayirlisi.opuyorumnanaktan

dayanırız wannacım gelmeyelim biz gazlara :kaydirigubbakcemile3 sık dişini canım

suremcim canım bende de 2 gündür adet sancısı gibi sancılar var ve karnım çok sık taş gibi oluyo. sanırım hazırlıklar son aşamada. hem sen son günlerinde kendini üzmemelisin bebeğini düşün canım .

sağol canım..evet karnım taşl gibi olup belime sancı giriyo ama sık değil..

dilmuh yoldan çıkarcan bizi :P

he orası öyle ama napalım annelik de olay deil ama ben bile özlüyom herif özlemez mi ayol

he kız ama bence gelcek niyeti yardım etmek deel ki işte sağda solda gittim de kızcağıza destk oldum deyü hava atçak ya millet ayıplamasın deyü gelir gene gelir o karı ama boşver düşünme sen gelirse de gelsin sen de yatarsın tüm gün ona yaptırırsın mecbur kalır erkenden kaçar gider evine akıllımmm düşünsene misafir gibi karşılanmak istiy belli ki ama sen de ah of deyü yatarsın ağrım var filan dersin yemekti temizlikti iki günde kaçar ahanda şuraya yazıyommm düşünüp de stres yapmana değmz kız

cnm ya üzüldün ya ondandır bence
ama bende de arada oluyor o sancı demindendir giriyo ama önemsemiyorum ben:)
niye ağldın ya takmasan bişeyi kafana
bak beben de ağlıyo karnında biliyomıusunnnn

canım sıkıldı evdeki bazı durumlara ondan oldu,elimde değil yani güzelim bazı şeyler..

kız bu ne hırs böyle bi an önce dğurayım modundasın heraldeee
o kadar yüklenme kendine ya

cok siddetli olarak arife aksamı olmustu banada tamam dedim bayrama dogacak bizimki ama 2 3 saate kadar gecti bide sürekliydi düzenli gelip gitmiyodu
eger düzenli ise agrıların o zaman dogum sancısı oluyor canım
doktoruma soyledim normal dedi rahim kendini doguma hazırlarmıs
artık kucuk deiller yavas yavas sona geldik canım
hem aglayıp sıkma kendini bosverr gitsin
hersey olacagına varıyor ne yaparsan yap

dediğin gibidir inşallah canım,doğuma hazırlıktır bu sancılar umarım..düzenli değil allahtan..artarsa hastane yakın zaten giderim..

ayyy kızlarr cok az kaldı yaa valla bizim ozgeyle aramızda 10 gun vardı simdi 10 gune bende dogurmam dimi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he öyle yap ama sen girer girmez aramasın nie geç aradın derse de ay aklıma gelmedi desin burda kayıt işleriyle hast işleriyle uğraşıyodum desin geçsin
benm her yer şişti sanki daha mı iyi oldu duba gibiyim ya sumo güreşçilerine benzedim iice gördün ya kız
sende bi göbek varsa o da hemen gider ben kalçaya ne etçem

üzülmemeye çalış cnm napalım iice hassas olduk ondan da herşeyi büyütüyoz ben kavga çıkarayım die bakıyom her gün ama maşallah adam sabır küpü... hep alttan alıyo:)

he hemen çıkıyo ben de ne kaa yıkasam da iki günde bir sepet doluyo ya iki kişiyiz nası doluyo anlamadım bi de bebek gelince artık her gün yıkarım eee çamaşır yıkayınca ütüsü de yanında promosyonu oluyo

kız o sırada niye haber vermediniz diye kesin sorar kocişte uydurur bişey aman banane ya bulsun bişey uydursun uğraşamıycam valla.

kız benimki daha kötü orantısız almışım kiloyu böyle bi garip alt taraf incacik üst taraf kocaman.aynada bakıp ayyyyy nasıl taşıyo alt taraf acaba diyom bazen.bide simit oldu yanlar abowwww o simitler gitmiyo bacım

dogurmam kızz bişicik olmaz o sıkı sıkı tutundu bana bu aralar gelcegini hiç sanmıyorum içime öle doguyoki bebiş 39 haftayı dolduracak :)))
inş cnmmm içinden nası geliyosa öyle olur gibime geliyo amaaaaa

aaa kız benm kociş ayvalıklı biz de her tatilde gidiyoruz :))) opuyorumnanaktan
kız karşılaşmış olmayalım orda bi yerde:))) ben bu yaz gidişimde bi kaç tombik hamiş gördüydüm:))) sen miydin yoksammmmm zemuszemus
ben de seviyorum canm mustafa kemal adını ama bakalım annem tarık akan filan sonradan öğrendi eskiden tv mi vardı ayol yakışıklı deyü dedi o anlamı da hoş sabah yıldızı demek bi de tarık bin ziyad var biliyosun işte hem kısa die sevdm bakalım ikisi de hoş
he dinlenince geçiyosa tehlike işareti deelmiş

şimdi teyzemin şekeri var ama öyle insülün falan kullanmıyo ağır değil.dikkat ediyo yediklerine.bende yemek yapcaktım dedimki sana sarmısaklı yoğurt yasakmı yok dedi.bak dedim ağır falan gelmesin o zaman bi diş koyayım yok yok yiyom ben dedi.
sonra kızlarıyla bacısıyla falan konuşuyo demezmi dilek .... yemeği yaptı hasta oldum ağzımı açıp bişey diyemedim şok oldum anaaaam o kadarda sordum ama sanki kafama göre yapmnışım gibi anlattı çevreye delimi ne.

tabi canım hemen gelmesinde ama gelirsede doktorlar durdurmaya çalışmıyo bu haftadan sonra
gel 10 günde anlaşalım nan 10 gün sonra 38 haftalık olii o kaaa yeter taammmıııı
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
mecbur kocis bi gomlegi bi kez giyiyo pantalonu carsafı bilmem ne derken yıgılıyo gene bende bide düzeltme hastalıgı var utuyu cok severim ama artık kaldıramıyorum valla

hımmm benimkinin gömleklerle pek işi yok kumaş pantolonda giymez benim ütüm çok fazla olmiii ama yinede benim sinirlerimi bozmaya yettiii bacım ben hiç sevmem ütüyü:1no2:

ayyy kızlarr cok az kaldı yaa valla bizim ozgeyle aramızda 10 gun vardı simdi 10 gune bende dogurmam dimi kaydirigubbakcemile3

kız bizimde özgeyle aramızda 2 yada 3 gün vardı.öyle olsa benim doğurmam lazım dimi.
kız bugün herkeste ütü günümü kk ütü günü gibi bişey oldu valla.bende sabah yaptım gerçi azdı kocişin iş gömleği pantolonu ceketi falan azdı yani.yaptım bitti.kaydirigubbakcemile2

kız belli o karı ben çözdüm onu boşver bu sefer gelince de sen yatarsın oh o çalışır deli gibi:) bidaha da yakınına bilem uğramaz kız... yok ay benm kaynana da bayılır tatlıya hamur işine sonra fena olur midesi:) aburcubur hastası tam:) ama baan suç atmaz allahtan ben yedim de ondan oldu der:)) yapmayınca da kız yapsana der. yaşlılık işte ya
he bu gelişinde de yemeğe bol sarımsak koy kız kaçır onu:)
:) walla bizimkiler görmesin bunları :))
dayanırız wannacım gelmeyelim biz gazlara :kaydirigubbakcemile3 sık dişini canım
görsünler kız nolcakkk:)

öhüm öhümmm
uydum dilmuha niyet ettim bu akşam kocişe yanaşmaya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya kızlar bu arada ben hala kızımın eşyalarını yıkamadım hep bişiler çıktı bugün yarın derken kaldı bugüne. siz yıkadınız mı bi de hastane için valiz yapmadım daha herşey hazırda bi yerleştirmesi kaldı...

otur oturdugun yerde. buda kalkti ayaga doguram diye.

aaa kız benm kociş ayvalıklı biz de her tatilde gidiyoruz :))) opuyorumnanaktan
kız karşılaşmış olmayalım orda bi yerde:))) ben bu yaz gidişimde bi kaç tombik hamiş gördüydüm:))) sen miydin yoksammmmm zemuszemus
ben de seviyorum canm mustafa kemal adını ama bakalım annem tarık akan filan sonradan öğrendi eskiden tv mi vardı ayol yakışıklı deyü dedi o anlamı da hoş sabah yıldızı demek bi de tarık bin ziyad var biliyosun işte hem kısa die sevdm bakalım ikisi de hoş
he dinlenince geçiyosa tehlike işareti deelmiş

biz sarimsaklidayiz. cok seviyorum ben oralari, hele bu yaz ramazan dolayisiyla erkenden bosaldi, bize kaldi. sakin sakin cok guzeldi.

bende gordum cok hamis bu sene, belkide biri sendin.kaydirigubbakcemile3

gel 10 günde anlaşalım nan 10 gün sonra 38 haftalık olii o kaaa yeter taammmıııı
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hımmm benimkinin gömleklerle pek işi yok kumaş pantolonda giymez benim ütüm çok fazla olmiii ama yinede benim sinirlerimi bozmaya yettiii bacım ben hiç sevmem ütüyü:1no2:

anaaaaam ahanda doğurmuyom vazgeçtim bekleyecem çıkarıp askere gönderecem kaydirigubbakcemile3
kız ne bilem son zamanlar zor geliyo yatmak ayrı dert kalkmak ayrı dert.
kociş geceleri ben uyanıyom diye uyanıyo sonra sabahları uykumu alamadım niyeki diyo vicdan yapıyom.
bide son günlerde dayanılmaz bi sırt ağrısı var ayyy milletin beli ağrır benim sırtım oturamıyom yatamıyom

Back
X