ayy cnm yaaa sorma aman baksınlar kardeşlerine doya doyaaaa... anam inş biz de depresyona girmeyiz kzı
evet ya yıkasak da içime sinmiyo o parmaklarrr...
he benm kocamdan da yeğenleri acayip tırsıyo kız burdan erip yetiyo yaaa ne diyimmm sözünden çıkmıyolar:)
gelmesin bence de ama sen doğurunca gelir gibi... bebe sevilmez mi kız kimin olursa olsun ben görünce gülümsüyorum hemen bebekler de bana gülüyo ay ne güzell şeyyy
Allahım iyi ki nasip ettin bana da kucağım boş kalmıcak inş diyorum
veririz güzelim kilo ne ki uyku yok bol koşturmaca aha ablam wcye zor gidiyodu emzirmekten helak olduydu ondan diyorum emzirme yastığı işe yarıyo mu alam mı diye ablamın kamburu çıktı ayoll
benm popodan da girmiyo pantolonlar onu bırak hamiş pantolonları bilem tayt gibi oluyo bide bel ayarlamak için lastik var ya düğmeliyosun hani, o lastik bilem içeri kaçmış bi karış daha da bi ayım var düşün yani bi tek dr a giderim ben gayrı bi de gece karanlığında kocişle yürüyüşe:) rezilim rezil sorma
ben de öğrendim hamile olduğumu doktora bi ay yasakladı bi sonraki kontrolde serbest bıraktı en başıydı ya aslında bişi de yoktu yasaklıcak ama tedbir olsun didi heralde ben ilk gidişimde hemen 2 yıldır istiyodum olmadı hsg çekildi dr aşılama sorna tüp bebek dedi ama bişi bulmadı myom varmış deyü adamı da korkuttum heralde o da önlem aldı yani sonra şu ana dek hiç bişi demedi
kız o kocası yüzünden depresyona girdi.adam doğuma falan gelmemişti.gerçi şimdi boşandılar adam çok kötüydü neyse girmeyiz biz niye girelim.
amaaan ben kocişe dedim doğuma girince sen ara doğuma girdi de o da tamam dedi.
doğumdan çıkıncada çok iyiyim gelmene gerek yok derim e gelmesin işte çekemem kimseyi ben.
ayy ben diyom ya sana ben o kadar kiloyo göbiş ve yanlara aldım.popo basen küçücük kaldı koca göbişin yanında.