2009 Kasm Anneleri

ben o nevresim işine hiç bi zaman girişmedim zatiii makinede sıktırmıyom bacım hemen asıyom kırışık olmiiii
kıs enesinkileri ütülüyorum birde misafirlerinkini bizimki ütü istemez beee eskiden ütümü varmış:roflol::roflol:
valla doğumdan sonra iş değişecek mecburen dağılanı toplaycaz hele hele ben yanee üst üste biriktimi zor oluyodaaakaydirigubbakcemile3:roflol:

ayy bide benim halimi düşünün minik canavarım sağolsun evi birbirine katıyor onunla cebelleşiyorum
yakında kardeşiyle elbirliği yaparlar o zaman halim harapsenağlama

hakkat ha senin 2. Allah kolaylığını verir canım bee versinde inşallah ya aman yeterki sağlık olsunda :Saruboceq:

bende kendimi öyle avutuyorum zaten:roflol::roflol::roflol:
canavar değilki canım yavru bunlar sana birlik olup bşiy yaparlarmıki anam bide babaları var etti 3 valla hiç belli olmaz bunların niyetii haa
ayy gıcık bi sancı var ama hafif bacaklarım falanda ağrıyo acaba yoruldummu kiCADIARZU

bencede yorulmuşundur kız ben bile yoruluyom bu haftnda senmi yorulmayacan bi doğuramadın gittinaniknanikkaydirigubbakcemile3:roflol:

dilmuh sen bugun dogurcan :)))))
hade sıra sendeee
size yazdım geldim o arada yatak odasının camını da hallettim ohhh
bi yatagın altı ile ayak ucumuzdaki dolap kaldı o kolay zaten
eccük enerji toplayam dimi
bu arada kızlarrr ben artık hergun 3 4 tane hurma yiyorum doguma faydası varmıs yaa
bir haftaya kadarda yaglanmaya baslıcam bakalım

bu arada anneme su eksik bu eksik dedikce kadın bana kızıyo bırak eksik kalsın hersey tam olursa baska akslikler cıkar diyo korktum valla öle diyince

ayyy babaları melek melek yaaa en büyük yardımcım benim hiç ağırlığı olmaz bana sadece ütüsü olur:roflol::roflol:

valla demek yoruldum şimdi çıkıyo acısı.
doğuramadım ama haftaya doğurcamkaydirigubbakcemile3

kız bide doğurdum diye geliyomuşum bikaç gün sonra kaydirigubbakcemile3
bende başlayacam hurmaya ama başlayacam alıncaçyağ olayıda kafamı karıştırıyo ya

ayyy babaları melek melek yaaa en büyük yardımcım benim hiç ağırlığı olmaz bana sadece ütüsü olur:roflol::roflol:
iyi bari birinde yırttın yaniikaydirigubbakcemile3

bu arada anneme su eksik bu eksik dedikce kadın bana kızıyo bırak eksik kalsın hersey tam olursa baska akslikler cıkar diyo korktum valla öle diyince

ewet yaaa büyükler hep öyle diyor vardır bi bildikler nazara gelmesinler diye diyorlardır belkide

hayırlısı olsun dilmuhcum kızlar ben çıkıyorum ayaklarım kenetlendim otura otura vede çok sıkıştım kaçam artık:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…