he ya valla bende.
ay sevindim ha bende ne pasaklıyım diyodumkaydirigubbakcemile3
kıs enesinkileri ütülüyorum birde misafirlerinkini bizimki ütü istemez beee eskiden ütümü varmış:roflol::roflol:ben o nevresim işine hiç bi zaman girişmedim zatiii makinede sıktırmıyom bacım hemen asıyom kırışık olmiiii
valla doğumdan sonra iş değişecek mecburen dağılanı toplaycaz hele hele ben yanee üst üste biriktimi zor oluyodaaakaydirigubbakcemile3:roflol:
dilmuhcum sana arkadaş çıktık fenamı?kaydirigubbakcemile3:roflol:
kıs enesinkileri ütülüyorum birde misafirlerinkini bizimki ütü istemez beee eskiden ütümü varmış:roflol::roflol:
ayy bide benim halimi düşünün minik canavarım sağolsun evi birbirine katıyor onunla cebelleşiyorum
yakında kardeşiyle elbirliği yaparlar o zaman halim harapsenağlama
he ya valla bende.
ay sevindim ha bende ne pasaklıyım diyodumkaydirigubbakcemile3
hakkat ha senin 2. Allah kolaylığını verir canım bee versinde inşallah ya aman yeterki sağlık olsunda :Saruboceq:
ayy gıcık bi sancı var ama hafif bacaklarım falanda ağrıyo acaba yoruldummu kiCADIARZU
canavar değilki canım yavru bunlar sana birlik olup bşiy yaparlarmıki anam bide babaları var etti 3 valla hiç belli olmaz bunların niyetii haabende kendimi öyle avutuyorum zaten:roflol::roflol::roflol:
ayy gıcık bi sancı var ama hafif bacaklarım falanda ağrıyo acaba yoruldummu kiCADIARZU
canavar değilki canım yavru bunlar sana birlik olup bşiy yaparlarmıki anam bide babaları var etti 3 valla hiç belli olmaz bunların niyetii haa
bencede yorulmuşundur kız ben bile yoruluyom bu haftnda senmi yorulmayacan bi doğuramadın gittinaniknanikkaydirigubbakcemile3:roflol:
canavar değilki canım yavru bunlar sana birlik olup bşiy yaparlarmıki anam bide babaları var etti 3 valla hiç belli olmaz bunların niyetii haa
bencede yorulmuşundur kız ben bile yoruluyom bu haftnda senmi yorulmayacan bi doğuramadın gittinaniknanikkaydirigubbakcemile3:roflol:
dilmuh sen bugun dogurcan :)))))
hade sıra sendeee
size yazdım geldim o arada yatak odasının camını da hallettim ohhh
bi yatagın altı ile ayak ucumuzdaki dolap kaldı o kolay zaten
eccük enerji toplayam dimi
bu arada kızlarrr ben artık hergun 3 4 tane hurma yiyorum doguma faydası varmıs yaa
bir haftaya kadarda yaglanmaya baslıcam bakalım
ayy ne mama yaptınız:kedi:
iyi bari birinde yırttın yaniikaydirigubbakcemile3ayyy babaları melek melek yaaa en büyük yardımcım benim hiç ağırlığı olmaz bana sadece ütüsü olur:roflol::roflol:
valla demek yoruldum şimdi çıkıyo acısı.
doğuramadım ama haftaya doğurcamkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun inşallah
kız bide doğurdum diye geliyomuşum bikaç gün sonra kaydirigubbakcemile3
bende başlayacam hurmaya ama başlayacam alıncaçyağ olayıda kafamı karıştırıyo ya
bu arada anneme su eksik bu eksik dedikce kadın bana kızıyo bırak eksik kalsın hersey tam olursa baska akslikler cıkar diyo korktum valla öle diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?