2009 Kasm Anneleri

ama benim 2.

kıs yaparsın tabi ben bu kadar tecrübeyi 1 yılda edindim düşün yaniiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

maşallah bacım

canım face yokmu senin ordan hepimizi görebilirsin

kğöğk anneler sizi benim annemde beni 18 de dogurmus
en son kardesimide 24 yasında dogurmus ve mevzuu kapatmıs :)

olsun itekçim 2.bebişin olsun sen bizden tecrübelisin ama

görün bakın sizde 2.de böyle olacaksınız gerçekten bir bebekle insanın dünyaya bakış açısı bile değişiyor ben ona birşeyler öğretecekken bi bakıyorum ben neler öğrenmişim ondan
kendimi şuan birkaç çocuk annesi gibi hissediyorum birisine bi tavsiyede bulunurken falan düşünün yaniiii

sende fazla küçültme canım bizi normaliz kaç yaşında anneler var valla Allahın izni ile benim bebek konusunda şüpem yok öle yada böle mecburen bakıcaz zaman geçicek vede geçiyodasırnaşık şey

yok be bana sorarsan küçüğüz baya.
ay inşallah herşeyin üstesinden geliriz

ben kalkıp corbamı yapıcam
arada gelir yazarım kızlarrr
kolay gelsin canım

haklısın canım evlenince bile insanın dünyası değişiyo olgunluk oluyo bizde bebiş gelince baya bi değişiriz herhaldesırnaşık şey

yok be bana sorarsan küçüğüz baya.
ay inşallah herşeyin üstesinden geliriz

ya tamam bilgimiz yok orası ölede aman ne bile artık bebişi evde hayal ediyom eşime akşam diyom ya artık hyatımız değişecek sorumluluğumuz artacak devamlı gözetlemem gereken biri olacak sağlık olsun ya öle yada böle tadacaz bu duyguyuŞeniz

öyle tabi canım

ayy sabahtan beri site acik ama yazmaya bir türlü firsatim olmadi
simdide yürüyüse cikiciiimmmm
kendinize dikkat edin sekerlerrr

sende hg canım olsun ya yürümeye özen göstermen bile güzel

aman yürümeye özen gösterdiğim filan yok valla, mağaza bakayım dedim birazcık ama hesap hatası olmus cok uzaklasmısım:)
sonuçta nasılsa sezeryana aldım günümü normal isteyenler yapsınlar bol bol yürüyüş:dance:

bende dışarlardaydın gezindim dolandım eve geldim yorulmuşumm hee :bbo:
kendime hırka falan aldım yaa doğum sorası için gerçi şimdide oluyo ama giymem heralde böölee sıccacık tutucik bişi terlik çorap falan aldımm
şimdi elime kalem kağıt aldım şööölece genel bi gözden geçiriom bebişim ve kendim için gerekli olan neler var eksik kaldımı deyu ama her seferinde çıkıyo ya bişi hayrettt yanii ayyyyyy akannehir neysem bi iki gune artık tümmm ihtiyaçları almış olicim işallahh

sezeryan olunca herşey planlı oluyo bu yönden çok avantajlı

her an yeni bi eksik çıkıyo bitmiyo.bana kalırsa bitmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…