2009 Kasm Anneleri

bencede üşeniriz yaa.hele geceleri

he nan memelerle kafayı bozdun sen benimkilerinde uçları yok yoksa yoktur hacı nasıl çıkaracan nan çekip uzatacanmı:roflol::roflol:

kız belki ik dene vardır bi aşağıda bi yukarıda:roflol::roflol:
olabülü gıı :roflol: :roflol:

anam ben sağlık ocaana gıcık kaptım gitmiyom gıı adam gibi olaydı o ebeler annatırdı baa da :mymeka:

anaam kıyamaamm
kanal d izleyin pek komik
çok güsel hareketler var
doğumla ilgili:))
hee koptum yaaaa :roflol: :roflol:

he nan memelerle kafayı bozdun sen benimkilerinde uçları yok yoksa yoktur hacı nasıl çıkaracan nan çekip uzatacanmı:roflol::roflol:
dalga geçme nan biz acemiyik nerden bilekk :dilcikar:

kız senin yanlışın olmasın bence dönmüştür seninkii
benimki çoktan döndüü
başı aşağıda ve anlattıkların aynen bendede öle oluyoo
süreklii yukarı ve yanlara çalışıyoo

olabülü gıı :roflol: :roflol:

anam ben sağlık ocaana gıcık kaptım gitmiyom gıı adam gibi olaydı o ebeler annatırdı baa da :mymeka:

amaaaannn o öle demiş bu böle demiş şu yanlış bu doğru
en iyisi insan kendi birebir emzirince o anı yaşayınca neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlii bacım en güzel şekilde öğrenisin
kimisi yatark emzirir kimisi emziremez belli olmuyo o anları yaşayıonca en güzel metodu kenmdin buluyosun zati gerisi palavra bencea.sa.s

canım geçen hafta doktora gittiydim bizim gacı durumu anlattı dönmemiş dedi
ve aynı durumlar devam ettiği için ben hala dönmedi diyom
acaba midemin ordaki ayaklarımı diye düşünüyom ama aşağıda bişeyler hissetmiyom
çişimde sık sık gelmiyoki
neyse ben çrş günü gidecem o zaman kdr dönmezsede bekliycem 40 hata 10 güne kadar:)

kız tubiş nan güldirisin beni sonrada gülme disin nasıl olcek nan komik karu seni:roflol::roflol:

kızlar kadının biri evde yalnızken banyo yapmış ve banyo yaparken doğum sancısı tutmuş kimseye haber verememiş.banyoda doğurmuş.
ekim annelerinden birileri yazmış bu haberi.
aman ha artık yalnızken banyo falan yapmayın emi.

nan o kaaa normal doğum meraklısı olma nan bak çok istersen olmazmış şahsen benim çok istediğim şey olmii bacım

ne diyosun canım yaaaa
ay allah korusunnn yaaaaaa
doğru yalnızken yapmamk lazıımmm herşey olabilir...

elifcim baktım tatlım tam benlik dediğin gibi
ama ben erken davrandım
hani kutu arıyordum ya
ben de ayakkabı kutusundan bir tane kızımın dolap içi için kutu yaptım geçen gün
ama ben lila renkli bir kumaşla kapladıydım
çine de bakım ürünlerini koydum
bir tanede plastik kutu aldım onuda olmadı kaplarım bu şekilde çok hoşmuş
saol bitanem

kız sancı gelir gelmez biş anda yeremi yığılmışki kadın çıkamamış ordan yavvv bi daha banyo yaparken telide yanıma alayım bare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…