bilmiyomki bacım.sancısı başlamış kimseye haber verememiş banyoda doğurmuş bebek bide 3700 doğmuş.yakınları banyoda baygın bulmuşlar hastaneye kaldırmışlar
:1shok::1shok:ay nası yani,vallahi tırstım ben..annem yalnızken girme banyoya diyodu ben sallamıyodum ya..gerçi annemin dediği kayıp düşersin filandı ama ben de teli yanıma alayım bundan sonra aklıma o geldi..ararım kocişi yetiş diye:bbo:
bugün bizim sitede yangın çıkmış
heryer is kokuo 8. kat komple yanmış
biz 11. kattayız bizimde yatak oda odası
panjuru erimiş balkon demirleri is olmuş
herifleri bekliyek derken kokuşacazz haaa kaydirigubbakcemile3
aman olmaz olmaz diik ama şans bu valla dikkatli olmak lazım anacummmm
yok ben hiç girmiyom zaten.
anam kocişin gelince gir duşa ne etcen
anaamm geçmiş olsunn gııı koku çok rahatsız edio mu öff hiçte çekilmes ha ne kokusu ne de pisliği inşallah kimsede can kaybı falan yokturrr :Saruboceq:
yok ben hiç girmiyom zaten.
anam kocişin gelince gir duşa ne etcen
nan senin herif ayda birmi uğruyo evekaydirigubbakcemile3
saolun kıslar
yahu çok kokmuo ama azcık var
camlarda yeni silinmişti şimdi kömür olmuş
kimseye bişey olmamış bizde eşyaları sigortalatcaz
aşağı katta birinin evi yanar bize sıçrar al başına belayı
şimdi benim evin temizlik parasını kim ödiycek aman yaaa
ay bunalıyorum sık girerim duşa ben ama korktum aslında..
delüüü :roflol: nan havalar sıcak burda allan vanlisiiii iki iş görcem dese insan terlii o terlen mi oturamda herif bekliyem akşama kaa atim kendimi suyun altına napammm
iciiiiiiiii sen istersenn bi söle evi yananlara benim evimin temizlik parasını kim ödicek deyuu bağalım ne cevap alacuksunnn :roflol::roflol::roflol:
dilmuh herkeşe bekle bekle diisin sizin oralar kış gibin ya heral sen banyo işini haftada bire mi duşuurdun gııı actionda yok zati banyo da gerekmiyy he hacııı :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?