hee gıı geçen annatıydı biri kaynanam da vardı da kim annattı bilmiyombenimde oluyoo özellikle gecelerii
böölee nefesim yetmiyoo
ağzım açık uyuyomuşum bende bu yüzdendee horluyomuşumm benim herif ülee diyii :1ninca:
ayy gerçekten Allah korumuş canım yaaa :teselli: olsun sağlıcakla geldiyaa annesinin kucağınaa kuzusuu gerisi boşş yerimseniben
darısı başımızaaa :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: demek bide fırça yiyolarmış heee nen doğurdun diyee :roflol:
yok kız merak etmekartanesi saol canımmm inşallah dediğin gibi problem teşkil etmez yaa.
biri şunu zeytün karusuna sölesinnesliii canımmm çok geçmişşş olsunnnn
iykiii inat edipteee illa normal doğurucam dememişsinnnn
herşeyde bi hayırr var gerçektennnn
benim bi arkadaşşş öylee inat etmiştiii deee
çok kötü şeyler yaşamıştııı
kızlarrr siz sizzz olunnnn vallaa riskee atmayın bebişleriiiii
diretmeyin normal diyee...
öleyim demii gııımaşalllaahhh hamarat garuu
benim de ütülerim var aaşama saklıyom
tvizlerkenee ii oluyoo
dinleneyomm da çok dinlenincede bitmii sinir oluyooommmne ettin kız hepsi birarada yapılırmı o kadar işin,yüklenme öyle dinlen biraz daaklava:
anamm napam gıı daha yiğenim 15 günlükk 2 gün gördüm geldimmzaten kocasını anasını danasını gören bizi unutıyiii Çok üzgünüm çoook
heee sen cam silinde bağa nediye iş yaptım deyüü söleniiin:kedi::kedi::kedi:kaşınıyom diyom ya,kendimi bi tutabilsem..
iyi gıı doğur napam sen rezil olacan bugün hep dua edecem sağane yanii hastane çantası olmayanlar doğuramaz mıı bööle bi kaide mi war Çok üzgünüm çoook
bu repliğide vizonteleden çaldım kaydirigubbakcemile3 cem yılmaz diyo yaa
ne yanii hayvansever bi insandan ağa olamaz mı bööle bi kaide mi war kaydirigubbakcemile3 be bayulurundaa vizonteleyee :kedi: :lepi:
çok geçmiş olsun neslicim. Allah korumuş sizi demekki kızlar normal diye diretmek yok buda bize kapak olsun :mymeka:sağolun teyzeleri, şaka gibi geliyo hala bu benim mi diyorum, allah hepinizi tez zamanda sağlıcakla kavuştursun meleklerineopuyorumnanaktan
bu arada hızlıca bahsedeyim;
sabah 9 dan akşam 10 a kadar suni sancı verdiler açılma olmadı, doktorum bebeğin durumu kritik bu kadar sancı onu iyice yordu, belli ki bir sorun var sezaryen yapalım dedi, biraz ağladım sızlandım ama iş ciddiye binince tamam dedim.
22:07 de bayıldığımı hatırlıyorum 22:15 de levini çıkarmışlar. Meğer garibim yüz boyun gelişi denilen bi pozisyondaymış yani kanala yüzü denk gelmiş ve biraz daha zorlasak kaybedebilirmişiz ( allah korudu)
sonra benle uğraşırken ceviz büyüklüğünde miyoma rastlamışlar, onu da almışlar.
Yani dediklerien göre kendimi paralayıp normal doğum yapabilseymişim bile miyom kanama ve ağrı yapacak eninde sonunda yine ameliyat olacakmışım.
Her işte bir hayır vardır derler, gerçekten de doğruymuş. Yine onca sıkıntıya rağmen üstesinden gelebildik kızımla, darısı buğdayı başınıza, tüm iyi dilekerim sizin için artık. Sizi seviyom nannnnopuyorumnanaktan
yok kız merak etme
bende bi de ritm bozukluu çıktı ekgde ona bile bişe olmaz normal dediler nefes darlığı da geçiyo sonlara doru bebiş aşağı inince merak etmee
biri şunu zeytün karusuna sölesin
bebiş dönmedi tutturdu normal yapacüm deyüü :mymeka:
sabah otomatik olarak 8-8.30 arası uyanıyorum gece zaten hiç uyuyamıyorum gün boyuda 1 yaşındaki bi bıdığın arkasında dolanıyorumsen sabah kacta kalkiyon ki bu saatte hep uykun geliyo uykucu hatun
ay bende yaaa aklim hep burda dün gece hepinizle ayri ayri ugrastim rüyamda
oyyy oyy yerim ben bu bıdığı yaaa nesli maş.rabbim nazarlardan korusun melek bu bebiş melek yaaa
:mymeka::mymeka:dur lennn daha çantası hazır değil atlyooo ortaya bak benim herşey hazır ama doğurmak istiyiiim diyom muuuubende doğurmak istiyoruuuuuummmmmmmmmm delikafadulden
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kız dikkat et sonra doğumda güçsüz kalırsın hemen bol bol kivi ye çok iyi geliyorayy kızlaaar sonunda ben de hasta olduummm
boğazım ağrii gibi halsizlik var bi de yaa nasıl atlatcam hasta olmadaaann
bebem doğcak nerdeyseee yaaa mafoldumben
ayyy canım allah korumuş gerçektensağolun teyzeleri, şaka gibi geliyo hala bu benim mi diyorum, allah hepinizi tez zamanda sağlıcakla kavuştursun meleklerineopuyorumnanaktan
bu arada hızlıca bahsedeyim;
sabah 9 dan akşam 10 a kadar suni sancı verdiler açılma olmadı, doktorum bebeğin durumu kritik bu kadar sancı onu iyice yordu, belli ki bir sorun var sezaryen yapalım dedi, biraz ağladım sızlandım ama iş ciddiye binince tamam dedim.
22:07 de bayıldığımı hatırlıyorum 22:15 de levini çıkarmışlar. Meğer garibim yüz boyun gelişi denilen bi pozisyondaymış yani kanala yüzü denk gelmiş ve biraz daha zorlasak kaybedebilirmişiz ( allah korudu)
sonra benle uğraşırken ceviz büyüklüğünde miyoma rastlamışlar, onu da almışlar.
Yani dediklerien göre kendimi paralayıp normal doğum yapabilseymişim bile miyom kanama ve ağrı yapacak eninde sonunda yine ameliyat olacakmışım.
Her işte bir hayır vardır derler, gerçekten de doğruymuş. Yine onca sıkıntıya rağmen üstesinden gelebildik kızımla, darısı buğdayı başınıza, tüm iyi dilekerim sizin için artık. Sizi seviyom nannnnopuyorumnanaktan
cidden yaaa eskiler bizim halimizi görse yüzümüze tükürürdü haaa:kedi:kız biz 6 kardeşiz,anneme helal olsun..ne çamaşır ne bulaşık makinesi heç bişey yok tabe..bez de yok..hepimizde arka aarkaya yaşları maşallah..güzdüz bizim peşimizde koşarmış,gece uyumazmış hamile haliylen temizlik yapıp,elinde çamaşır yıkarmış,bez kaynatırmış:1shok:helal olsun ya..kimsesi de yokmuş yanında..
şimdi bizi çıt kırıldım ydavranıyo,onu yapma bunu yapma diye,ben sen nası yapıyodun o kaa çocukla deyince biz eski toprağız,köy kızıyız der:roflol:siz narinsiniz yapamazsınız der..
hee gıı geçen annatıydı biri kaynanam da vardı da kim annattı bilmiyom
klasik bizim zamanımızda bölemiydi muhabbetiydi yaane akannehir
yok kız merak etme
bende bi de ritm bozukluu çıktı ekgde ona bile bişe olmaz normal dediler nefes darlığı da geçiyo sonlara doru bebiş aşağı inince merak etmee
biri şunu zeytün karusuna sölesin
bebiş dönmedi tutturdu normal yapacüm deyüü :mymeka:
neslim 41 kere maşallah ya o ne güzel bi kız öyle ayyyyyyy mis gibide kokuyordur o yaaaaaaa
allah ömür boyu mutlu salıklı huzurlu bir yaşam versin teyzesi kocaman öpüyor onu opuyorumnanaktan
ne edem gıı dur bekle dedikçe ne diye bekleeem dyip duriiiianam dur nan asebaaa dua neyn etmeee
duubanın bebeişinin ismi bilene yookk
sen sezeryan mı olacan gııcanım sezeryan tarihin belli mi ben haftaya dok gidecem gün verecek büyük ihtimalle kasım ayının ikinci haftası olur
itekim kivi aldırem kocişime baaarii
sgumus nazlı doğurmuş da marttan haber yok
anam dur nan asebaaa dua neyn etmeee
duubanın bebeişinin ismi bilene yookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?